Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars: Dark Forces Remaster!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars: Dark Forces Remaster!

25 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Night Dive Studios ανακοίνωσε τη remastered έκδοση του εμβληματικού παιχνιδιού FPS των 90s Star Wars: Dark Forces, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου. Γνωστό για το remastering κλασικών παιχνιδιών όπως το ριμέικ του System Shock, το Night Dive δίνει μια νέα πνοή στο παιχνίδι Star Wars του 1995 με ανάλυση 4K και ενισχυμένο ρυθμό καρέ 120 fps (PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC).

Η έκδοση Star Wars: Dark Forces Remaster, που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο, θα περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες επόμενης γενιάς.

Η remastered έκδοση περιλαμβάνει επίσης βελτιωμένες υφές, βελτιωμένο φωτισμό και ενημερωμένα χειριστήρια βελτιστοποιημένα για σύγχρονα gamepads. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά ειδικά για την πλατφόρμα, όπως χειριστήρια γυροσκόπιου/κίνησης, ανάδραση θορύβου και νέο τροχό όπλου.

SDNshiftdelete.net

Επιπλέον, το Star Wars: Dark Forces Remaster εισάγει μια σειρά από επιτεύγματα/θριάμβους για πρόσθετες προκλήσεις παιχνιδιού. Η ιστορία του Dark Forces αφηγείται την ιστορία του μισθοφόρου Kyle Katarn, ο οποίος δραπετεύει από τη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία και εντάσσεται στην Rebel Alliance.

Καλά νέα για τους λάτρεις του Star Wars: το 3ο παιχνίδι της δημοφιλής σειράς έρχεται!

Καλά νέα για τους λάτρεις του Star Wars: το 3ο παιχνίδι της δημοφιλής σειράς έρχεται!

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε: Έρχεται το τρίτο παιχνίδι της σειράς Star Wars: Jedi, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό Cameron Monaghan.

Η αποστολή του είναι να διεισδύσει στην Αυτοκρατορία και να ματαιώσει τα σχέδιά της να συγκεντρώσει έναν τρομερό στρατό από προηγμένους θύελλα και ανδροειδή μάχης γνωστά ως Dark Trooper Project. Το Dark Forces ήταν το πρώτο παιχνίδι FPS του Star Wars και μνημονεύεται με αγάπη ως ένα από τα πιο αξιοσημείωτα παιχνίδια εμπνευσμένα από το Doom εκείνη την εποχή.

Το Dark Forces Remaster θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC τον Φεβρουάριο του 2024. Τι σκέφτεστε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.