Ακόμα και ένα όνειρο είναι όμορφο: το πρόβλημα των γρατσουνιών στις οθόνες των τηλεφώνων τελείωσε!

Ακόμα και ένα όνειρο είναι όμορφο: το πρόβλημα των γρατσουνιών στις οθόνες των τηλεφώνων τελείωσε!

12 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα κατά τη χρήση ενός smartphone είναι η βλάβη της οθόνης. Ωστόσο, με βάση τις αναδυόμενες ειδήσεις, μπορεί να απομένει λίγος χρόνος για να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα από μόνο του. Σύμφωνα με μια έκθεση που μοιράζεται μια εταιρεία αναλυτών, οι κατασκευαστές smartphone θα παράγουν σύντομα τηλέφωνα με οθόνες «αυτοθεραπευτικής».

Οι οθόνες αυτοίασης θα βγουν στην αγορά το 2028!

μια εταιρεία αναλυτών Επισκόπηση CCS, μοιράστηκε πρόσφατα μια αναφορά. Η έκθεση που κοινοποίησε η εταιρεία περιελάμβανε κορυφαίες τεχνολογικές προβλέψεις για το 2024 και μετά. Το πιο εντυπωσιακό μέρος της έκθεσης αφορούσε smartphone με τεχνολογία αυτο-θεραπείας οθόνης.

Ακόμα και ένα όνειρο είναι όμορφο!  Το πρόβλημα με τις γρατσουνιές στις οθόνες των τηλεφώνων τελείωσε!

Ένα από τα προβλήματα που ανησυχούν περισσότερο οι χρήστες smartphone είναι η βλάβη της οθόνης. Αυτή η κατάσταση, που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα τόσο σε επίπεδο πληρωμής όσο και χρήσης, φαίνεται ότι θα λυθεί σύντομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της έκθεσης, οι κατασκευαστές smartphone σε πέντε χρόνια θα παράγει smartphone με αυτοθεραπευόμενες οθόνες.

Κατηγορία σοκ στον κολοσσό των smartphone: 120 εκατομμύρια δολάρια!

Κατηγορία σοκ στον κολοσσό των smartphone: 120 εκατομμύρια δολάρια!

Η Vivo αντιμετωπίζει κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος ύψους 120 εκατομμυρίων δολαρίων. Ως αποτέλεσμα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο CFO της Vivo.

Έτσι έως το 2028 Μπορούμε να δούμε στην αγορά τηλέφωνα με αυτοθεραπευόμενες οθόνες. Σύμφωνα με την έκθεση, για οθόνες με αυτή την τεχνολογία, μια επιφάνεια που αντιδρά όταν η επιφάνεια της οθόνης γρατσουνιστεί και έρχεται σε επαφή με τον αέρα. νανο-επικάλυψη θα χρησιμοποιηθεί.

Επιπλέον, οι κατασκευαστές smartphone μιλούν για αυτές τις οθόνες εδώ και αρκετά χρόνια. Για το λόγο αυτό, αποκαλύπτει ότι τέτοιες οθόνες δεν είναι πλέον όνειρο. Για παράδειγμα, μια εταιρεία της Νότιας Κορέας LGαπέδειξε την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας αυτοθεραπείας το 2013.

Ακόμα και ένα όνειρο είναι όμορφο!  Το πρόβλημα με τις γρατσουνιές στις οθόνες των τηλεφώνων τελείωσε!

Στη συνέχεια, η εταιρεία παρουσίασε ένα μοντέλο με κάθετα κυρτή οθόνη και αυτοθεραπευόμενη επίστρωση στο πίσω κάλυμμα. G Flex Έβγαλε ένα τηλεφώνημα. Εκείνη την εποχή, δεν δόθηκε καμία εξήγηση για το πώς λειτουργούσε αυτή η τεχνολογία. Με τον ίδιο τρόπο Motorola Το 2017, κατέθεσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που επισκευάζεται μόνο του όταν ραγίσει.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για την τεχνολογία αυτο-θεραπείας οθόνης; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!