Έτσι θα μοιάζει το Telegram στο Apple Vision Pro!

Έτσι θα μοιάζει το Telegram στο Apple Vision Pro!

14 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές πλατφόρμες, όπως iOS, macOS, Android και Windows. Σύντομα, Apple Vision Pro Οι ιδιοκτήτες φέρνουν μια νέα ενημέρωση στο Telegram, όπως φαίνεται σε ένα teaser που κοινοποιήθηκε σήμερα (14 Νοεμβρίου 2023). VisionOS Θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσω της εφαρμογής.

Πώς θα είναι το Telegram στο Apple Vision Pro;

Διευθύνων Σύμβουλος Telegram Πάβελ Ντούροφ Το teaser που μοιράστηκε στο προσωπικό του κανάλι δείχνει ότι η εφαρμογή στο Apple Vision Pro δείχνει πώς θα μοιάζει. Κοιτάζοντας τις εικόνες, το Telegram φαίνεται να έχει διασφαλίσει ότι η εφαρμογή συμμορφώνεται με όλες τις οδηγίες σχεδίασης του VisionOS. Δεδομένου ότι ολόκληρη η εφαρμογή είναι ημιδιαφανής, οι χρήστες έχουν μια αίσθηση βάθους όταν χρησιμοποιούν το Telegram στο Vision Pro.

Αντί για μια παραδοσιακή γραμμή καρτελών, το Telegram for VisionOS διαθέτει μια πλαϊνή γραμμή που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε επαφές, κλήσεις, συνομιλίες και ρυθμίσεις. Οι χρήστες θα έχουν όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες στο Telegram για iOS, όπως πολυμέσα, φωνητικά μηνύματα και ακόμη και νέες ιστορίες, ακριβώς στο Vision Pro.

Στο teaser, μπορούμε να δούμε ένα καθηλωτικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο μαζί με κινούμενα αυτοκόλλητα AR που γεμίζουν ολόκληρη την προβολή και εκτείνονται πέρα ​​από τα όρια του παραθύρου της εφαρμογής. Τα μηνύματα μπορούν να σταλούν χρησιμοποιώντας υπαγόρευση Siri ή το εικονικό πληκτρολόγιο του συστήματος. πειράγματα εδώ Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ.

Η Signal θα προσφέρει τη δημοφιλή δυνατότητα Telegram στους χρήστες της

Η Signal θα προσφέρει τη δημοφιλή δυνατότητα Telegram στους χρήστες της

Η Signal ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει τη λειτουργικότητα της χρήσης ονόματος χρήστη στην εφαρμογή για να αυξήσει την ασφάλειά της. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εφαρμογή αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Vision Pro αναμένεται να φτάσει στα καταστήματα των ΗΠΑ στις αρχές του 2024, η Telegram έχει ακόμα χρόνο να προετοιμάσει την εφαρμογή VisionOS για κυκλοφορία το επόμενο έτος.

Οι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν λήψη του VisionOS SDK για να δημιουργήσουν εφαρμογές για το Vision Pro. Η Apple έχει προσκαλέσει αρκετούς προγραμματιστές να δοκιμάσουν το νέο υλικό πριν από την επίσημη κυκλοφορία. Το Telegram για iOS είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store. Είναι βέβαιο ότι δωρεάν θα είναι και οι εκδόσεις Vision Pro των εφαρμογών αυτών.

Το Apple Vision Pro θα έχει ένα App Store γεμάτο εφαρμογές κατά την κυκλοφορία. Η Apple είπε ότι τα υβριδικά γυαλιά θα συνοδεύονται από ένα ολοκαίνουργιο App Store, το οποίο περιλαμβάνει ειδικές εφαρμογές που αναπτύχθηκαν για το λειτουργικό σύστημα VisionOS. Η Εταιρεία ανέφερε επίσης ότι αυτό το App Store θα φιλοξενούσε εφαρμογές συμβατές με iPad και iPhone.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.