Αποκαλύφθηκαν οι δοκιμές απόδοσης του Redmi K70 Pro

Αποκαλύφθηκαν οι δοκιμές απόδοσης του Redmi K70 Pro

26 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Redmi K70 ProΗ δύναμή του αποκαλύφθηκε. geek παγκάκιΤο K70 Pro, που εμφανίστηκε στο , έδειξε επίσης μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα χαρακτηριστικά του νέου κορυφαίου μοντέλου της Redmi, του Redmi K70 Pro.

Snapdragon 8 Gen 3; Διάσταση 9200+;

Συνεχίζει την ύπαρξή του ως υπο-μάρκα της Xiaomi redmiθα παρουσιάσει τη σειρά Redmi K70 στο τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, οι διαρροές προσφέρουν ήδη πληροφορίες για τα μοντέλα K70. Αν σήμερα K70 ProΠαίρνουμε το . Το Redmi K70 Pro, που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών απόδοσης στο Geekbench, δείχνει ήδη ότι θα είναι μια ισχυρή συσκευή.

redmi-k70-pro-features-geekbenchte-2

Σύμφωνα με πρόσφατη αξιόπιστη διαρροή, θα πρέπει να συνοδεύεται από το chipset Snapdragon 8 Gen 3 που αναπτύχθηκε από την Qualcomm. K70 ProΒλέπουμε ότι χρησιμοποιεί άλλον επεξεργαστή στο Geekbench. Σύμφωνα με τα δεδομένα, βλέπουμε έναν επεξεργαστή να λειτουργεί στα 2 GHz σε τέσσερις πυρήνες, 3 GHz σε τρεις πυρήνες και 3,35 GHz σε έναν πυρήνα. Δεδομένα αυτού του επεξεργαστή MediaTek Dimension 9200+ ταιριάζει με. Ωστόσο, προηγούμενες διαρροές ανέφεραν Snapdragon 8 Gen 3.

Παρόλο που υπάρχουν κάποιες αβεβαιότητες από την πλευρά του επεξεργαστή, και οι δύο επεξεργαστές είναι γνωστό ότι υπόσχονται υψηλές επιδόσεις. Από την άλλη, εκτός από αυτόν τον σκοτεινό επεξεργαστή 16 GB RAM Το Redmi, το οποίο τοποθετεί επίσης μνήμη, είναι ένα από τα single-core δοκιμές του Geekbench. 1882 κουκκίδες καταφέρνει να πάρει Αν το πολυπύρηνο τεστ 4536 κουκκίδες Το Redmi K70 Pro δεν φαίνεται να παραπλανά όσους περιμένουν το K70 Pro από την πλευρά των επιδόσεων.

Με το Redmi K60 Ultra με 24 GB RAM, αλλάζει η στρατηγική ενημέρωσης της Xiaomi!

Με το Redmi K60 Ultra με 24 GB RAM, αλλάζει η στρατηγική ενημέρωσης της Xiaomi!

Το Redmi K60 Ultra που παρουσιάστηκε πρόσφατα θα αλλάξει εντελώς την ισορροπία στη στρατηγική ενημέρωσης της Xiaomi. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Ακόμα σύμφωνα με τα στοιχεία του Geekbench Android 13 K70 Pro, το οποίο θα λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα, σύμφωνα με διαρροές ανάλυση 120 Hz Θα συνοδεύεται από οθόνη με ρυθμό ανανέωσης. 5120 mAhΤο K70 Pro, το οποίο θα έχει μεγάλη μπαταρία Υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120WΠροβλέπεται επίσης η παρουσίαση.

Τι νομίζετε Redmi K70 Pro Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις; Θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες το K70 Pro με τις επιδόσεις του; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.