Αποκαλύφθηκε η πρώτη ημερομηνία παράδοσης του Tesla Cybertruck!

Αποκαλύφθηκε η πρώτη ημερομηνία παράδοσης του Tesla Cybertruck!

19 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Μέχρι στιγμής, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια συζήτησης στο Διαδίκτυο, ξεκαρδιστικές αναρτήσεις για το θέμα και μια εξαιρετικά μεγάλη αναμονή. Cybertruck Κατά την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, τα γυαλιά του έσπασαν κατά τη διάρκεια της δοκιμής του τζαμιού. Έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που περάσαμε σημαντικά γεγονότα όπως μια παγκόσμια πανδημία. Αλλά τελικά το Cybertruck στη μαζική παραγωγή Φαίνεται ότι κάνει τις τελευταίες στροφές πριν περάσει.

Ημερομηνία παράδοσης πρώτης Cybertruck: 30 Νοεμβρίου

Tesla σήμερα, τρίτο τρίμηνο 2023 Κατά την ανακοίνωση των κερδών του, ανακοινώθηκαν τελικά οι πρώτες εκδόσεις παραγωγής του πολυαναμενόμενου Cybertruck της μάρκας. 30 Νοεμβρίου στο Ώστιν του Τέξας στο Gigafactory ανακοίνωσε ότι θα παραδοθεί στους πελάτες. Τα νέα έρχονται μετά την αναβολή της παραγωγής του ηλεκτρικού φορτηγού πολλές φορές.

Ενώ το πρώτο Cybertruck του 2024 φέρεται να πωλήθηκε σε δημοπρασία για 400.000 δολάρια, οι επίσημες προδιαγραφές εξακολουθούν να αναμένονται. Η παραγωγή του Cybertruck είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του 2021. Στη συνέχεια, η παραγωγή καθυστέρησε να ξεκινήσει το 2022 προτού ο Musk πάρει την μπάλα γύρω στο 2023. Ο Musk επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι το Cybertruck δεν θα εισέλθει σε πλήρη παραγωγή μέχρι το 2024.

Πρόσωπα του Διαδικτύου και ενθουσιώδεις θαυμαστές της Tesla έχουν δημοσιεύσει κατασκοπευτικές φωτογραφίες φορτηγών παράδοσης φορτωμένων με Cybertuck. Επιπλέον, ο αριθμός των δοκιμαστικών οχημάτων που παρατηρήθηκαν να οδηγούν στο δρόμο έχει επίσης αυξηθεί. Αυτό επιβεβαιώνει ότι κανονικά θα βλέπουμε περισσότερα από αυτό το όχημα από εδώ και στο εξής.

Δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί: Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Tesla!

Δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί: Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Tesla!

Η Tesla, ένα από τα σημαντικά ονόματα στον κόσμο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Η Tesla ανακοίνωσε ότι η τιμή εκκίνησης για την μονοκινητήρια έκδοση RWD του οχήματος θα είναι 39.900 $. Το φορτηγό AWD με δύο μοτέρ έπρεπε να κοστίσει 49.000 $ και το φορτηγό AWD με τρεις κινητήρες θα κυκλοφορούσε με αυτονομία 500 μιλίων και αρχική τιμή 69.900 $.

Ο Μασκ σχεδόν επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη αύξηση της τιμής από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί. Σύμφωνα με έκθεση του Forbes, ο Διευθύνων Σύμβουλος απομακρύνθηκε από την τιμή, λέγοντας: «Είναι ένα νέο αυτοκίνητο, μια νέα μέθοδος παραγωγής, επομένως θα είναι δύσκολο να το κάνουμε προσιτό». Δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα μέχρι να επιβεβαιώσει η ίδια η Tesla την αρχική τιμή πώλησης.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτά τα νέα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.