Έκπληξη γενεθλίων για τον Hakkı Alkan στο γραφείο!

Έκπληξη γενεθλίων για τον Hakkı Alkan στο γραφείο!

5 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Υπήρχαν μερικές πολύ διασκεδαστικές στιγμές στο γραφείο του ShiftDelete.Net την Παρασκευή. Το περιεχόμενό μας σήμερα είναι λίγο διαφορετικό από άλλα. Ως ομάδα του ShiftDelete.Net, γιορτάσαμε τα γενέθλια του Hakkı Alkan στο γραφείο. Ιδού αυτές οι στιγμές…

Ο Hakkı Alkan είναι 43 ετών!

SDNshiftdelete.net

Ο Hakkı Alkan, ο ιδρυτής του ShiftDelete.Net, του πρώτου ονόματος που έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για τεχνολογικά νέα στην Τουρκία, γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1980 στην Άγκυρα. Ο Alkan, ο οποίος αποφοίτησε από τη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Sakarya, Τμήμα Βιομηχανικών Μηχανικών το 2003, είχε πάντα μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία.

Ο Hakkı Alkan, ο οποίος παρακολουθεί στενά την τεχνολογία και εργάζεται σε διάφορες θέσεις εργασίας στον κλάδο, ίδρυσε το ShiftDelete.Net τον Ιούνιο του 2005. Ο Hakkı Alkan, ο οποίος πέρασε πολύ διασκεδαστικά στη γιορτή, συμπεριέλαβε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ανάρτησή του:

Γεια σας φίλοι. Σε αυτό το βίντεο θα δείτε το πάρτι γενεθλίων έκπληξη που μου έκαναν οι φίλοι του γραφείου μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί τους. Είχαμε όλοι μαζί 43 χρόνια. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Η μεγαλύτερη ευχή μου για τη νέα μου εποχή είναι όλος ο κόσμος να είναι ειρηνικός, υγιής, ειρηνικός και άφθονος. Θέλω αυτή να είναι μια νέα εποχή όπου τα παιδιά δεν κλαίνε ποτέ και πάντα γελούν. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα ευγενικά μηνύματα που στείλατε στα social media.