Αποκαλύφθηκε η τιμή του Realme GT Neo 6!

Αποκαλύφθηκε η τιμή του Realme GT Neo 6!

9 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη Realme, η οποία συνεχίζει να εργάζεται για να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στον κλάδο, για το κορυφαίο μοντέλο της GT Neo 6. Το smartphone αναμένεται να προσφερθεί στους χρήστες τους επόμενους μήνες και αναφέρεται ότι θα είναι ένα προσιτός αντίπαλος των ναυαρχίδων με τα χαρακτηριστικά του. Οι τελευταίες αναφορές αποκαλύπτουν την τιμή του smartphone.

Πόσο θα πουλήσει το Realme GT Neo 6;

Η TechGoing, γνωστή για τις διαρροές του κλάδου, μοιράστηκε την τιμή του επερχόμενου μοντέλου Realme GT Neo 6. Ως αποτέλεσμα, το smartphone θα κοστίζει 275 δολάρια. Αυτό θα το κάνει σκληρό ανταγωνιστή των ναυαρχίδων μοντέλων.

Πόσο θα πουλήσει το Realme GT Neo 6;

Το smartphone θα διαθέτει το κορυφαίο τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, που παρουσιάστηκε πέρυσι. Chipset με αρχιτεκτονική 4nm. Εκτός από 1x ARM Cortex-X3 @ 3,36 GHz, 2x ARM Cortex-A710 @ 2,8 GHz, 2x ARM Cortex-A715 @ 2,8 GHz, 3x ARM Cortex-A510 πυρήνες @ 2,0 GHz, φιλοξενεί τη μονάδα Adreno.

Τα οικονομικά vivo Y27 και Y17 είναι σε προσφορά!

Τα οικονομικά vivo Y27 και Y17 είναι σε προσφορά!

Συνεχίζοντας να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της στην Τουρκία, η vivo παρουσίασε τα νέα μέλη της οικογένειας smartphone της σειράς Y, τα Y27 και Y17.

Οι τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής, εκτός από τον επεξεργαστή της, δεν είναι ακόμη σαφείς. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το chipset από το οποίο τροφοδοτείται, αναμένουμε ότι θα είναι ένα πραγματικά οικονομικό προϊόν. Ωστόσο, λέγεται ότι θα είναι διαθέσιμο στους χρήστες το πρώτο τρίμηνο του 2024. Τέλος, να διευκρινίσουμε ότι αυτό το μήνα θα παρουσιαστεί και το Realme GT 5 Pro, άλλο ένα τηλέφωνο του Κινέζου κατασκευαστή.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!