Δεν έχει ανακοινωθεί καμία ημερομηνία κυκλοφορίας OS 2.5 με Android 14!

Δεν έχει ανακοινωθεί καμία ημερομηνία κυκλοφορίας OS 2.5 με Android 14!

10 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Τίποτα, που προσελκύει πολλούς λάτρεις της τεχνολογίας με τη μοναδική διεπαφή και τον μοναδικό σχεδιασμό του, δεν βελτιώνεται συνεχώς από πλευράς λογισμικού. Τίποτα OS 2 μετά τα μάτια Τίποτα OS 2.5 μεταφρασμένο. Android 14 Η κυκλοφορία του Nothing OS 2.5 ήταν θέμα περιέργειας. Αυτή η ερώτηση που περίμενε απάντηση επιτέλους απαντήθηκε.

Τίποτα από το OS 2.5 δεν θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος

Μέχρι σήμερα, η Nothing έχει κυκλοφορήσει τη 2η ανοιχτή beta του Nothing OS 2.5 για Nothing Phone 2. Η νέα έκδοση του λειτουργικού βασίζεται στο Android 14 και φέρνει μεταξύ άλλων βελτιώσεις στη διεπαφή Glyph.

Η ενσωμάτωση Glyph Progress υποστηρίζει το Ημερολόγιο Google και πλέον επιτρέπει την αντίστροφη μέτρηση. Το Glyph Timer μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της οθόνης κλειδώματος και υποστηρίζει προεπιλογές χρόνου. Έτσι μπορείτε να ορίσετε τη διάρκεια που θέλετε. Υπάρχει επίσης μια νέα κινούμενη εικόνα Glyph κατά τη χρήση NFC.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν περισσότερες επιλογές για χειριστήρια μετά το διπλό πάτημα του κουμπιού λειτουργίας, υποστήριξη Predictive Back σε όλες τις εφαρμογές Nothing, βελτιωμένη αξιοπιστία της κύλισης με τρία δάχτυλα, ενημερώσεις κατάστασης εικονιδίων γραμμής, καθώς και τις συνήθεις γενικές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης. NothingOS 2.5 Η σταθερή έκδοση έρχεται στο τέλος του έτους.

Αινιγματική δήλωση του CEO... Νέα έκπληξη έρχεται από το Τίποτα!

Αινιγματική δήλωση του CEO… Νέα έκπληξη έρχεται από το Τίποτα!

Τίποτα δεν δίνει την εντύπωση ότι θέλουν να ξεκινήσουν το 2024 δυναμικά. Ένα κρυπτικό tweet από τον CEO αποκάλυψε ότι το Nothing Ear (3) ήταν καθ’ οδόν.

Άλλες καινοτομίες που περιλαμβάνονται στις εκδόσεις Nothing OS 2.5 beta περιλαμβάνουν:

  • Ενημερώθηκε η διεπαφή της Βιβλιοθήκης Widget για να κάνει τα γραφικά στοιχεία Nothing να φαίνονται πιο καθαρά.
  • Έφτασε ένα νέο γραφικό στοιχείο φωτογραφιών, το οποίο σας επιτρέπει να εμφανίζετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες τόσο στην αρχική οθόνη όσο και στην οθόνη κλειδώματος.
  • Έφτασε ένα νέο πρόγραμμα επεξεργασίας στιγμιότυπων οθόνης και μενού, επιτρέποντας πιο προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας και γρήγορες διαγραφές.
  • Ενημερώθηκε η σχεδίαση κίνησης της πλάτης για να ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του Nothing.
  • Προστέθηκε μια επιλογή απόκρυψης εικονιδίων εφαρμογών στην αρχική οθόνη και στο συρτάρι εφαρμογών.
  • Το διπλό πάτημα του κουμπιού λειτουργίας για γρήγορη πρόσβαση σε μια επιλεγμένη λειτουργία είναι πλέον προσαρμόσιμο.
  • Με την ενημερωμένη διεπαφή ελέγχου έντασης ήχου, κατέστη δυνατή η ξεχωριστή προσαρμογή των επιπέδων ήχου του ήχου κλήσης και των ειδοποιήσεων.
  • Προστέθηκαν νέες μονόχρωμες ταπετσαρίες για πιο καθαρή εμφάνιση στην αρχική οθόνη.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.