Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 12

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 12

20 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

OnePlusείναι καινούργιο ναύαρχος σκάφος μοντέλο OnePlus 12 Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε επίσημα. Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone, το οποίο έχουμε συναντήσει συχνά μέχρι στιγμής με διαρροές και αναφορές. Λοιπόν, πότε θα αποκαλυφθεί η συσκευή;

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 12

OnePlus, με τη δημοσίευσή του στο Weibo Το OnePlus 12 θα παρουσιαστεί στις 4 Δεκεμβρίου ανακοίνωση. Η εν λόγω ημερομηνία σημαίνει επίσης ότι η κινεζική εταιρεία 10η επέτειος Ας το τονίσουμε. Από την άλλη, να προσθέσουμε ότι πρόκειται για κινεζική κυκλοφορία και οι παγκόσμιοι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα.

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 12

OnePlusμε την πρόσφατη ανάρτησή του στο Weibo OnePlus 12 νέο μοντέλο ως κύρια κάμερα SonyLYT-808 αισθητήραςΕπιβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιούσε γυμνό. Αναφέρθηκε ότι με τη χρήση του εν λόγω αισθητήρα, το smartphone θα προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και απόδοση, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η Vivo μπήκε επίσης στη φάση του UEFA EURO 2024!

Η Vivo μπήκε επίσης στη φάση του UEFA EURO 2024!

Η vivo ανακοίνωσε ότι είναι ο επίσημος συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA EURO 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία το επόμενο έτος.

Μια άλλη κάμερα που θα χρησιμοποιηθεί στο smartphone θα είναι ένας αισθητήρας περισκοπίου 64 megapixel. την εν λόγω κάμερα OmniVision OV64B Διευκρινίζεται ότι θα αποτελείται από αισθητήρα και θα προσφέρει οπτικό ζουμ έως και 3x. Να προσθέσουμε επίσης ότι θα υπάρχει υποστήριξη OIS στον αισθητήρα.

Η αρχική έκδοση του OnePlus 12 θα προσφέρει 12 GB μνήμης RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Σύμφωνα με την προηγούμενη διαρροή, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη και σε επιλογές μνήμης 16 και 24 GB, εκτός από αυτό, θα χρησιμοποιηθεί ένα κυρτό πάνελ OLED 2K. Επιπλέον, θα έχει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz. Επιπλέον, θα διαθέτει οθόνη με τρύπες και λεπτά πλαίσια και διαθέτει κυκλική τριπλή διάταξη κάμερας.

Το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 θα χρησιμοποιηθεί στο smartphone. Η Qualcomm συνεχίζει να συνεργάζεται με την TSMC για τον νέο της επεξεργαστή. Ο επεξεργαστής, που παράγεται με τεχνολογία 4nm, διαθέτει 1 πυρήνα ARM Cortex-X4 στα 3,3 GHz, 3 πυρήνες ARM Cortex-A720 στα 3,2 GHz, 2 πυρήνες ARM Cortex-A720 στα 3,0 GHz και 2 πυρήνες ARM Cortex-A5320 στα 2. Η εταιρεία περιλαμβάνει τη μονάδα γραφικών Adreno 750 με υποστήριξη Ray Tracing στο νέο της τσιπ.

Το OnePlus 12 θα είναι διαθέσιμο στον χρήστη με θύρα USB 3.2 και ασύρματη φόρτιση 50 W. Αναφέρεται ότι η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 5.400 mAh. Εκτός από αυτό, λέγεται ότι το προϊόν θα διαθέτει αισθητήρα υπερύθρων.