Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια με το Gold του Σεπτεμβρίου 2023!

Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια με το Gold του Σεπτεμβρίου 2023!

27 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Λογισμικό Η Microsoft, ένα από τα επιτυχημένα ονόματα του κλάδου, είναι επίσης πολύ δραστήρια στον τομέα του gaming. Η εταιρεία, η οποία ενημερώνει τις υπηρεσίες της με νέα δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα, συμπεριλαμβανομένου του Game Pass, ανακοίνωσε πρόσφατα το πρόγραμμά της για τον Σεπτέμβριο του 2023. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Gold του Σεπτεμβρίου 2023!

Σεπτέμβριος 2023 Παιχνίδια με παιχνίδια χρυσού

Αποκλειστικά για τα μέλη Xbox Live Gold και Game Pass Ultimate στο πρόγραμμα Games with Gold της Microsoft Ανακοίνωσε τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου 2023. Ενώ οι παραγωγές αυτού του μήνα καλύπτουν τις κονσόλες Xbox One και Xbox 360, οι χρήστες Xbox Series X|S δεν στερούνται αυτά τα παιχνίδια χάρη στην υποστήριξη συμβατότητας προς τα πίσω.

Η Games with Gold προσφέρει τέσσερα παιχνίδια σε συνδρομητές Xbox Live Gold και Game Pass Ultimate τον Σεπτέμβριο. Σε αυτό το πλαίσιο, το Gods θα πέσει μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου, το Double Kick Heroes μεταξύ 16 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου, το Thrillville μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 15 Σεπτεμβρίου και τέλος το Portal 2 μεταξύ 16 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου θα προσφέρονται στους συνδρομητές.

Αγορά πριν να είναι πολύ αργά: είναι το τέλος του δρόμου για περισσότερα από 200 παιχνίδια Xbox!

Αγορά πριν να είναι πολύ αργά: είναι το τέλος του δρόμου για περισσότερα από 200 παιχνίδια Xbox!

Με δήλωσή της, η Microsoft έδωσε την προθεσμία για 220 παιχνίδια που προσφέρονται στην κονσόλα Xbox 360 ή στον ιστότοπο του Xbox 360.

Η Microsoft πρόσφερε πρόσφατα στους συνδρομητές της σχέδιο οικογένειας και φίλων Χάρη σε αυτό, η συνδρομή Game Pass Ultimate θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τέσσερα επιπλέον άτομα εκτός από τον κάτοχο του λογαριασμού. Game Pass με συνδρομή Ultimate. Θα μπορεί να αναπαραχθεί σε κονσόλα, υπολογιστή ή cloud. Επιπλέον, ολόκληρος ο κατάλογος EA Play και Xbox Live Gold θα είναι προσβάσιμος.

Το πρόγραμμα Game Pass Friends & Family είναι επίσης χρονικά περιορισμένο. Με άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του Ultimate με περιορισμούς 18, 12 ή 6 ημερών.

  • Game Pass Ultimate = 18 ημέρες με φίλους και οικογένεια
  • Game Pass (Κονσόλα) = 12 ημέρες Friends & Family
  • PC Game Pass = 12 ημέρες Friends & Family
  • Xbox Live Gold = 12 ημέρες με φίλους και οικογένεια
  • EA Play = 6 ημέρες με φίλους και οικογένεια

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το θέμα; Τι νομίζετε Xbox Live Gold Σεπτέμβριος τι θα λέγατε για δωρεάν παιχνίδια με αρκούδες; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.