Απρόσμενη κίνηση από την Apple!  iPhone 16…

Απρόσμενη κίνηση από την Apple! iPhone 16…

20 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Με την παρουσίαση της σειράς iPhone 15 στις 12 Σεπτεμβρίου, η νέα σειρά iPhone έγινε επίσης αντικείμενο περιέργειας. Δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι οι ειδήσεις για το iPhone 16 άρχισαν να έρχονται όταν η σειρά iPhone 15 δεν είχε ακόμη αναθεωρηθεί πλήρως – οι διαρροές iPhone 15 άρχισαν να εμφανίζονται μετά την παρουσίαση του iPhone 14 – αλλά δεν περιμέναμε να ήταν αυτό γρήγορα. Τα τελευταία νέα είναι ότι η Apple θα έκανε μια εκπληκτική κίνηση στη σειρά iPhone 16. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Δεν θα υπάρχει επεξεργαστής A17 στο iPhone 16! Ετοιμαστείτε για την Α18!

Σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Pu, ο οποίος κάνει ισχυρές προβλέψεις για την αλυσίδα εφοδιασμού και το υλικό της Apple, δεν θα δούμε επεξεργαστή παλιάς γενιάς στη σειρά iPhone 16. Όπως γνωρίζετε, η Apple άρεσε να χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Pro Max από την προηγούμενη γενιά στη βασική έκδοση της τελευταίας γενιάς της τελευταίας σειράς iPhone. Έτσι, όταν αγοράζετε ένα από τα βασικά μοντέλα της σειράς iPhone 14 και iPhone 15, το τηλέφωνό σας θα έχει τον επεξεργαστή του προηγούμενου έτους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Pu, αυτή η κατάσταση αλλάζει με τη σειρά iPhone 16. Στη δήλωση και την αναφορά του, ο Pu είπε ότι δεν θα δούμε τον επεξεργαστή A17 Pro με τη σειρά iPhone 16 και ότι η σειρά θα ξεκινήσει απευθείας με το A18 . Επιπλέον, πρόσθεσε στην έκθεσή του την πρόβλεψη ότι τα τσιπ θα παράγονται με τη διαδικασία 3nm δεύτερης γενιάς της TSMC, “N3E”. Αυτές οι αναφορές υπογραμμίζουν πραγματικά ένα σημαντικό σημείο σχετικά με τον επεξεργαστή A17 Pro.

20 GB RAM και τιμή 150 δολάρια: Παρουσιάστηκε το Honor Play 8T!

20 GB RAM και τιμή 150 δολάρια: Παρουσιάστηκε το Honor Play 8T!

Παρουσιάστηκε το μοντέλο Honor Play 8T με γνώμονα την αξία. Τι προσφέρει λοιπόν στους χρήστες το smartphone; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Δεδομένων των προβλέψεων που έγιναν από τον Pu, ο επεξεργαστής A17 Pro της Apple αντιπροσωπεύει μια μετάβαση μεταξύ των επεξεργαστών επεξεργασίας 3nm “N3B” πρώτης γενιάς της TSMC και των επεξεργαστών επεξεργασίας 3nm “N3E” δεύτερης γενιάς. Εν ολίγοις, ο επεξεργαστής A17 Pro φαίνεται να είναι μια μεταβατική γενιά για τη σειρά iPhone. Η Apple δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη δήλωση για το θέμα και δεν αναμένεται στο εγγύς μέλλον. Μπορούμε να πούμε ότι όλα είναι πολύ νέα για το iPhone 16.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Μην ξεχάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας στα σχόλια…