Ανακοίνωση παιχνιδιού Warframe για κινητά – ShiftDelete.Net

Ανακοίνωση παιχνιδιού Warframe για κινητά – ShiftDelete.Net

28 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Υπολογιστή και ένας από τους εμβληματικούς σκοπευτές δράσης στον κόσμο της κονσόλας. Warframe Για παιχνίδι για κινητά βγήκε ανακοίνωση. Στη δήλωση που έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης TennoCon 2023, αναφέρθηκε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε συσκευές iOS.

Έρχεται το παιχνίδι Warframe για κινητά: εδώ είναι τα μοντέλα iOS προς υποστήριξη

ψηφιακά άκρα, Warframe 2024 κατά τη διάρκεια αυτού του έτους σε κινητές συσκευές ανακοίνωσε την άφιξή του. Η έκδοση για κινητά θα έχει υποστήριξη “cross-platform”. Αυτό θα επιτρέψει στους παίκτες να μεταφέρουν λογαριασμούς μεταξύ υπολογιστή, κονσόλας και φορητών συσκευών.

Warframe, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013, συνεργατικό παιχνίδι PvE και χάρη στον διασκεδαστικό κόσμο του, έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη βάση παικτών. Η έκδοση για κινητά, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2024, θα βελτιστοποιήσει το παιχνίδι για χειριστήρια αφής. Αλλά η Digital Extremes εγγυάται ότι θα προσφέρει “ουσιώδη δράση Warframe”.

Μια είδηση ​​που μείωσε τις προσδοκίες για το GTA 6: Ο συγγραφέας της σειράς παραιτήθηκε!

Μια είδηση ​​που μείωσε τις προσδοκίες για το GTA 6: Ο συγγραφέας της σειράς παραιτήθηκε!

Ο βετεράνος συγγραφέας Mike Unsworth, ο οποίος εργάστηκε στα GTA 4, GTA 5, Red Dead Redemption 1 και 2, παραιτήθηκε από την Rockstar Games.

Μαζί με τη δήλωση που έκανε η Digital Extremes, αναφέρθηκε επίσης με ποια μοντέλα iPhone και iPad θα είναι συμβατό το παιχνίδι για κινητά. Υποστηριζόμενες συσκευές iPhone από το iPhone XS; Οι συσκευές iPad είναι το iPad Mini 6ης γενιάς και Από iPad Air 4ης γενιάς αναχώρηση.

Εκτός από αυτήν την έκδοση, έχουν γίνει και πολλές άλλες ανακοινώσεις που σχετίζονται με το Warframe. Ανάμεσα τους Warframe 1999 Υπάρχει ένα νέο πακέτο DLC που ονομάζεται. Σημειώστε επίσης ότι το πρώτο τρέιλερ του πακέτου επέκτασης έχει κοινοποιηθεί. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ ακριβώς παρακάτω:

SDNshiftdelete.net

Αν και δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, η έκδοση iOS αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. σε Android Να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση για το αν θα έρθει ή όχι. Θα είναι επίσης διαθέσιμο δωρεάν και στο κινητό.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το θέμα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας.