Δήλωση για πολλούς παίκτες του Naught Dog The Last of Us

Δήλωση για πολλούς παίκτες του Naught Dog The Last of Us

5 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Σημαντικές καταγγελίες διατυπώθηκαν πρόσφατα σχετικά με τη θρυλική σειρά των Naughty Dog, Last of Us. Το στούντιο, που απέλυσε δεκάδες ανθρώπους, Το The Last of Us για πολλούς παίκτες Μου είπαν ότι ακυρώθηκε. Ωστόσο, ένας αξιωματούχος είπε ότι το έργο ήταν ακόμη σε εξέλιξη.

Το The Last of Us Multiplayer βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη

Ο Vinit Agarwal, ο οποίος εργάζεται ως σκηνοθέτης στο Naughty Dog, έκανε τους gamers να περιεργαστούν με την ανάρτησή του στο Twitter. Δημοσίευσε ένα άρθρο αφήνοντας να εννοηθεί ότι συνεχίζουν να εργάζονται για την παραγωγή του Last of Us για πολλούς παίκτες.

Η δήλωση του Agarwal καθησύχασε τους παίκτες που πίστευαν ότι το Last of Us Multiplayer εγκαταλείφθηκε μετά την απόλυση του Naughty Dog. Οι αναφορές που κυκλοφόρησαν την εποχή των απολύσεων έδειχναν ότι το παιχνίδι για πολλούς παίκτες αναβάλλεται και η εστίαση μετατοπίζεται σε άλλα έργα.

Ανακοινώθηκε το πρώτο επίσημο DLC για το Diablo 4: έρχεται το Hate Ship!

Ανακοινώθηκε το πρώτο επίσημο DLC για το Diablo 4: έρχεται το Hate Ship!

Ανακοινώθηκε το πρώτο επίσημο πρόσθετο πακέτο για το Diablo 4, που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πακέτο DLC του Vessel of Hatred.

Η ανάρτηση του Agarwal δεν ανέφερε άμεσα το Last of Us. Ωστόσο, είπε στην ανάρτησή του: “Ναι, ακόμα δουλεύω σε αυτό το παιχνίδι.” Αυτή η κατάσταση, συμπρόεδρος του Naughty Dog Νιλ Ντράκμαν Αυτό συμπίπτει και με τις προηγούμενες δηλώσεις του, τις οποίες αποκάλεσε «το πιο φιλόδοξο έργο του στούντιο».

Οι λεπτομέρειες για τη νέα παραγωγή είναι ελάχιστες. Ωστόσο, προηγούμενες διαρροές έδειξαν ότι θα είναι μια εμπειρία βασισμένη στη δυναμική των δύο παικτών του Last of Us. Naughty Dog επίσης Το The Last of Us Remastered Λειτουργία Faction Είπε ότι ήθελε να πάει πέρα ​​από αυτό.

Οι απολύσεις οδήγησαν επίσης στην αναβολή της ημερομηνίας κυκλοφορίας της παραγωγής για πολλούς παίκτες. Προηγούμενες εκτιμήσεις έλεγαν ότι θα φτάσει το 2023, αλλά Μέχρι τα μέσα του 2024 Επίσημη ανακοίνωση δεν αναμένεται αυτή τη στιγμή.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.