Απογοήτευση για την παράδοση του Tesla Cybertruck!

Απογοήτευση για την παράδοση του Tesla Cybertruck!

18 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Tesla θα κυκλοφορήσει το Cybertruck στις 30 Νοεμβρίου. Ο Έλον Μασκ πραγματοποιεί μια μεγάλη προωθητική εκδήλωση για το Tesla Cybertruck, το οποίο παρουσίασε το 2021. Ωστόσο, ο αριθμός των Cybertruck που θα κυκλοφορήσουν θα είναι πολύ μικρότερος από το αναμενόμενο.

Πόσες παραδόσεις Tesla Cybertruck θα υπάρξουν; συγκλονιστικό νούμερο

Το ηλεκτρικό pickup του Elon Musk, το οποίο έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης τόσο για τη σχεδίαση όσο και για τα χαρακτηριστικά του, θα κυκλοφορήσει με ειδική προσφορά στις 30 Νοεμβρίου. Μετά την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και προώθησης του Tesla Cybertruck, ο αριθμός των οχημάτων που θα παραδοθούν έχει πλέον αποκαλυφθεί.

Ως αποτέλεσμα, η Tesla είναι έτοιμη να παραδώσει μόνο 10 οχήματα Tesla Cybertruck. Μάλιστα, η Tesla έχει ήδη αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα όταν λανσάρει πολλά μοντέλα. Όταν κυκλοφόρησε το Tesla Model 3, παραδόθηκαν μόνο 30 μοντέλα και αυτό περιορίστηκε σε εσωτερικούς υπαλλήλους.

Tesla Cybertruck παράδοση, παραγωγή cybertruck, παρουσίαση cybertruck, cybertruck 30 Νοεμβρίου

Αν και αυτός ο αριθμός παραδόσεων είναι ασαφής αυτή τη στιγμή, αυτές οι πληροφορίες λέγεται ότι προέρχονται από το εσωτερικό της εταιρείας. Και πάλι, πρόσφατα, ο Javier Verdura, διευθυντής σχεδιασμού προϊόντων της Tesla, ζήτησε από όσους παρήγγειλαν την παράδοση ενός Cybertruck να κάνουν υπομονή.

Η περίοδος αναζήτησης εργασίας ξεκίνησε στο X (Twitter): υπάρχουν ανοιχτές θέσεις στην Tesla Τουρκία!

Η περίοδος αναζήτησης εργασίας ξεκίνησε στο X (Twitter): υπάρχουν ανοιχτές θέσεις στην Tesla Τουρκία!

Η X (Twitter) απέκτησε μια λειτουργία αναζήτησης εργασίας που θα ωφελήσει εκατομμύρια ανθρώπους. Πώς λειτουργεί λοιπόν αυτό το χαρακτηριστικό; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Υπάρχουν περίπου 2 εκατομμύρια οδηγοί που περιμένουν την παράδοση του Tesla Cybertruck. Ειλικρινά, αυτοί οι οδηγοί περίμεναν ήδη αρκετό καιρό για την παράδοση του Cybetruck. Πότε όμως θα ξεκινήσει αυτή η παράδοση;

Σε πρόσφατη δήλωση, ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι για την παραγωγή του Cybertruck θα χρειαστεί να περιμένουμε 18 μήνες για μια εβδομαδιαία παραγωγή 5 χιλιάδων. Από αυτή την άποψη, η παραγωγή Cybertrucks θα είναι στο αναμενόμενο επίπεδο μόνο το 2025.

Αν και το Tesla Cybertuck γοητεύει σήμερα με τον ενδιαφέροντα σχεδιασμό του, ήταν αντικείμενο γελοιοποίησης για μήνες όταν πρωτοπαρουσιάστηκε. Και πάλι, ο Elon Musk ισχυρίστηκε ότι το όχημα Cybertruck είχε ένα αμάξωμα κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χάλυβα και αδιάσπαστο γυαλί. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της επίδειξης, κατάφερε να σπάσει το τζάμι προσπαθώντας να αποδείξει τη δύναμή του.

Ωστόσο, παρά όλα αυτά τα αρνητικά, ο αριθμός των προπαραγγελιών για παράδοση Cybertruck έχει πλησιάσει τα 2 εκατομμύρια. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι οδηγοί θα περιμένουν περίπου ενάμιση χρόνο.