Ένα drone με 3 κάμερες;  Παρουσιάζουμε τα Mavic 3 Pro, Inspire 3 και άλλα!

Ένα drone με 3 κάμερες; Παρουσιάζουμε τα Mavic 3 Pro, Inspire 3 και άλλα!

14 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Ο κατασκευαστής πολιτικών drone και δημιουργικών φωτογραφικών μηχανών DJI, του οποίου ο διανομέας στην Τουρκία είναι ο Karfo Karacasulu με την πολυετή εμπειρία του στις τεχνολογίες απεικόνισης, συνεχίζει να φέρνει καινοτόμα και διακριτικά μοντέλα στον κόσμο της τεχνολογίας. Η DJI συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια με το κινηματογραφικό drone Inspire 3 και το πρώτο drone με 3 κάμερες στον κόσμο Mavic 3 Pro.

Αφιερωμένη στο να κάνει τον εξοπλισμό και τις πλατφόρμες αεροφωτογράφησης και κινηματογραφικών ταινιών πιο προσιτές, αξιόπιστες και εύχρηστες για δημιουργούς και καινοτόμους σε όλο τον κόσμο, η DJI διατηρεί την παγκόσμια ηγετική της θέση στις τεχνολογίες απεικόνισης, ειδικά στη βιομηχανία των drone, συμπεριλαμβανομένων των καμερών δράσης, των χειροκίνητων gimbals και των κωδικοποιήσιμων ρομπότ . .

Φτάνοντας περίπου το 80% του μεριδίου αγοράς στην παγκόσμια αγορά, η κινεζική εταιρεία DJI προσεγγίζει τους λάτρεις της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Ο μοναδικός επίσημος διανομέας της DJI στην Τουρκία, ο Karfo Karacasulu, φέρνει ταυτόχρονα τις τελευταίες τεχνολογίες της παγκόσμιας γιγαντιαίας μάρκας στους Τούρκους καταναλωτές.

Τα Inspire 3, Ronin 2, Ronin 4D, που αναπτύχθηκαν για επαγγελματίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, και Mavic 3 Pro, προϊόντα για επαγγελματίες χρήστες στον κόσμο της φωτογραφίας και του βίντεο, πωλούνται σε αγορές τεχνολογίας και σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα στην Τουρκία.

Τα πάντα για το νέο κινηματογραφικό drone Inspire 3!

Η DJI έχει θέσει ένα νέο πρότυπο για συστήματα εναέριας λήψης κινηματογραφικής ποιότητας με το σύγχρονο και ακριβές all-in-one full-frame DJI Inspire 3 8K. Inspire 3, το κινηματογραφικό drone με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να καλύψει τις ανάγκες των κινηματογραφικών παραγωγών υψηλών προδιαγραφών, με την κομψή ολοκληρωμένη σχεδίασή του, την εξαιρετικά ευρεία νυχτερινή όραση FOV 161° FPV και το σύστημα μετάδοσης και ελέγχου O3 Pro, προσφέρει τα καλύτερα απόδοση πτήσης στην κατηγορία του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μεγαλύτερα σετ ταινιών.
Προσφέρει ένα πλήρες επαγγελματικό οικοσύστημα που ενσωματώνεται απρόσκοπτα.

DJI Inspire 3

Το Inspire 3 είναι το μοναδικό drone ποιότητας κινηματογράφου της DJI που υποστηρίζει και Waypoint Pro που τροφοδοτείται από RTK και πανκατευθυντική ανίχνευση για να εκτελεί πτητικές αποστολές πιο ασφαλή και με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ.

Το Inspire 3 έχει επανασχεδιαστεί

Το Inspire 3 προσφέρει ένα ελαφρύ, ενσωματωμένο σώμα σε φορητή μορφή και ένα στιβαρό, μετατρέψιμο πλαίσιο που αναδεικνύει την επαγγελματική εμφάνιση του drone. Η κάμερα FPV, οι οπτικοί αισθητήρες, οι κεραίες θέσης και η υποδοχή κάρτας αποθήκευσης ενσωματώνονται άψογα στο σώμα για μινιμαλιστική εμφάνιση και μοντέρνα βιομηχανική αισθητική.

Η πλήρως προηγμένη σχεδίαση υποστηρίζει πανοραμικές δομές 360° καθώς και το νέο Tilt Boost. Με το σύστημα προσγείωσης χαμηλωμένο, το αντίζυμο επιτρέπει την ανεμπόδιστη λήψη σε γωνία 80°, επιτρέποντας στους κινηματογραφιστές να δημιουργούν εκπληκτικά καινοτόμες λήψεις.

Οι ολοκαίνουργιες έξυπνες διπλές μπαταρίες TB51 με δυνατότητα εναλλαγής θερμότητας παρέχουν έως και 28 λεπτά χρόνου πτήσης. Το ισχυρό σύστημα πρόωσης προσφέρει ταχύτητα πτήσης έως και 94 km/h, ταχύτητα ανάβασης και καθόδου έως και 8 m/s και ακόμη και ταχύτητα κατάδυσης έως και 10 m/s.

Κινηματογραφική ποιότητα πλήρους καρέ και απεικόνιση 8K!

Το Inspire 3 διαθέτει το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας της DJI, CineCore 3.0, που υποστηρίζει βίντεο CinemaDNG έως 8K/25fps, καθώς και εσωτερική εγγραφή Apple ProRes έως 8K/75fps, το ελαφρύτερο full-frame Zenmuse X9 μέχρι σήμερα. Εξοπλισμένο με πνευματική κάμερα gimbal 8K.

Το RAW βίντεο καλύπτει τις ανάγκες ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών υψηλής ποιότητας. Στη λειτουργία S&Q, το X9-8K Air υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή βίντεο full-frame 4K/120fps ProRes RAW χωρίς περικοπή, παρέχοντας πιο δημιουργικές επιλογές επεξεργασίας.

Το X9-8K Air υποστηρίζει εγγενές διπλό ISO. Στα 30 fps πλήρους καρέ και κάτω, το EI 800/4000 αποδίδει τα 24 fps που εμφανίζονται συνήθως σε κινηματογραφικές παραγωγές και τα 25 fps που χρησιμοποιούνται σε εμπορικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Πάνω από 30 fps, διατίθεται EI 320/1600. Αυτό παρέχει εξαιρετικά καθαρές εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες για σκηνές χαμηλού φωτισμού.

Το X9-8K Air καλύπτει περισσότερες από 14 στάσεις δυναμικού εύρους, αποτυπώνοντας πλούσιες λεπτομέρειες τονισμού και σκιάς σε περίπλοκα σενάρια φωτισμού, όπως η ανατολή και η δύση του ηλίου. Το υψηλό δυναμικό εύρος διατηρεί τα αρχικά χρώματα ακόμα και μετά από σημαντικές προσαρμογές έκθεσης, παρέχοντας μεγαλύτερες δυνατότητες μετά την επεξεργασία.

Για να δώσει στους κινηματογραφιστές μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία και να κληρονομήσει την αποκλειστική βάση DL της DJI, το X9-8K Air είναι επίσης συμβατό με έναν επιπλέον υπερμεγάλο φακό πλήρους κάδρου F2.8 18 mm και έναν νέο τηλεφακό ειδικά σχεδιασμένο για εναέρια κινηματογράφηση 8K. Σχεδιασμένο για αεροφωτογράφηση, διαθέτει φακούς full-frame premium 24mm, 35mm και 50mm.

Με βάση την ώριμη επιστήμη και την τεχνολογία των χρωμάτων της DJI, το DJI Cinema Color System (DCCS) επιτρέπει στο X9-8K Air να διατηρεί αυθεντικά χρώματα που επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση της εναέριας κινηματογράφησης. Αν και αυτή η δυνατότητα ισχύει για φυσικά περιβάλλοντα και αστικά τοπία, αποτυπώνει επίσης με ακρίβεια τους τόνους του δέρματος σε διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες φωτισμού.

Το DCCS επιτρέπει την εύκολη αντιστοίχιση χρωμάτων μεταξύ επίγειων κινηματογραφικών καμερών, όπως η X9-8K Air και η DJI Ronin 4D, παρέχοντας σταθερό χρωματικό στυλ αέρα προς έδαφος για να καλύψει τις ανάγκες των ροών εργασιών επεξεργασίας ταινιών μετά την παραγωγή.

Το περιλαμβανόμενο DJI PROSSD 1 TB προσφέρει ταχύτητες εγγραφής έως και 1.100 MB/s και ταχύτητες ανάγνωσης έως 900 MB/s και μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε υπολογιστή μέσω καλωδίου USB-C για εύκολη κοινή χρήση αρχείων και ομαλή ροή εργασιών.

Πρώτο drone με τρεις κάμερες: εδώ είναι το Mavic 3 Pro

Η ευρυγώνια κάμερα Hasselblad, η μεσαία κάμερα και η κάμερα συνδυάζονται για να προσφέρουν πιο δημιουργικές επιλογές λήψης από ποτέ. Το DJI Mavic 3 Pro εισάγει μια νέα εποχή με το σύστημα τριπλής κάμερας, το οποίο εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην καταγραφή εναέριου περιεχομένου φιλοξενώντας τρεις κάμερες με διαφορετικές εστιακές αποστάσεις.

Διαθέτοντας τη διάσημη κάμερα Hasselblad του Mavic, διπλές κάμερες τηλεόρασης, μέγιστο χρόνο πτήσης 43 λεπτά, πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων DJI και ροή βίντεο HD 15 χιλιομέτρων, το Mavic 3 Pro επιτρέπει στους δημιουργούς να ξεπεράσουν τα όρια της δημιουργικότητάς τους.

Ένα drone, τρεις στόχοι

Χάρη στο σύστημα τριπλής κάμερας με πολλαπλές εστιακές αποστάσεις (24mm/70mm/166mm), το Mavic 3 Pro προσφέρει απόλυτη απόδοση απεικόνισης, επιτρέποντας στους χρήστες να εκφράσουν πλήρως το δημιουργικό τους όραμα με δυνατότητες πολλαπλών σεναρίων.

Κάθε κάμερα δίνει στον χρήστη τον απόλυτο έλεγχο της αφήγησης της μοναδικής οπτικής ιστορίας του, είτε δημιουργεί το περιβάλλον από ευρεία γωνία, μετακινεί σε μια συγκεκριμένη θέση με το mid-tele και στη συνέχεια εστιάζει σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή χαρακτήρα.

Η πρώτη κινηματογραφική κάμερα 4 αξόνων στον κόσμο: DJI Ronin 4D!

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα των επαγγελματιών κινηματογραφιστών, το DJI Ronin 4D κάνει τις παραγωγές υψηλών προδιαγραφών πιο αποτελεσματικές, επιτρέποντας θεαματικές κινήσεις της κάμερας και επιτρέποντας στους δημιουργικούς επαγγελματίες να πουν τις ιστορίες τους σε μια εντελώς νέα οπτική γλώσσα.

Το πιο ισχυρό σύστημα κινηματογραφικής απεικόνισης που δημιουργήθηκε ποτέ από την DJI, το Ronin 4D είναι η ναυαρχίδα
Ένα ιδιόκτητο chipset τροφοδοτεί το CineCore 3.0, ένα έξυπνο σύστημα επεξεργασίας εικόνας που παρέχει έναν ενσωματωμένο κωδικοποιητή 8K RAW με ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων, προηγμένες βοηθητικές λειτουργίες με κινητήρα AI υψηλής απόδοσης και παρακολούθηση και έλεγχο πολλαπλών συνδέσμων με επεξεργασία εικόνας χαμηλής καθυστέρησης. .

Το σύστημα απεικόνισης συμπληρώνεται από την ολοκαίνουργια full-frame κάμερα Zenmuse X9 gimbal, η οποία επιτρέπει στους κινηματογραφιστές να φωτογραφίζουν με ποιότητα κινηματογράφου. Εκτός από τον ευρέως χρησιμοποιούμενο κωδικοποιητή H.264, το DJI Ronin 4D μπορεί να εγγράψει εσωτερικά και τα δύο X9-8K και X9-6K, Apple ProRes και ProRes RAW, επιτρέποντας μεγαλύτερη ελευθερία επεξεργασίας στο post-production.

Το δυναμικό εύρος Zenmuse σάς επιτρέπει να τραβάτε σκηνές με πλούσιες χρωματικές διαβαθμίσεις, ανεξάρτητα από το σενάριο λήψης.

Το αποκλειστικό DJI Cinema Color System (DCCS) του DJI Ronin 4D εξασφαλίζει φυσικούς τόνους δέρματος, ακόμη και σε περίπλοκες συνθήκες φωτισμού, και αβίαστη τονική συνέπεια σε όλη τη διάρκεια του έργου όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικές κινηματογραφικές κάμερες. Τα φυσικά φίλτρα ND εννέα στοπ που είναι ενσωματωμένα στην κάμερα διευκολύνουν την προσαρμογή σε δραματικά μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού, ειδικά όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.