Αντικατάσταση οθόνης iPhone 11 Pro Max

Αντικατάσταση οθόνης iPhone 11 Pro Max

23 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε σημαντικές ερωτήσεις όπως πώς να αντικαταστήσετε την οθόνη του iPhone 11 Pro Max και τι να κάνετε σε ποιες περιπτώσεις, τιμές επισκευής οθόνης και κόστος αντικατάστασης. Θυμόμαστε ότι το iPhone 11 Pro Max ήταν το καλύτερο smartphone της εποχής του.

Μπορούμε ακόμη και να κάνουμε τις ίδιες προτάσεις για σήμερα. Φυσικά, πλέον έχει πολλούς περισσότερους ανταγωνιστές. Η μεγάλη οθόνη OLED και η ανώτερη ποιότητα εικόνας καταφέρνουν να παράγουν εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμη και σήμερα. Φυσικά, οι μεγαλύτερες οθόνες μπορεί να είναι πιο ελκυστικές για τους κατόχους τηλεφώνων επειδή δεν έχουν εμφανή μειονεκτήματα στο χαρτί.

Με άλλα λόγια, όσο μεγαλώνει η οθόνη, αυξάνεται και η χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής, οπότε μπορεί να διατηρηθεί η αναλογία χρόνου αναμονής και ομιλίας. Η μεγέθυνση της οθόνης επηρεάζει αρνητικά τη φορητότητα και καθιστά δύσκολη τη χρήση με το ένα χέρι. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα έρχεται όταν η συσκευή χτυπηθεί ή πέσει. Τα τηλέφωνα με μεγάλη οθόνη είναι πιο πιθανό να υποστούν ζημιά στην οθόνη από ό,τι τα τηλέφωνα με μικρή οθόνη, ακόμα κι αν είναι προστατευμένα.

Η πρώτη διεύθυνση που έρχεται στο μυαλό για την αντικατάσταση οθόνης του iPhone 11 Pro Max είναι φυσικά η επίσημη υπηρεσία της Apple. Ωστόσο, όταν εξετάζουμε το τέλος αντικατάστασης οθόνης υπηρεσιών Apple, διαπιστώνουμε ότι το τρέχον ποσό είναι επί του παρόντος 11907 TL.

Οι κύριοι λόγοι είναι η αρχική οθόνη του iPhone 11 Pro Max και το υψηλό κόστος του λόγω της τεχνολογίας OLED της οθόνης. Λοιπόν, είναι αυτή η μόνη επιλογή για αντικατάσταση οθόνης iPhone 11 Pro Max; Μπορεί να επισκευαστεί η οθόνη ή πού να βρείτε μια φθηνή οθόνη iPhone 11 Pro Max.

Φυσικά, όλες αυτές οι ερωτήσεις έχουν μια λογική απάντηση, αλλά όσο προχωράτε πέρα ​​από την επίσημη υπηρεσία, ο κίνδυνος δυσαρέσκειας με την υπηρεσία αυξάνεται. Όταν κοιτάξετε την αγορά σήμερα ή αναζητήσετε τιμές οθόνης iPhone 11 Pro Max στο διαδίκτυο, θα δείτε πολύ πιο προσιτές τιμές.

Ένα από τα σημαντικά σημεία εδώ είναι η ποιότητα της οθόνης. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά για ανταλλακτικές οθόνες για το iPhone 11 Pro Max. Εκτός από την ποιότητα της οθόνης, μια από τις λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η εμπειρία του χειριστή τηλεφωνικής επισκευής που θα πραγματοποιήσει την υπηρεσία.

Επισκευή οθόνης iPhone 11 Pro Max Κωνσταντινούπολη

Η επισκευή οθόνης iPhone 11 Pro Max μπορεί συνήθως να γίνει από πολλούς επισκευαστές τηλεφώνων, αλλά όπως αναφέραμε, η ποιότητα και το φινίρισμα της οθόνης είναι πολύ σημαντικά σε αυτό το στάδιο. Επιπλέον, το τεχνικό τμήμα πρέπει να διαθέτει υποδομή που απαιτεί πρόσθετο υλικό, όπως μετάδοση True Tone.

Διαφορετικά, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα αλλαγής χρώματος μετά την αντικατάσταση της οθόνης του iPhone 11 Pro Max. Εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως η οθόνη δεν είναι ίδια με πριν, υπάρχουν προβλήματα με τα χρώματα και το κιτρίνισμα της εικόνας, αυτή η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί με το σωστό μέρος και το σωστό κέντρο σέρβις.

Δεδομένου ότι οι χρόνοι επισκευής μπορεί να είναι μεγαλύτεροι στα επίσημα κέντρα σέρβις, οι πελάτες αναζητούν επίσης επιλογές για επισκευή οθόνης την ίδια ημέρα. Η Teknoway, που βρίσκεται στο Kadıköy της Κωνσταντινούπολης, είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στον τομέα από αυτή την άποψη.

Παραδίδοντας τη συσκευή σας στην Teknoway, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια νέα οθόνη στο iPhone 11 Pro Max σας μέσα σε μία ώρα την ίδια μέρα. Το Teknoway είναι η καλύτερη υπηρεσία iPhone για αντικατάσταση οθόνης iPhone. Η Teknoway προσφέρει επίσης δωρεάν αμφίδρομες υπηρεσίες αποστολής καθώς και υπηρεσίες επισκευής και επιστροφής αυθημερόν για πελάτες που δεν βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη.

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για πληροφορίες διαδικασίας.

Μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές οθόνης για το iPhone 11 Pro Max στο Teknoway, το οποίο είναι η καλύτερη υπηρεσία iPhone σε ένα πενταόροφο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη. Δεδομένου ότι η αρχική οθόνη του τηλεφώνου είναι OLED, η τιμή της αρχικής οθόνης OLED θα είναι χαμηλότερη στο Teknoway σε σύγκριση με την υπηρεσία Apple.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την οθόνη του iPhone 11 Pro Max εάν είναι σε απόθεμα. Αυτό θα προσφέρει μια πιο προσιτή λύση αντικατάστασης οθόνης. Το Teknoway δεν περιλαμβάνει επιλογές όπως οθόνες LCD χαμηλής ποιότητας για το iPhone 11 Pro Max, επειδή αυτές οι οθόνες δεν μπορούν να αντικατοπτρίζουν την πραγματική αίσθηση χρήσης και την ποιότητα εικόνας του τηλεφώνου.

Αυτές οι οθόνες χρησιμοποιούνται ευρέως στην αγορά καθώς είναι γνωστό ότι είναι προσιτές. Ωστόσο, αυτό θα βλάψει το τηλέφωνό σας με πολλούς τρόπους, ειδικά τη μεταχειρισμένη τιμή του. Μπορείτε να λάβετε μια προσφορά από την Teknoway για εγγυημένη επισκευή οθόνης iPhone 11 Pro Max. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια φθηνή οθόνη OLED aftermarket, όπως η GX OLED, όσο εξαντλούνται τα αποθέματα. Ακόμα κι αν δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο η αρχική, η οθόνη OLED του iPhone 11 Pro Max GX θα σας ευχαριστήσει.

Πρόβλημα με την οθόνη του iPhone 11 Pro Max

Για να λάβετε τη σωστή τεχνική υπηρεσία, πρέπει να είστε σε θέση να μαντέψετε τι είδους πρόβλημα παρουσιάζεται στην οθόνη του τηλεφώνου σας. Ορισμένα αναμενόμενα προβλήματα, όπως το σπάσιμο της εσωτερικής οθόνης του iPhone 11 Pro Max, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα ραγισμένο παρμπρίζ και να μπορούν να επισκευαστούν σε πολύ πιο προσιτές τιμές.

Μπορείτε να επισκευάσετε την οθόνη σε πολύ πιο προσιτή τιμή αντικαθιστώντας το παρμπρίζ χωρίς να αλλάξετε οθόνη, ειδικά στο σέρβις της Apple. Ζητήματα όπως το τρεμόπαιγμα της οθόνης μετά την πτώση του τηλεφώνου, η μείωση του φωτισμού της οθόνης, οι μουτζούρες της οθόνης, οι γραμμές στην οθόνη, οι διαρροές μελανιού είναι συχνά προβλήματα που απαιτούν αντικατάσταση της οθόνης.

Εάν είστε τυχεροί, αυτά τα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν ελέγχοντας τις συνδέσεις. Ωστόσο, το μόνο που πρέπει να κάνετε σε περιπτώσεις όπου το μπροστινό τζάμι είναι ραγισμένο είναι να αντικαταστήσετε το μπροστινό γυαλί iPhone 11 Pro Max. Θα είναι πολύ πιο ελκυστική τιμή.

Η τιμή της αντικατάστασης οθόνης του iPhone 11 Pro Max είναι υψηλότερη από την τιμή της αντικατάστασης παρμπρίζ. Επιπλέον, δεν συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο για μεγάλο χρονικό διάστημα εάν το μπροστινό τζάμι είναι ραγισμένο. Η επαφή υγρού λόγω ιδρώτα στο πρόσωπο ή διάφορων λόγων μπορεί να ρέει μέσα από το ραγισμένο γυαλί και να βλάψει άμεσα την οθόνη.

Πόσο κοστίζει μια επισκευή οθόνης;

Για να αντικατασταθεί η οθόνη του iPhone 11 Pro Max στη φθηνότερη τιμή, πρέπει πρώτα να γίνει σωστή και επαγγελματική διάγνωση της βλάβης. Από αυτή την άποψη Κάνοντας κλικ εδώ Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την Teknoway. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμμή βοήθειας Teknoway WhatsApp, να εξηγήσετε το πρόβλημά σας και να λάβετε μια κατά προσέγγιση τιμή.

Η αντικατάσταση της οθόνης μπορεί να προκαλέσει μόνιμα προβλήματα σε περιπτώσεις όπως σπάσιμο της οθόνης μετά από κρούση ή πτώση, αλλά σε περιπτώσεις όπως η επαφή με υγρό, απαιτείται πολύ διαφορετική ενέργεια. Δεδομένου ότι υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στα εξαρτήματα της μητρικής πλακέτας μετά από επαφή με υγρό, η ανίχνευση βλαβών θα πρέπει να πραγματοποιείται σε ένα προηγμένο περιβάλλον τεχνικής εξυπηρέτησης όπως αυτό της Teknoway και από έμπειρο τεχνικό προσωπικό σέρβις.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, μπορείτε να βρείτε επιλογές όπως η μεταχειρισμένη οθόνη iPhone 11 Pro Max στην αγορά, αλλά η κατάσταση της συσκευής είναι σημαντική εδώ. Η λήψη μιας χρησιμοποιημένης οθόνης iPhone 11 Pro Max από μια συσκευή που έχει εκτεθεί σε υγρό και η μεταφορά της σε άλλη συσκευή μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο στο μέλλον.

Στην Teknoway, την καλύτερη τεχνική υπηρεσία στην Τουρκία, όλες αυτές οι εργασίες πραγματοποιούνται με 6 μήνες εγγύηση και ο χρήστης δεν είναι ποτέ θύμα. Για εγγυημένα έξοδα αντικατάστασης και επισκευής της οθόνης iPhone 11 Pro Max, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Teknoway, η οποία λειτουργεί στο Istanbul Kadıköy από το 2006, στο 0 (537) 958 02 02 ή να λάβετε πληροφορίες μέσω WhatsApp.

Εκτός από την επισκευή σπασμένων και ραγισμένων οθονών, μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από την Teknoway για φθηνά ανταλλακτικά iPhone. Μπορείτε να απολαύσετε εγγυημένη υπηρεσία υποστήριξης για ανανέωση iPhone, ενσωματωμένη επισκευή και όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το iPhone. Η Teknoway προσφέρει επίσης πολλές υπηρεσίες, όπως αγοραπωλησία μεταχειρισμένων iPhone, υπηρεσία επισκευής ηλεκτρικών σκούτερ καθώς και αγορά, συντήρηση και επισκευή μεταχειρισμένων.