Ένας άλλος Κινέζος βρίσκεται στην Τουρκία: Το Voyah Dream ξεκινά τις προπαραγγελίες!

Ένας άλλος Κινέζος βρίσκεται στην Τουρκία: Το Voyah Dream ξεκινά τις προπαραγγελίες!

3 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων κάτω από την ομπρέλα Dongfeng ταξίδι, το πολυτελές μοντέλο MPV Dream, το οποίο τοποθετεί ως το κορυφαίο προϊόν της, παράγεται από την Marcar Otomotiv A.Ş. στην Τουρκία. ετοιμάζεται να προσφερθεί προς πώληση από. Το Voyah Dream, το οποίο έλαβε περισσότερες από 4.000 παραγγελίες την ημέρα των εγκαινίων του για προπαραγγελία στην Κίνα, αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Marcar στην Τουρκία από τον Νοέμβριο.

Το πλήρως ηλεκτρικό πολυτελές MPV, ικανό να αναπτύξει 435 ίππους και 620 Nm ροπής, προσφέρει στους χρήστες του εξαιρετικά χαρακτηριστικά άνεσης με αεραναρτήσεις με τη μορφή φιλικής προς το περιβάλλον κινητικότητας, εκτός από το σύστημα τετρακίνησης και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με δυνατότητα διανομής ροπή. .

Το Voyah Dream είναι έτοιμο για την Τουρκία

Σύμφωνα με νέα από το futureflow.lifeμήκους άνω των 5,3 μέτρων ταξίδι όνειροΤραβάει την προσοχή με τον εσωτερικό του χώρο για 2+2+3 άτομα. Το Voyah Dream υπόσχεται ένα άνετο ταξίδι με τα καθίσματα του εξοπλισμένα με λειτουργίες θέρμανσης, εξαερισμού και μασάζ, το μουσικό σύστημα Dynaudio, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό ρυθμιζόμενο σε 64 διαφορετικά χρώματα, ένα πιλοτήριο χωρίς άκρες πλάτους 1,4 μέτρων με 3 οθόνες και μια τεχνολογική υποδομή με εξαιρετικά προηγμένο οθόνη λειτουργικού συστήματος.

Το Voyah Dream, που ζυγίζει 2.692 κιλά με τον διπλό ηλεκτροκινητήρα 435 ίππων και 620 Nm ροπής, επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 5,9 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 km/h.

Οι μπαταρίες της Voyah Dream μπορούν να φορτίσουν από 20 έως 80 τοις εκατό σε περίπου 36 λεπτά σε σταθμούς γρήγορης φόρτισης και παρέχουν αυτονομία 480 km, καθιστώντας το όχημα κατάλληλο για καθημερινή χρήση ή υπεραστικές μετακινήσεις. Το πλήρως ηλεκτρικό Voyah Dream, που έχει προγραμματιστεί για παράδοση από το 2024, έχει διαμόρφωση 7 θέσεων.

Με μήκος 5.315 mm, πλάτος 1.985 mm και ύψος 1.800 mm, το μεταξόνιο 3.200 mm του Voyah Dream δίνει στοιχεία για το ευρύχωρο εσωτερικό του. Ενώ η βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της αεροδυναμικής απόδοσης και της ευκολίας υπερπήδησης πιθανών εμποδίων επιτυγχάνεται χάρη στο ύψος δαπέδου των 150 mm, η επιβλητική σχεδίαση ενισχύεται από ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

4 διαφορετικές επιλογές χρωμάτων αμαξώματος, Snow White, Starry Night, Raising Purple και Sun Gold, συνδυάζονται με θέματα εσωτερικής διακόσμησης Cotton Beige και Camel Brown. Η μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα στο μπροστινό μέρος, διακοσμημένη με το φωτιζόμενο λογότυπο Voyah και ελαφριά διακοσμητικά που υποστηρίζουν τους προβολείς τεχνολογίας LED, υπογραμμίζει την επιβλητική έκφραση. Η αντίληψη της ποιότητας ενισχύεται περαιτέρω από διακοσμήσεις χρωμίου που τονίζουν τα κάτω μέρη των θυρών, των κουφωμάτων και των πίσω φώτων.

Το Voyah Dream βγαίνει στο δρόμο με διαμόρφωση 2+2+3 ατόμων. Στο εσωτερικό, όπου μπαίνεις παραδοσιακά ανοιγόμενες μπροστινές πόρτες και ηλεκτρικές συρόμενες πίσω πόρτες, τα καθίσματα είναι πλήρως καλυμμένα με οικολογική δερμάτινη επένδυση και οι ειδικές ποτηροθήκες για τη δεύτερη και την τρίτη σειρά δεν ξεχνιούνται.

Το ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού 12 κατευθύνσεων περιλαμβάνει λειτουργίες θέρμανσης, εξαερισμού και μασάζ. Το κάθισμα του συνοδηγού, ρυθμιζόμενο σε 6 κατευθύνσεις, και τα καθίσματα της δεύτερης σειράς, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σε 10 διαφορετικές κατευθύνσεις, προσφέρουν επίσης λειτουργίες θέρμανσης, αερισμού και μασάζ.

Μια πρώτης τάξεως ταξιδιωτική εμπειρία επιτυγχάνεται προσφέροντας πτυσσόμενα τραπέζια στη δεύτερη σειρά δύο ανεξάρτητων και ανακλινόμενων καθισμάτων. Προσφέρει στους επιβάτες του μια πλούσια εμπειρία τόσο οπτικά όσο και ακουστικά, με ατμοσφαιρικό φωτισμό σε 64 διαφορετικά χρώματα και μουσικό σύστημα της Dynaudio.

Η γυάλινη οροφή του Voyah Dream μπροστά και πίσω υποστηρίζει τη φωτεινή και ευρύχωρη δομή του εσωτερικού. Ενώ η γυάλινη οροφή στο μπροστινό μέρος φωτίζει μια περιοχή που καλύπτει τα μπροστινά καθίσματα, μπορεί να ανοίξει και να κλείσει ηλεκτρικά και μπορεί να καλυφθεί με κουρτίνες όταν κάποιος επιθυμεί να μονώσει το εσωτερικό. Η γυάλινη οροφή στο πίσω μέρος σάς επιτρέπει να αλλάξετε την εσωτερική ατμόσφαιρα χάρη σε μια ηλεκτρική κουρτίνα.

Το πορτμπαγκάζ, προσβάσιμο ανοίγοντας την ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών προς τα πάνω, προσφέρει 427 λίτρα χώρου στη στάνταρ θέση. Ο όγκος των αποσκευών μπορεί να αυξηθεί στα 2.680 λίτρα μόνο με την αναδίπλωση των καθισμάτων της τρίτης σειράς. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να μεταφερθούν ταυτόχρονα 8 μεγάλου μεγέθους βαλίτσες 20 ιντσών.

Μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας απολαμβάνετε με τον πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό της Voyah στο εσωτερικό, ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί για συνολικά 7 άτομα. Το τεχνολογικό πιλοτήριο, το οποίο φιλοξενεί το λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο τσιπ Qualcomm 8155, προσφέρει εντυπωσιακή εμφάνιση με τον σχεδιασμό του χωρίς περιθώρια με συνολικό πλάτος 1,4 μέτρα και φιλοξενεί 3 διαφορετικές οθόνες.

Συστήματα όπως το Parking Assistant, το οποίο περιλαμβάνει ένα σύστημα όρασης 360 μοιρών, το Automatic Parking Assistant (APA), το Remote Parking Assistant (RPA) και το Intelligent Driving Assistant L2+ μπορούν να παρακολουθούνται από αυτές τις περιοχές. Ασφαλή, άνετα και γαλήνια ταξίδια μπορούν να επιτευχθούν με 25 διαφορετικές τεχνολογίες συστημάτων υποβοήθησης, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών αυτόνομης οδήγησης Level 2 του Voyah Dream.

Χαρακτηριστικά του κινητήρα Voyah Dream

Το Voyah Dream, το οποίο προσελκύει την προσοχή με τα δεδομένα απόδοσης που υποστηρίζουν τον επιβλητικό σχεδιασμό του, προσφέρει μια ήσυχη και ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία χάρη στην πλήρως ηλεκτρική υποδομή του. Χάρη στην μπαταρία 108,73 kWh και τον διπλό κινητήρα του, το Voyah Dream, το οποίο είναι τετρακίνητο με διάνυσμα ροπής μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων μονής ταχύτητας, επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 5,9 δευτερόλεπτα και μπορεί να φτάσει ηλεκτρονικά περιορισμένη ταχύτητα . μέγιστη ταχύτητα 200 km/h.

Κάθε κινητήρας του υπερπολυτελούς MPV, που μπορεί να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 480 km σύμφωνα με τα πρότυπα WLTC, έχει ισχύ 160 kW και ροπή 310 Nm. Η συνολική ισχύς συστήματος του Voyah Dream είναι 320 kW (435 hp ) και η ροπή του είναι 620 Nm.

Σε σταθμούς γρήγορης φόρτισης, οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν από 20 έως 80 τοις εκατό σε περίπου 36 λεπτά, ενώ η φόρτιση από 0 έως 100 τοις εκατό μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 12 ώρες με φόρτιση AC 11 kW. Η μέση τιμή κατανάλωσης που ανακοινώθηκε είναι 20,0 kWh/100 km. Οι μπαταρίες Voyah Dream συνοδεύονται από εγγύηση 8 ετών/100.000 μιλίων.

Εκτός από το απόλυτο βάρος του Voyah Dream των 2.692 κιλών και τη χωρητικότητα φόρτωσης 525 κιλών, προσφέρει επίσης ικανότητα ρυμούλκησης περίπου 1,2 τόνων. Το Voyah Dream χρησιμοποιεί μια ανεξάρτητη αερανάρτηση διπλού βραχίονα ρυθμιζόμενη για ύψος, σκληρότητα ή απαλότητα και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ μπροστά, ενώ η ανεξάρτητη ανάρτηση 5 συνδέσμων πίσω περιλαμβάνει επίσης αμορτισέρ αέρα ρυθμιζόμενα για ύψος, σκληρότητα ή απαλότητα. απαλότητα. Ρυθμίσεις.

Χάρη στο «Smart Damping Control» του προηγμένου συστήματος ανάρτησης, οι οδικές κρούσεις δεν αντανακλώνται με κανέναν τρόπο στους επιβάτες. Το σύστημα πέδησης, που χρησιμοποιεί αεριζόμενους δίσκους και στους τέσσερις τροχούς, υποστηρίζεται από τεχνολογίες ABS, EBD, EBA, BAS, BA και EVA.

Η οδήγηση και οι υποστηρίξεις που περιλαμβάνουν ESP/ESC ενισχύονται από ASR, TCS, TRC, ATC. Το Voyah Dream διατίθεται στάνταρ με πλευρικές αεροκουρτίνες για τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα, καθώς και 6 διαφορετικούς αερόσακους. Το τεχνολογικά προηγμένο Voyah Dream βοηθά στον έλεγχο της κατάστασης στο δρόμο χάρη σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και βοηθών οδήγησης. Τυπικός εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας που προσφέρεται προς πώληση στην τουρκική αγορά:

 • Αυτόματο σύστημα πέδησης
 • Σύστημα προειδοποίησης μπροστινής σύγκρουσης
 • Σύστημα προειδοποίησης τυφλών σημείων
 • Κάμερες Surround 360°
 • Automatic Parking Assistant
 • Σύστημα νυχτερινής όρασης
 • Traffic Assistant με Speed ​​​​Limiter (ACC)
 • Traffic Jam Assistance (TJA)
 • Προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας (LDW)
 • Πολυλειτουργική κάμερα οπισθοπορείας με αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας Lane Center Assist
 • Πίσω σύστημα προειδοποίησης κυκλοφορίας
 • Σύστημα προειδοποίησης κόπωσης οδηγού
 • Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών
 • Ακουστική προειδοποίηση που εφιστά ηχητικά την προσοχή των πεζών όταν οδηγείτε με χαμηλές ταχύτητες.
 • Σύστημα προειδοποίησης πρόσκρουσης FCW
 • Προειδοποίηση οπίσθιας σύγκρουσης RCW
 • Υπενθύμιση εκκίνησης αυτοκινήτου πριν από το FVSR
 • Σύστημα αντίστροφης προειδοποίησης RCTA
 • Σύστημα προειδοποίησης ανοιχτής πόρτας DOW
 • Σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης λωρίδας LDW
 • Προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα LCA
 • Σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων BSD
 • Παρακολούθηση κόπωσης κατά την οδήγηση και έγκαιρη προειδοποίηση
 • Σύστημα πανοραμικής εικόνας AVM 360°
 • λειτουργία φύλαξης
 • Σύστημα αναγνώρισης ορίου ταχύτητας ISA
 • Traffic Jam Assistance TJA
 • Οδική Βοήθεια HWA
 • ICA Smart Navigation Assistant
 • Αυτόματο σύστημα πέδησης AEB
 • Σύστημα κεντραρίσματος ζώνης LCC
 • Προσαρμόσιμη κρουαζιέρα ζώνης σε πλήρη ταχύτητα ACC
 • F-APA, το πιο ολοκληρωμένο σύστημα αυτόματης στάθμευσης οπτικής σύντηξης του κλάδου
 • Υγιής ποιότητα αέρα και σύστημα μουσικής

Το προηγμένο σύστημα κλιματισμού της Voyah Dream μπορεί πάντα να δημιουργεί φρέσκο ​​αέρα στο όχημα με τη λειτουργία παρακολούθησης και φιλτραρίσματος PM2.5 σε πραγματικό χρόνο. Το IAQS Air Quality Management παρέχει μια υγιή και μονωμένη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό με βάση την ποιότητα του αέρα έξω από το όχημα. Ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία, η βενζίνη κατανέμεται ανάλογα με το περιβάλλον του οχήματος, αποφεύγοντας έτσι τις ανεπιθύμητες οσμές. Το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα Dyaudio Premium HIFI χρησιμοποιείται ως σύστημα μουσικής.