Δήλωση της Apple για την απαγόρευση του iPhone: Ήταν πάντα ασφαλές!

Δήλωση της Apple για την απαγόρευση του iPhone: Ήταν πάντα ασφαλές!

11 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, η Γαλλία ανακοίνωσε ότι το iPhone 12 δεν θα μπορούσε πλέον να πωλείται στη χώρα λόγω της έκθεσής του στην ακτινοβολία πέρα ​​από τα ευρωπαϊκά σύνορα. Επιπλέον, προειδοποίησε επίσης την Apple για το πρόβλημα. Μετά από αυτά τα γεγονότα, η Apple έκανε μια δήλωση σχετικά με το θέμα της ακτινοβολίας του iPhone 12. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Η Apple λέει ότι το iPhone 12 είναι ακόμα «ασφαλές»!

Στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου Γαλλίαστη χώρα Πωλήσεις iPhone 12 Ανακοίνωσε ότι τον συνέλαβε. Ο λόγος ήταν ότι το τηλέφωνο εξέπεμπε ακτινοβολία. Ωστόσο, η Γαλλία έχει προειδοποιήσει την Apple να φέρει το τηλέφωνο σε συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Η δήλωση της Apple σχετικά με την απαγόρευση του iPhone Ήταν πάντα ασφαλές!

Μετά τα γεγονότα, η Apple ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού για χρήστες στη Γαλλία. Από την άλλη, η τελευταία ανακοίνωση της εταιρείας αποκάλυψε όλα τα δεδομένα. Στο άρθρο που δημοσίευσε η Apple, το iPhone έχει μεγαλύτερη ισχύ μετάδοσης όταν δεν κρατιέται ή βρίσκεται στην τσέπη. ανιχνεύουν το εξωσωματικό περιβάλλον Είπε ότι απενεργοποίησε τη δυνατότητα.

Συγκλονιστικός ισχυρισμός: Η Apple επιβραδύνει εσκεμμένα το iPhone 15 Pro!

Συγκλονιστικός ισχυρισμός: Η Apple επιβραδύνει εσκεμμένα το iPhone 15 Pro!

Η Apple επιβραδύνει το τηλέφωνο στο iOS 17.0.3 που κυκλοφόρησε για να διορθώσει το πρόβλημα υπερθέρμανσης της σειράς iPhone 15 Pro;

Η απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας θα είναι διαθέσιμη μόνο σε iPhone 12s που πωλούνται στη Γαλλία. Βρίσκεται ως ρυθμιστικός φορέας στη χώρα ANFRεφάρμοσε μια δοκιμή που δεν περιελάμβανε τον δηλωμένο μηχανισμό του iPhone για την ανίχνευση του εξωσωματικού περιβάλλοντος. Η Apple λέει ότι αυτό έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί διεθνώς.

Κανονικά iPhone, σαν τραπέζι σε σταθερή επιφάνεια Διαθέτει αισθητήρες που ανιχνεύουν πότε τοποθετείται. Αυτός ο μηχανισμός, που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στα iPhone, επιτρέπει στο τηλέφωνο να αυξάνει την ισχύ μετάδοσης του σε εξωσωματικά περιβάλλοντα.

Η δήλωση της Apple σχετικά με την απαγόρευση του iPhone Ήταν πάντα ασφαλές!

Η Apple είπε ότι το iPhone 12 ήταν πάντα ασφαλές. Ως αποτέλεσμα, μετά την ενημέρωση iOS 17.1, τα μοντέλα iPhone 12 στη Γαλλία δεν θα μπορούν να αυξήσουν την ισχύ πέρα ​​από το επιτρεπόμενο επίπεδο κατά τον εντοπισμό του εξωτερικού περιβάλλοντος σώματος.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το περιστατικό διαγραφής του iPhone 12; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!