Αποκαλύφθηκαν τα κύρια χαρακτηριστικά του OnePlus Ace 3

Αποκαλύφθηκαν τα κύρια χαρακτηριστικά του OnePlus Ace 3

15 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η OnePlus άρχισε πρόσφατα να εστιάζει στα μεσαία και ανώτερα τμήματα. Στο πλαίσιο αυτό, η κινεζική μάρκα ετοιμάζεται να λανσάρει πολύ σύντομα το μοντέλο OnePlus Ace 3. Τέλος, αποκαλύφθηκαν τα κύρια χαρακτηριστικά του smartphone. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του OnePlus Ace 3!

Βασικά χαρακτηριστικά του OnePlus Ace 3

Γνωστό για τις διαρροές στον κλάδο Ψηφιακός σταθμός συνομιλίαςΜελλοντικός OnePlus Ace 3 αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Αντίστοιχα, το smartphone θα έχει κυρτή οθόνη OLED 1,5K. Αυτή η οθόνη θα έχει φωτεινότητα 2.600 nits και μέγεθος 6,74 ίντσες, μαζί με ρυθμό ανανέωσης LTPO 120 Hz. Επιπλέον, θα διαθέτει μεταλλικό σκελετό που θα θυμίζει το πλαίσιο ματ από κράμα αλουμινίου της οικογένειας Apple Watch.

Το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 θα χρησιμοποιηθεί στο smartphone. Chipset που παράγεται με αρχιτεκτονική 4nm. Εκτός από 1x ARM Cortex-X3 @ 3,36 GHz, 2x ARM Cortex-A710 @ 2,8 GHz, 2x ARM Cortex-A715 @ 2,8 GHz, 3x ARM Cortex-A510 πυρήνες @ 2,0 GHz, φιλοξενεί τη μονάδα Adreno.

Παρουσιάστηκε το Vivo Watch 3 που προσφέρει 16 ημέρες χρήσης!  Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά και η τιμή του

Παρουσιάστηκε το Vivo Watch 3 που προσφέρει 16 ημέρες χρήσης! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά και η τιμή του

Μαζί με τη νέα της σειρά smartphone, η Vivo παρουσίασε και το μοντέλο smartwatch της. Εδώ είναι οι τεχνικές προδιαγραφές και η τιμή του Vivo Watch 3…

Η συσκευή θα διαθέτει μια ρύθμιση τριπλής κάμερας που αποτελείται από μια κύρια κάμερα 50 megapixel με έναν αισθητήρα IMX890 1/1,56 ιντσών, έναν τηλεφακό IMX709 32 megapixel και έναν υπερευρυγώνιο φακό 8 megapixel. Εκτός από αυτό, θα έρθει με 16GB RAM και θα έρθει με Android 13 out of the box.

Το OnePlus Ace 3 εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων Geekbench με αριθμό μοντέλου PJD110 τις τελευταίες εβδομάδες. Το smartphone κατάφερε να κερδίσει 1.723 πόντους σε δοκιμές ενός πυρήνα και 5.164 πόντους σε δοκιμές πολλαπλών πυρήνων. Τέλος, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα στις αρχές του επόμενου έτους και να φτάσει στις παγκόσμιες αγορές αργότερα.

Τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στα σχόλια!