Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Huawei Nova 11 SE!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Huawei Nova 11 SE!

29 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Huawei παρουσίασε τη νέα της σειρά smartphone Nova 11 τους τελευταίους μήνες. Στη συνέχεια, η εταιρεία κυκλοφόρησε νέα μοντέλα προς πώληση στη χώρα μας. Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας πρόκειται τώρα να προσθέσει ένα προσιτό μοντέλο σε αυτή τη σειρά. πολύ αναμενόμενο Huawei Nova 11 SE Η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του καλούμενου τηλεφώνου έχει ανακοινωθεί. Αποκαλύφθηκαν επίσης δοκιμές απόδοσης.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Huawei Nova 11 SE: εδώ είναι η αναφορά δοκιμής απόδοσης και τα γνωστά χαρακτηριστικά

Huaweiανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του προσιτού smartphone της με την ανακοίνωση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό της. Σύμφωνα με αυτό Huawei Nova 11 SE μοντέλο, 31 Οκτωβρίου Θα είναι διαθέσιμο σε χρήστες στην Κίνα, την πατρίδα της μάρκας, στις .

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Huawei Nova 11 SE: ορίστε τα γνωστά χαρακτηριστικά του

Huawei Nova 11 SE Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του μοντέλου Πάγκος Geek εμφανίστηκε ένα τεστ απόδοσης. Για όσους δεν ξέρουν Πάγκος Geekείναι μια εφαρμογή για κινητά που ελέγχει την απόδοση εκτελώντας διάφορες λειτουργίες στη συσκευή.

Vivo Y100 5G οικονομικό σε δοκιμή απόδοσης!

Vivo Y100 5G οικονομικό σε δοκιμή απόδοσης!

Το Vivo Y100 5G εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων Geekbench με αριθμό μοντέλου V2313A. Εδώ είναι το σκορ Geekbench του Vivo Y100 5G!

Huawei Nova 11 SEτου Πάγκος Geek Όταν κοιτάμε την αναφορά smartphone Qualcomm παράγεται από Snapdragon 680 Βλέπουμε ότι θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή του. Ωστόσο, η συσκευή 8 GB μνήμης RAMθα έχει και Android 13 Υπάρχουν πληροφορίες ότι θα τρέχει στο λειτουργικό σύστημα. Από άποψη απόδοσης, το τηλέφωνο πέρασε τη δοκιμή ενός πυρήνα. 410 βαθμολογία, κατά τη διάρκεια δοκιμών πολλαπλών πυρήνων 1447 υποδεικνύω πήρε.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Huawei Nova 11 SE: ορίστε τα γνωστά χαρακτηριστικά του
Huawei Nova 11 SE – Έκθεση δοκιμής απόδοσης Geekbench

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν προηγουμένως Huawei Nova 11 SE μοντέλο, 6,67 ίντσες σε μέγεθος FHD+OLED Θα υπάρχει οθόνη. αυτή η οθόνη Ρυθμός ανανέωσης 90 Hz Θα υποστηρίζεται από. Από την άλλη, η συσκευή 108 megapixel κύρια κάμερα + 8 megapixel υπερευρυγώνια κάμερα + 2 megapixel Θα διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας με τη μορφή φακού macro. Αν μπροστά 32 megapixelΘα υπάρχει κάμερα selfie.

8 GB μνήμης RAMΣτην πλευρά αποθήκευσης του smartphone που θα έπρεπε να έχει 256 GB Και 512 GB με διαθέσιμες επιλογές. Τέλος, το μοντέλο Γρήγορη φόρτιση 66W τρέφονται με 4.500 mAh Μεταξύ των χαρακτηριστικών του που διέρρευσαν προηγουμένως είναι ότι θα τροφοδοτείται από μπαταρία χωρητικότητας

Τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά του Huawei Nova 11 SE παρατίθενται ως εξής:

Χαρακτηριστικά Αξίες
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 680
ΕΜΒΟΛΟ 8 GB
Λειτουργικό σύστημα Android 13
Μέγεθος οθόνης 6,67 ίντσες
Ανάλυση της οθόνης FHD
Τύπος οθόνης OLED
Ρυθμός ανανέωσης οθόνης 90Hz
Κάμερες πίσω Κύρια κάμερα 108 megapixel + υπερευρυγώνιος φακός 8 megapixel + macro φακός 2 megapixel
Μπροστινή κάμερα 32 megapixel
Αποθήκευση 256 GB / 512 GB
Μπαταρία 4.500 mAh (66W γρήγορη φόρτιση)

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Πώς ανακαλύψατε τα χαρακτηριστικά του smartphone; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.