Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Snapdragon 8 Gen 3!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Snapdragon 8 Gen 3!

17 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Qualcommετοιμάζεται να παρουσιάσει τον Snapdragon 8 Gen 3, τον επεξεργαστή πολλών smartphones που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Εδώ είναι η νέα κόρη του ματιού της Qualcomm Snapdragon 8 γενιά 3 Ημερομηνία εισαγωγής και χαρακτηριστικά του chipset.

Το Snapdragon 8 Gen 3 θα παρουσιαστεί στις 25 Οκτωβρίου!

QualcommΜετά την επιτυχία του chipset Snapdragon 8 Gen 2, προσθέτει έναν νέο επεξεργαστή στη σειρά. Snapdragon 8 γενιά 3 Ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm, ο οποίος εμφανίστηκε με το όνομα, είναι τώρα έτοιμος να παρουσιαστεί. Σε δήλωση σχετικά με την προώθηση σήμερα, η εταιρεία είπε: 25 Οκτωβρίουανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το Snapdragon 8 Gen 3 στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο .

snapdragon-8-gen-3-coming-2

Qualcomm, Snapdragon Summit 2023ανακοινώθηκε επίσημα. Το Snapdragon Summit, το οποίο ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου, θα φέρει τον πολυαναμενόμενο ναυαρχίδα επεξεργαστή. Snapdragon 8 γενιά 3Αυτό θα φέρει. 2+3+3+1 Snapdragon 8 Gen 3, κατασκευασμένο με τη βασική δομή, την πλευρά GPU Adreno 750Χρησιμοποιεί . Επιπλέον LPDDR5T RAM Προσφέροντας υποστήριξη μνήμης, το Snapdragon 8 Gen 3 είναι έτοιμο να ενισχύσει τις συσκευές στις οποίες θα χρησιμοποιηθεί.

Νέα εποχή για παίκτες κινητών: Αποκαλύφθηκε το σημείο αναφοράς Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3!

Νέα εποχή για παίκτες κινητών: Αποκαλύφθηκε το σημείο αναφοράς Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3!

Αποκαλύφθηκε το σημείο αναφοράς AnTuTu του νέου κορυφαίου επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3, που θα παρουσιαστεί σύντομα.

Με αυτή την είδηση Σειρά Vivo X100, Σειρά iQQQ 12, Xiaomi Σειρά 14 Και OnePlus 12 Μπορεί να ειπωθεί ότι πολλά μοντέλα τέτοιων συσκευών είναι έτοιμα για κυκλοφορία. Με το chipset Snapdragon 8 Gen 3, αυτά τα μοντέλα συγκαταλέγονται πλέον στις ταχύτερες συσκευές της αγοράς.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm; Πιστεύετε ότι η αναμενόμενη απόδοση θα επιτευχθεί μετά το Gen 2; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.