Ένα τεράστιο άλμα για την εικονική πραγματικότητα της Apple!

Ένα τεράστιο άλμα για την εικονική πραγματικότητα της Apple!

29 Αυγούστου, 2023 0 By admin

ΤΕΛΟΣ Τα τελευταία χρόνια, οι τεχνολογίες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται σημαντικά. Έχουμε δει το τελευταίο παράδειγμα αυτού για άλλη μια φορά με τα γυαλιά μικτής πραγματικότητας Vision Pro της Apple. Ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας, από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να κάνει πολύ μεγαλύτερα βήματα σε αυτό το θέμα.

Ένα τεράστιο άλμα στην εικονική πραγματικότητα από την Apple

Η Apple δεν χρειάζεται πλέον οθόνες ή οθόνες για να αλληλεπιδράσει στον κόσμο της επαυξημένης πραγματικότητας με τη νέα τεχνολογία που εξετάζει. Apple Vision ProΦαίνεται ότι σχεδιάζει ένα μέλλον που δεν χρειαζόμαστε. Η νέα πατέντα της εταιρείας με τίτλο «Ηλεκτρονικές Συσκευές με Προβολείς» μας δίνει μια πρώτη υπόδειξη.

Ευρεσιτεχνία εικονικής πραγματικότητας Apple 2

Η νέα πατέντα, που μοιάζει με προβολή, θα μας παρουσιάσει μια τεχνητή πραγματικότητα χωρίς οθόνη ή γυαλιά. Στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από την Apple, υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις για τη σκίαση και τις προβαλλόμενες εικόνες. Ως αποτέλεσμα, μπορεί στο μέλλον να συναντήσουμε ένα πλήρες εικονικό περιβάλλον στο σπίτι ή στο γραφείο μας.

Το κράτησαν μυστικό: αποδείχθηκε ότι η Apple έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Vision Pro το 2007!

Το κράτησαν μυστικό: αποδείχθηκε ότι η Apple έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Vision Pro το 2007!

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια προέκυψε σχετικά με το Apple Vision Pro, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εξωφρενική τιμή. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Apple μπορεί να καινοτομήσει στην εικονική πραγματικότητα. Πολλά από τα στοιχεία που αναφέρονται στο νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επικεντρώνονται κυρίως στην παρατήρηση και τις κινήσεις των χεριών. Χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία που πρόκειται να τοποθετηθούν στο σύστημα προβολής, είναι θέμα παρακολούθησης των κινήσεων των χεριών και έτσι η δημιουργία αλληλεπίδρασης.

Ευρεσιτεχνία εικονικής πραγματικότητας της Apple

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 18 σελίδων που έλαβε η εταιρεία περιλαμβάνει 20 άρθρα και 8 σχέδια. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που προκύπτει τονίζει πάνω από 30 διαφορετικές πιθανές συσκευές εκτός από το Vision Pro. Μεταξύ αυτών των συσκευών, το σύστημα που θα δημιουργήσει την εικονική πραγματικότητα στο τραπέζι είναι από αυτά που τραβούν τη μεγαλύτερη προσοχή.

Στο εγγύς μέλλον, μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε με υπολογιστές μόνο με αυτόν τον προβολέα, χωρίς ποντίκι ή πληκτρολόγιο. Ποια είναι η γνώμη σας για την Apple και την πατέντα εικονικής πραγματικότητας της; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.