Έρχονται φθηνά μοντέλα MacBook 12 και 13 ιντσών

Έρχονται φθηνά μοντέλα MacBook 12 και 13 ιντσών

27 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Apple αναμένεται να πραγματοποιήσει την εκδήλωση Scary Fast και να παρουσιάσει νέα μοντέλα Mac τις επόμενες ημέρες. Διαρροές 3 ημέρες πριν από την κυκλοφορία αποκάλυψαν ότι η εταιρεία εργαζόταν σε χαμηλού κόστους μοντέλα MacBook 12 και 13 ιντσών.

Προσιτή κίνηση ενός MacBook 12-13 ιντσών με τσιπ M2

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ανέφερε πριν από λίγο καιρό ότι η Apple θέλει να προσφέρει οικονομικά Mac για να αυξήσει τις πωλήσεις Mac. Νέες πληροφορίες από την Κίνα δείχνουν ότι η Apple σχεδιάζει βασικά MacBook. Μεγέθη 12 ιντσών και 13 ιντσών Αυτές οι εκδόσεις θα είναι 700 δολάρια Με τιμή όπως το , θα είναι ακόμη φθηνότερο από τη σειρά iPhone 14.

Οι πρώτοι ισχυρισμοί δείχνουν ότι η Apple στοχεύει στην προσιτή αγορά και θέλει να ανταγωνιστεί τα Chromebook. Η εταιρεία στοχεύει να κάνει τις συσκευές Mac προσβάσιμες τόσο σε φοιτητές όσο και σε επαγγελματίες.

Ο ηγέτης της αγοράς smartphone αποκαλύφθηκε: Η Honor ταρακούνησε την κατάταξη!

Ο ηγέτης της αγοράς smartphone αποκαλύφθηκε: Η Honor ταρακούνησε την κατάταξη!

Η έκθεση τρίτου τριμήνου 2023 κυκλοφόρησε για την αγορά smartphone στην Κίνα, το λαμπρό αστέρι της Ασίας. Ιδού τα αποτελέσματα…

Φήμες λένε ότι οι εκδόσεις 12 ιντσών και 13 ιντσών θα έχουν παρόμοια σχεδίαση με το φορητό υπολογιστή 12 ιντσών που σταμάτησε να κυκλοφορεί το 2019. Ωστόσο, η εταιρεία θα κάνει κάποιες αλλαγές στη σχεδίαση μειώνοντας τα πλαίσια της οθόνης, δηλαδή σαν μοντέρνο συσκευές.

Το χαμηλού κόστους MacBook πιθανότατα θα τροφοδοτείται από μια έκδοση χαμηλότερης κατανάλωσης του M2. Αυτό θα επιτρέψει στα παλαιότερα MacBook 12 ιντσών να είναι πιο ισχυρά από τους επεξεργαστές Intel Core M, παρά τη χαμηλότερη τιμή τους.

Αν και δεν είναι ακόμη επίσημο, η ανακοίνωση ότι τα MacBook 12 και 13 ιντσών θα κοστίζουν λιγότερο από 700 δολάρια υποδηλώνει ότι η σειρά Mac θα είναι ανοιχτή σε περισσότερους χρήστες. Λόγω της ισοτιμίας του δολαρίου, αυτά τα μοντέλα έχουν ένα ελάχιστο Περίπου 20 χιλιάδες TL Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό μπορεί να συμβεί.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.