Αναβαθμίστε τη λάμπα φρένων Kia Sorento 2014

Αναβαθμίστε τη λάμπα φρένων Kia Sorento 2014

14 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Εάν παρατηρήσετε ότι τα φώτα φρένων σας λειτουργούν, ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε τη λάμπα φρένων. Μπορείτε να προμηθευτείτε ανταλλακτικά από την Advance Auto Parts. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους λαμπτήρες αντικατάστασης, τα φλας και τις ασφάλειές τους. Η επιλογή του σωστού λαμπτήρα είναι πολύ σημαντική για την ασφάλεια του οχήματός σας. Είναι σημαντικό να βρείτε ένα που είναι υψηλής ποιότητας και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Λαμπτήρες LED Sylvania De3175

Εάν είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τους λαμπτήρες φρένων, η Sylvania σας καλύπτει. Αυτοί οι ανταλλακτικοί λαμπτήρες έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τις ακριβείς προδιαγραφές του Sorento σας. Ο λαμπτήρας LED Pro H7 ταιριάζει με τη θέση του νήματος και συγκεντρώνει το φως όπως ο αρχικός λαμπτήρας αλογόνου. Είναι επίσης πιο σφιχτό από το εργοστασιακό καπάκι σκόνης. Ο προβολέας ομίχλης LC Plus 880 είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για αυτό το μοντέλο. Είναι φωτεινό λευκό και αποδίδει 2500 LM ανά λάμπα.

Αυτοί οι λαμπτήρες LED χρησιμοποιούν την ίδια πρίζα και ηλεκτρικό βύσμα με τους αρχικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Είναι επίσης λεπτά και συμπαγή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το κόστος εγκατάστασης βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση του αυτοκινήτου σας. Αυτοί οι λαμπτήρες χρησιμοποιούν τσιπ LED υψηλής ισχύος 3030 SMD για την παραγωγή λευκού φωτός. Διαθέτουν επίσης μια ανθεκτική βάση πολυμείγματος για ελαχιστοποίηση των κραδασμών και της πρόωρης εξάντλησης.

Σε σύγκριση με τους λαμπτήρες αλογόνου, αυτοί οι ανταλλακτικοί λαμπτήρες τοποθετούνται εύκολα. Το σχήμα λαμπτήρα αλογόνου 1:1 είναι συμβατό με το 99% των οχημάτων. Οι λαμπτήρες είναι επίσης πολύ πιο φωτεινοί από τους λαμπτήρες στοκ και θα σας βοηθήσουν να οδηγείτε με ασφάλεια τη νύχτα. Επιπλέον, διαθέτουν ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης θερμότητας για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.

Λαμπτήρες Philips LongerLife LED

Για να ενημερώσετε την εμφάνιση του φώτα φρένων Kia Sorento 2014, μπορείτε να εγκαταστήσετε λαμπτήρες LED Philips LongerLife. Αυτοί οι λαμπτήρες παρέχουν φωτεινότερο φως από τους λαμπτήρες αλογόνου και είναι πιο ενεργειακά αποδοτικοί. Αυτοί οι λαμπτήρες LED είναι επίσης πιο ορατοί και μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ορατότητας. Έχουν επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής, έως και 20 χρόνια.

Αυτοί οι λαμπτήρες αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως και είναι εύκολοι στην εγκατάσταση. Έρχονται επίσης σε ποικιλία τιμών. Αυτά τα LED υψηλής ισχύος αυτοκινήτου έχουν διάρκεια ζωής οκτώ ετών, σε σύγκριση με πέντε ή έξι χρόνια για τους συμβατικούς λαμπτήρες. Επειδή είναι τόσο αποδοτικοί, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και παράγουν 300% φωτεινότερο φως από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Για να εγκαταστήσετε τους λαμπτήρες LED Philips LongerLife στο φως φρένων Kia Sorento 2014, αφαιρέστε πρώτα το περίβλημα του πίσω φωτός. Αυτή η θήκη συγκρατείται στη θέση της με δύο πλαστικές οπές και μεταλλικά μανταλάκια. Στη συνέχεια, σπρώξτε τη νέα λάμπα της όπισθεν μέσα στο περίβλημα. Μόλις τοποθετηθεί ο λαμπτήρας, πρέπει να περιστρέψετε τη βίδα αριστερόστροφα μέχρι να σφίξει. Μην σφίγγετε υπερβολικά τις βίδες. αυτό μπορεί να προκαλέσει ρωγμές στο περίβλημα.

Λαμπτήρες γιρλάντα LASFIT LED

Για να βελτιώσετε το φως των φρένων, μπορείτε να επιλέξετε από τους παρακάτω λαμπτήρες γιρλάντας LASFIT LED. Το H7 Bright Light αντικαθιστά τον εργοστασιακό λαμπτήρα αλογόνου και παράγει πάνω από 6000 lumen ανά ζεύγος. Οι λαμπτήρες LED της σειράς T έχουν σχεδιαστεί με ενσωματωμένη αντίσταση φορτίου και είναι χωρίς σφάλματα και αντι-υπερφλας. Η θερμοκρασία χρώματος 6000K-Bright White είναι ιδανική για αυτήν την εφαρμογή.

Οι λαμπτήρες LED έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν στο ίδιο περίβλημα φωτός με τους αρχικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι λεπτοί, συμπαγείς και διαθέτουν τσιπ LED υψηλής ισχύος 3030 SMD. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δώσουν ένα ευρύ, λευκό φως 6000K που είναι πολύ πιο ισχυρό από τους τυπικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.

Αυτοί οι λαμπτήρες αντικαθιστούν απευθείας τους συμβατικούς λαμπτήρες και διατίθενται σε διαφορετικές τιμές. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι μια απλή διαδικασία στην εγκατάσταση. Χαρακτηρίζονται από χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και είναι 300% πιο φωτεινοί από τους συμβατικούς λαμπτήρες.

Λαμπτήρας φρένων σειράς LC plus

Εάν το Kia ​​Sorento του 2014 δεν έχει το φωτεινό λευκό φως φρένων που θέλετε, μπορείτε να σκεφτείτε έναν λαμπτήρα φρένων σειράς LC plus. Αυτοί οι λαμπτήρες παρέχουν έως και 200% περισσότερο φως από έναν τυπικό λαμπτήρα αλογόνου. Μπορείτε να βρείτε αυτούς τους λαμπτήρες σε οποιοδήποτε κατάστημα Advance Auto Parts. Τα LED σε αυτούς τους λαμπτήρες μπορεί να είναι τόσο φωτεινά όσο 6000K. Λειτουργούν επίσης με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Οι λαμπτήρες LED γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς με τη σύγχρονη τεχνολογία και όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες Kia Sorento στρέφονται σε αυτούς. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη και τύπους, συμπεριλαμβανομένου του φωτεινού λευκού 6000K. Χρησιμοποιώντας τη σωστή λάμπα για το Sorento σας, θα έχετε μεγαλύτερη ορατότητα τη νύχτα και σε κακές καιρικές συνθήκες.

Τύποι λαμπτήρων για Kia Soul