Αναθεώρηση καθαριστή νερού πηγής

Αναθεώρηση καθαριστή νερού πηγής

27 Αυγούστου, 2023 0 By admin

άνοιξη Τα χαρακτηριστικά του καθαριστή νερού είναι αρκετά εντυπωσιακά και χρήσιμα. Η συσκευή διαθέτει 6 διαφορετικά φίλτρα και το πιο σημαντικό, διαθέτει ένα ημιπερατό φίλτρο μεμβράνης ικανό να φιλτράρει σε μοριακό επίπεδο. Είμαστε μαζί σας με την κριτική του Spring Water Purifier.

Αναθεώρηση καθαριστή νερού πηγής

Οι πόροι σε αυτό το φίλτρο είναι τόσο μικροί όσο το ένα δέκατο εκατομμυριοστό του χιλιοστού, καθιστώντας το πολύ αποτελεσματικό φιλτράρισμα για τη ρύθμιση της σκληρότητας του νερού. Επιπλέον, το γεγονός ότι η συσκευή χρησιμοποιεί τη μεμβράνη Filmtec δείχνει ότι χρησιμοποιείται το καλύτερο φίλτρο μεμβράνης.

SDNshiftdelete.net

Η λειτουργία αλκαλικού φίλτρου της συσκευής διασφαλίζει ότι το νερό εμπλουτίζεται με μέταλλα και αλκάλια και φτάνει στο κατάλληλο επίπεδο pH. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς ένα πιο υγιεινό νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ακουστικά που μεταδίδουν ήχο μέσω του οστού, χωρίς να φράζουν το αυτί!  Philips TAA7607BK/00 κριτικές

Ακουστικά που μεταδίδουν ήχο μέσω του οστού, χωρίς να φράζουν το αυτί! Philips TAA7607BK/00 κριτικές

Ακουστικά που μεταδίδουν ήχο μέσω του οστού, χωρίς να φράζουν το αυτί! Εδώ είμαστε με το δοκιμαστικό βίντεο του Philips TAA7607BK / 00! Γνωρίστε το κράνος που μεταδίδει τον ήχο μέσω των οστών!

Υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής: 8 λίτρων και 12 λίτρων. Και οι δύο εκδόσεις έχουν μερικές αρκετά εντυπωσιακές δυνατότητες καθαρισμού νερού. Η έκδοση των 8 λίτρων μπορεί να καθαρίσει 240 λίτρα νερού την ώρα, ενώ η έκδοση των 12 λίτρων μπορεί να καθαρίσει 360 λίτρα νερού την ώρα.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι επίσης αρκετά αξιοσημείωτα. Η αντλία, η οποία ενεργοποιείται όταν η πίεση είναι χαμηλή, είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία της συσκευής. Επιπλέον, με τη βοήθεια ενός φίλτρου υπεριώδους, το νερό καθαρίζεται από μικροοργανισμούς και αποστειρώνεται. Το “Smart Feature”, εν τω μεταξύ, περιλαμβάνει μια οθόνη χρήσιμη για την παρακολούθηση της στιγμιαίας κατάστασης της συσκευής και την παρακολούθηση του χρόνου αλλαγής φίλτρου.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.