Αποσυσκευασία του MacBook Pro M3 Max 16″ για 148.399 TL!

Αποσυσκευασία του MacBook Pro M3 Max 16″ για 148.399 TL!

11 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το νέο μοντέλο MacBook Pro εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή M3 Max, που παρουσίασε η Apple κατά την εκδήλωση που διοργάνωσε το πρωί της 30ης Οκτωβρίου, είναι γεμάτο καινοτομίες που ενθουσιάζουν τον κόσμο της τεχνολογίας. Το unboxing του MacBook Pro M3 Max είναι εδώ.

Αποσυσκευασία του MacBook Pro M3 Max!

SDNshiftdelete.net

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ένα MacBook Pro M3 Max 16 ιντσών

Ο επεξεργαστής M3 Max διαθέτει έναν επεξεργαστή με 16 πυρήνες συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 12 πυρήνων απόδοσης και 4 πυρήνων απόδοσης. Ξεχωρίζει επίσης με την GPU 40 πυρήνων, την επιταχυνόμενη από υλικό ανίχνευση ακτίνων, τον νευρωνικό κινητήρα 16 πυρήνων και το εύρος ζώνης μνήμης 400 GB/s. Η μηχανή πολυμέσων αυτής της συσκευής διαθέτει μηχανές αποκωδικοποίησης με επιτάχυνση υλικού που υποστηρίζουν μορφές H.264, HEVC, ProRes και ProRes RAW. Επιπλέον, διαθέτει δύο μηχανές κωδικοποίησης βίντεο, δύο μηχανές κωδικοποίησης και αποκωδικοποίησης μορφής ProRes και αποκωδικοποίηση AV1.

Η ποιότητα της οθόνης είναι επίσης εκθαμβωτική. Το Liquid Retina 16,2 ιντσών

Ενώ η χωρητικότητα μνήμης μπορεί να επιλεγεί μεταξύ 48 GB, 64 GB ή 128 GB ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη, ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να ξεκινά από 1 TB έως και 8 TB. Τεράστιο όφελος, ειδικά για επαγγελματίες που διψούν για δεδομένα. Η μπαταρία 100 W/ώρα και ο προσαρμογέας USB-C 140 W της συσκευής έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν ισχυρή απόδοση. Επιπλέον, η σύνδεση USB-C-MagSafe 3 είναι επίσης πολύ χρήσιμη.

Προσφέροντας διάφορες επιλογές σύνδεσης, αυτή η συσκευή περιλαμβάνει μια υποδοχή κάρτας SDXC, μια θύρα HDMI, μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και μια θύρα MagSafe 3. Φόρτιση μέσω τριών θυρών Thunderbolt 4 (USB-C), DisplayPort, Thunderbolt 4 (έως 40 Gbps ) και USB 4 (έως 40 Gbps) υποστηρίζονται. Ο επεξεργαστής M3 Max υποστηρίζει έως και τέσσερις εξωτερικές οθόνες, κάτι που είναι πολύ βολικό, ειδικά για επαγγελματίες που χρειάζονται χρήση πολλαπλών οθονών.

Όσον αφορά τον ήχο, η συσκευή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών υποστηρίζοντας μορφές όπως AAC, MP3, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus και Dolby Atmos. Στην πλευρά του πληκτρολογίου, διαθέτει οπίσθιο φωτισμό, μη ψηφιακό σχεδιασμό και κουμπί Touch ID. Σε ασύρματη σύνδεση, διατίθεται υποστήριξη Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3. Η κάμερα FaceTime HD 1080p της συσκευής προσφέρει καθαρή ποιότητα εικόνας και με συνολικό βάρος 2,16 κιλά, αυτή η συσκευή είναι επίσης πολύ βολική από άποψη φορητότητας.

Το MacBook Pro με επεξεργαστή M3 Max είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες και λάτρεις της τεχνολογίας χάρη στην ισχυρή απόδοση και τις κορυφαίες λειτουργίες του. Αυτή η συσκευή, με ισορροπημένη και σταθερή δομή από κάθε άποψη, είναι υποψήφια για να είναι ένα από τα πιο δυναμικά προϊόντα στην αγορά.