Αποκαλύφθηκαν εικόνες με ακτίνες Χ πλαστών AirPods!

Αποκαλύφθηκαν εικόνες με ακτίνες Χ πλαστών AirPods!

8 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Όταν μια εταιρεία – δεν είναι απαραίτητα η Apple – παράγει ένα δημοφιλές, υψηλής ποιότητας προϊόν όπως το AirPods Pro, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν μετασεισμοί. Τόσο πολύ που τα πράγματα συμβαίνουν με αυτόν τον τρόπο σε όλα, από τη βιομηχανία υποδημάτων μέχρι τη βιομηχανία τεχνολογίας. Όσον αφορά το θέμα των AirPods προς το παρόν, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των ψεύτικων AirPods και των αυθεντικών; Εδώ είναι οι εικόνες ακτίνων Χ και οι συγκρίσεις.

Το εσωτερικό των ψεύτικων AirPods ήταν εκπληκτικό

Σήμερα, τα πλαστά προϊόντα έχουν γίνει τόσο εξελιγμένα που μοιάζουν πολύ με τις συσκευές στις οποίες βασίζονται. Ωστόσο, το τμήμα που είναι δυσδιάκριτα παρόμοιο είναι συνήθως το εξωτερικό. Γιατί όταν κοιτάς μέσα, τα πράγματα αλλάζουν. Οι τρισδιάστατες σαρώσεις που έγιναν από τη Lumafield δείχνουν πόσο πολύπλοκα είναι τα πραγματικά AirPods σε σύγκριση με τα ψεύτικα.

Τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος εδώ είναι η μπαταρία, η ποιότητα κατασκευής και το κύκλωμα. Κοιτάζοντας την μπαταρία, φαίνεται ότι τα AirPods χρησιμοποιούν μια προσαρμοσμένη μπαταρία σε σχήμα νομίσματος που ταιριάζει στη συσκευή όπως προβλέπεται. Συγκριτικά, και οι δύο απομιμήσεις χρησιμοποιούν μπαταρίες ιόντων λιθίου που είναι αποθηκευμένες μέσα στη θήκη. Αυτές οι λιγότερο περίπλοκες μπαταρίες ενέχουν επίσης δυνητικά αυξημένο κίνδυνο για τον χρήστη.

Όσον αφορά τα κυκλώματα, θα παρατηρήσετε μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του προϊόντος της Apple και των δύο knockoffs. Σε ψεύτικες εκδόσεις μπορείτε να δείτε ατημέλητη συγκόλληση στο σημείο που συνδέονται τα καλώδια.

Τέτοια πράγματα δεν εμφανίζονται στα ακουστικά της Apple, τα οποία χρησιμοποιούν ευέλικτες πλακέτες κυκλωμάτων για να χρησιμοποιούν τον περιορισμένο χώρο πιο αποτελεσματικά. Η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι τα πλαστά προϊόντα έχουν λιγότερα μικρόφωνα, με αποτέλεσμα χαμηλότερη ποιότητα ήχου.

Τι συμβαίνει στην Apple;  Οι εργασίες στο iOS 18 έχουν ανασταλεί!

Τι συμβαίνει στην Apple; Οι εργασίες στο iOS 18 έχουν ανασταλεί!

Η Apple έχει σταματήσει προσωρινά την ανάπτυξη νέων λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των iOS 18 και macOS 15. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, το ένα από τα ψεύτικα φαίνεται να στερείται ασύρματης φόρτισης, ενώ το άλλο δεν διαθέτει μαγνήτες για να το κρατήσει στη θήκη φόρτισης. Το προϊόν της Apple έχει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά. Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι τα παραποιημένα προϊόντα είναι κατώτερα από τα προϊόντα στα οποία βασίζονται, είναι ενδιαφέρον να δούμε ακριβώς γιατί το αρχικό προϊόν είναι καλύτερο.

Το ίδιο ισχύει όταν εξετάζετε τα ακουστικά TWS από την Apple, τη Samsung ή την Google. Δείχνει επίσης πόσο υψηλό είναι το επίπεδο σκέψης και μηχανικής στην κατασκευή ακουστικών. Δεν βλέπουμε τόση μηχανική σε τέτοια αντίγραφα όσο σε συσκευές όπως τα ψεύτικα AirPods.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.