Έρχονται νέες δυνατότητες στο ChatGPT – ShiftDelete.Net

Έρχονται νέες δυνατότητες στο ChatGPT – ShiftDelete.Net

13 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η τεχνητή νοημοσύνη αρχίζει να εδραιώνεται σταθερά σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς μας. Τα chatbot τεχνητής νοημοσύνης διευκολύνουν πολλές από τις εργασίες μας. Το ChatGPT διατηρεί τον τίτλο του ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα. Σύντομα θα έχει και νέα χαρακτηριστικά. Η εταιρεία θα συνεχίσει να κυριαρχεί στον κόσμο με νέες δυνατότητες ChatGPT. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Έρχονται νέες δυνατότητες στο ChatGPT, το αγαπημένο παγκοσμίως!

Το ChatGPT έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια εβδομαδιαίους χρήστες και όλο και περισσότερο. Ωστόσο, παραμένει μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες όλων των εποχών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OpenAI, Sam Altman, έκανε κάποιες δηλώσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου συνεδρίου προγραμματιστών της εταιρείας. Επίσης στην ίδια εκδήλωση, το OpenAI ανακοίνωσε μια σειρά από νέες δυνατότητες που έρχονται στο ChatGPT. Εδώ είναι μερικές από τις καινοτομίες που θα ευχαριστήσουν τους χρήστες…

Έρχονται νέες δυνατότητες στο ChatGPT

ΕΝΑ) Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους GPT!

Αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να είναι κερδοφόρα για τους μελλοντικούς χρήστες. Το ChatGPT Plus θα επιτρέψει στους χρήστες να εκπαιδεύσουν το δικό τους GPT. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει την παραγωγή ειδικών μοντέλων ισοδύναμων με εφαρμογές smartphone και ικανών να εκτελούν ορισμένες εργασίες.

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά: ο αριθμός των χρηστών ChatGPT ανακοινώθηκε!

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά: ο αριθμός των χρηστών ChatGPT ανακοινώθηκε!

Ανακοινώθηκε ο αριθμός των χρηστών του chatbot ChatGPT, μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εφαρμογές που αναπτύχθηκε από το OpenAI.

Στη συνέχεια, θα είναι διαθέσιμα στους προγραμματιστές για κοινή χρήση μέσω συνδέσμου ή μέσω ενός αποκλειστικού καταστήματος OpenAI που ανοίγει αργότερα αυτόν τον μήνα. Οι δημιουργοί αυτών των GPT θα μπορούν επίσης να πουλήσουν. Θα λάβουν μερίδιο από τα κέρδη σε αντάλλαγμα για τις προσπάθειές τους. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσο ακριβώς θα είναι αυτό το ποσό. Επιπλέον, δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης.

2) Το GPT-4 Turbo θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις!

Το GPT-4 εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο μόνο σε χρήστες Plus επί πληρωμή. Ωστόσο, η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε το GPT-4 Turbo, το οποίο θα είναι καλύτερο, ταχύτερο και φθηνότερο στη χρήση.

3) Το OpenAI θα προστατεύει τους εταιρικούς χρήστες που κατηγορούνται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων!

Το OpenAI θέλει οι άνθρωποι να αισθάνονται άνετα χρησιμοποιώντας τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη σε επαγγελματικά πλαίσια. Για το λόγο αυτό έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα που θα προστατεύει τους χρήστες του. Όπως η Microsoft και η Google, το OpenAI θα προστατεύει τους επιχειρηματικούς χρήστες που κατηγορούνται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται Copyright Shield. Επιχείρηση, «Θα παρέμβουμε τώρα και θα υπερασπιστούμε τους πελάτες μας και θα πληρώσουμε τυχόν έξοδα που θα προκύψουν εάν αντιμετωπίσετε νομικές ενέργειες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων». είπε.

4) Ομιλία OpenAI Human-Grade θα σου δώσει την εμπειρία!

Το OpenAI μίλησε επίσης για ένα νέο χαρακτηριστικό στην εκδήλωση. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα της δυνατότητα API που θα μετατρέπει κείμενο σε ομιλία. Οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτήν τη δυνατότητα με 0,015 $ ανά 1.000 χαρακτήρες. Υπάρχουν έξι προκαθορισμένες φωνές για να διαλέξετε, όλες ρεαλιστικές με διαφορετικές προφορές. Θα είναι επίσης προσβάσιμα σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το OpenAI ChatGPT API.