Έχει παραιτηθεί ο Γενικός Διευθυντής της Tesla Türkiye, Kemal Geçer;- SDN

Έχει παραιτηθεί ο Γενικός Διευθυντής της Tesla Türkiye, Kemal Geçer;- SDN

22 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Tesla άρχισε να σπάει ρεκόρ πωλήσεων λίγο μετά την είσοδό της στην Τουρκία. Υπό αυτή την έννοια, το Tesla Model Y είναι αυτή τη στιγμή το μοντέλο ηλεκτρικού αυτοκινήτου με τις περισσότερες πωλήσεις στην Τουρκία. Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελίες, ο Γενικός Διευθυντής της Tesla Türkiye, Kemal Geçer, παραιτήθηκε. Από την άλλη, ο δημοσιογράφος Emre Özpeynirci, ένα όνομα κοντά στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, δημοσίευσε ένα σημαντικό άρθρο σχετικά με αυτόν τον ισχυρισμό στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα X. Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν συγκέντρωση σε άλλο έργο και όχι παραίτηση.

Το αίτημα του Γενικού Διευθυντή της Tesla Türkiye, Kemal Geçer για παραίτηση, αποδείχθηκε αληθινό

Κρίνοντας από τις πληροφορίες που κοινοποίησε ο Emre Özpeynirci, ο Kemal Geçer εγκαταλείπει τη θέση του στην Tesla Turkey, η οποία πούλησε 10.000 οχήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα 4 μηνών. Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, ο Geçer διετέλεσε και Γενικός Διευθυντής στο Starlink Τουρκίας.

Αν και η επιτυχία του Kemal Geçer στην Tesla της Τουρκίας σε σύντομο χρονικό διάστημα ήταν σημαντική, σύμφωνα με τον Emre Özpeynirci, είχε μια σοβαρή διαφωνία με τα κεντρικά γραφεία της Tesla. Όπως γνωρίζετε, η Tesla δεν έχει εκθεσιακό χώρο εκτός Κωνσταντινούπολης. Και πάλι, παρόλο που η Tesla έχει επιτύχει σημαντικό αριθμό πωλήσεων οχημάτων, δεν διαθέτει επαρκές δίκτυο εξυπηρέτησης στην Τουρκία.

Ο Kemal Geçer, ο οποίος είναι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Turkey, θα συνεχίσει στη θέση αυτή μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Υπό αυτή την έννοια, το αίτημα για παραίτηση του Γενικού Διευθυντή της Tesla Τουρκίας Kemal Geçer, το οποίο μοιράστηκε αρχικά ο Mürşit Unat, επιβεβαιώθηκε όταν ο Emre Özpeynirci επικοινώνησε με τον Geçer. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες που έλαβε ο Mürşit Unat, ο Geçer τέθηκε σε άδεια για περίπου δύο εβδομάδες μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Emre Υπό αυτή την έννοια, υποστηρίζεται επίσης ότι η αύξηση των καταγγελιών πελατών έχει φέρει τις εντάσεις μεταξύ των κεντρικών γραφείων Kemal Geçer και Tesla σε οριακό σημείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε ο Emre Özpeynirci από τον Kemal Geçer, ο λόγος αυτής της αλλαγής θέσης είναι η διάσταση απόψεων. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Geçer συνεχίζει να υπηρετεί ως γενικός διευθυντής της Starlink Τουρκίας είναι επίσης μια σημαντική λεπτομέρεια.

Είναι θέμα περιέργειας ποιος θα καταλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Tesla Τουρκίας μετά τις 15 Νοεμβρίου. Ωστόσο, ίσως η πιο σημαντική εξέλιξη στις δραστηριότητες της Tesla στην Τουρκία θα είναι η επέκταση του δικτύου υπηρεσιών και αντιπροσωπειών της.

Τι πιστεύετε λοιπόν, μπορεί ο Kemal Geçer να επαναλάβει την επιτυχία που πέτυχε ως Γενικός Διευθυντής της Tesla Turkey με το Starlink; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.