Έρχεται η δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης Google!

Έρχεται η δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης Google!

15 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

στα Εργαστήρια Αναζήτησης Google Η νέα πειραματική λειτουργία θα επιτρέψει σε όλους να προσθέσουν τις δικές τους ιδέες, συμβουλές ή πλαίσιο σε άρθρα. Η Google δοκιμάζει μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τις δικές τους αξιολογήσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης για να το βλέπουν όλοι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας καλύτερης, πιο ανθρωποκεντρικής εμπειρίας αναζήτησης για τους χρήστες.

Οι σημειώσεις σας ενδέχεται να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Θεωρητικά, αυτή η νέα λειτουργία της Google θα κάνει τα αποτελέσματα πιο χρήσιμα και θα διευκολύνει τους χρήστες να βρίσκουν πληροφορίες που τους αφορούν παρέχοντας μια κάπως ανθρώπινη οπτική, όπως σχόλια σε συνδέσμους συνταγών ή συμβουλές για ταξιδιωτικά ερωτήματα. Οι αξιολογήσεις είναι πλέον διαθέσιμες ως προαιρετική δυνατότητα στα Εργαστήρια Αναζήτησης Google.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Εργαστήρια Αναζήτησης είναι όπου η Google δοκιμάζει νέες δυνατότητες που μπορεί ή όχι να μπουν στην κορυφαία μηχανή αναζήτησής της. Για όσους έχουν εγγραφεί στη δοκιμή των Notes, θα εμφανιστεί μια επιλογή Σημειώσεις στην Αναζήτηση & Εξερεύνηση και πατώντας την θα αποκαλύψει όλες τις πληροφορίες που έχουν μοιραστεί άλλα άτομα σχετικά με ένα συγκεκριμένο άρθρο.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη δική σας σημείωση σε τυχόν σημειώσεις που έχουν προστεθεί από άλλους χρήστες και να τη διακοσμήσετε με αυτοκόλλητα, φωτογραφίες και (μόνο για χρήστες των ΗΠΑ) εικόνες που έχουν δημιουργηθεί από AI.

Θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως με το Google Photos!  Πως δουλεύει ?

Θα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως με το Google Photos! Πως δουλεύει ?

Δεν θα ξεχάσετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας χάρη σε μια καταπληκτική λειτουργία που έρχεται στην εφαρμογή Google Photos. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Ενώ οι αξιολογήσεις που προέρχονται από την κοινότητα μπορεί να φαίνονται σαν συνταγή καταστροφής σε μια εποχή εκτεταμένης παραπληροφόρησης και τρολάρισμα, ειδικά όταν εμπλέκονται εικόνες τεχνητής νοημοσύνης, η Google λέει ότι θα χρησιμοποιήσει “ένα συνδυασμό αλγοριθμικής προστασίας και ανθρώπινης μετριοπάθειας για να διασφαλίσει ότι οι αξιολογήσεις είναι όπως θα έπρεπε .» είναι.”

Η εταιρεία δεσμεύεται να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να την καταστήσει όσο το δυνατόν πιο ασφαλή, χρήσιμη και σχετική και να την προστατεύσει από επιβλαβές ή κακόβουλο περιεχόμενο. Η Google διερευνά επίσης τρόπους για να επιτρέψει στους κατόχους ιστοτόπων να σχολιάζουν τις δικές τους σελίδες.

Αυτό εξακολουθεί να είναι απλώς μια δοκιμή και οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν σχόλια με βάση τις εμπειρίες τους με τις Σημειώσεις. Αυτή η πειραματική λειτουργία κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή για το Search Labs σε Android και iOS στις ΗΠΑ και την Ινδία.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.