Δημιουργήθηκε ιστοσελίδα για την 100η επέτειο της Δημοκρατίας της Τουρκίας!

Δημιουργήθηκε ιστοσελίδα για την 100η επέτειο της Δημοκρατίας της Τουρκίας!

26 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Δημοκρατία της Τουρκίας, 29 Οκτωβρίου 1923 μεγάλος ηγέτης στην ιστορία Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ιδρύθηκε από τη Δημοκρατία μας είναι εκ των προτέρων 29 Οκτωβρίου Θα γιορτάσει τα 100 χρόνια του με πληθυσμό 85 εκατομμυρίων κατοίκων. Αυτό θα γιορταστεί με πυροτεχνήματα, παρελάσεις και γλέντια σε όλη τη χώρα. Ενώ πολλά ιδρύματα έχουν ανακοινώσει τα δικά τους προγράμματα εκδηλώσεων, πρόσφατα yuzuncuyil.gov.tr δημιουργήθηκε ένας ιστότοπος. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η ιστοσελίδα “yuzuncuyil.gov.tr” δημιουργήθηκε ειδικά για την 100η επέτειο της Δημοκρατίας της Τουρκίας!

Δημοκρατία της ΤουρκίαςΔεύτερη περίοδος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης 29 Οκτωβρίου 1923 Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις . Μουσταφά Κεμάλ ΑτατούρκΗ συνταγματική τροποποίηση που εκπόνησε έγινε αποδεκτή και έτσι ορίστηκε η μορφή διακυβέρνησης του τουρκικού κράτους ως Δημοκρατία.

Ειδικό για την 100η επέτειο της Δημοκρατίας της Τουρκίας "yuzuncuyil.gov.tr" δημιουργήθηκε ιστοσελίδα!

Ετοιμάστηκε και δημοσιεύτηκε από τη Διεύθυνση Επικοινωνιών Προεδρίας yuzuncuyil.gov.tr Ο ιστότοπος είναι ένα σπίτι σημαντικού περιεχομένου. Μέσω αυτού του ιστότοπου Δημοκρατία της ΤουρκίαςΣημαντικά γεγονότα από τη δημιουργία του είναι ορατά στο timeline.

Οι παραδόσεις της ειδικής σειράς Togg θα γίνουν στις 29 Οκτωβρίου!

Οι παραδόσεις της ειδικής σειράς Togg θα γίνουν στις 29 Οκτωβρίου!

Η συλλογή Togg C-SUV 100th Anniversary Special Series, η οποία θα προσφέρεται μέσω δημοπρασιών NFT, έχει εξαιρεθεί από το πεδίο προτεραιότητας παράδοσης.

Στη συνέχεια, το εθνικό και εθνικό αυτοκινητιστικό κίνημα της Τουρκίας να πέσει πάνωΕίναι δυνατή η πρόσβαση σε λεπτομερές περιεχόμενο για πολλά θέματα, από την αμυντική βιομηχανία μέχρι την ενέργεια, συμπεριλαμβανομένων των drones, των UCAV, των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και των τεχνολογιών drone, στις οποίες η χώρα μας έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο που δημιουργήθηκε ειδικά για την 100ή επέτειο της Δημοκρατίας της Τουρκίας κάνοντας κλικ εδώ.

Επιπλέον, οι μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο δεν πέρασαν την 29η Οκτωβρίου με σταυρωμένα τα χέρια. Τόσο πολύ που η Apple παρουσίασε στους χρήστες των πλατφορμών της μια λίστα με τις καλύτερες ταινίες, τραγούδια, εφαρμογές και παιχνίδια από την Τουρκία, ειδικά για την 100η επέτειο της Δημοκρατίας.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.