Διέρρευσαν βίντεο GTA 6 μέσω του Amazon Fire TV

Διέρρευσαν βίντεο GTA 6 μέσω του Amazon Fire TV

27 Αυγούστου, 2023 0 By admin

από το 2022 σε μια τεράστια διαρροή προς το τέλος Εμφανίστηκαν βίντεο παιχνιδιού GTA 6. Το άτομο που διέρρευσε περισσότερα από 90 τεστ βίντεο λέγεται ότι ήταν ένα 18χρονο αγόρι. Σε νέα έκθεση Διαρροές Amazon Fire TV από το GTA 6 λέγεται ότι έχει χρησιμοποιήσει.

Το Amazon Fire TV χρησιμοποιείται για τη διαρροή βίντεο GTA 6

Ένας 18χρονος χάκερ που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδέχτηκε ότι ήταν υπεύθυνος για τεράστιες διαρροές GTA 6 πέρυσι. Slip$ μέλος της ομάδας hacking Arion Kurdageανακοίνωσε ότι η Rockstar χρησιμοποιεί το Amazon Fire TV Stick για να παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud.

Amazon Fire TV για όσους δεν γνωρίζουν; Είναι μια συσκευή πολυμέσων που παρέχει πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες ροής συνδέοντας την τηλεόρασή σας στο Διαδίκτυο. Το Prime Video σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τοπικά κανάλια καθώς και εφαρμογές όπως το Netflix και το YouTube.

Το παιχνίδι σε στυλ Walking Dead GTA έρχεται: θα σκηνοθετήσουμε τον Rick Grimes!

Το παιχνίδι σε στυλ Walking Dead GTA έρχεται: θα σκηνοθετήσουμε τον Rick Grimes!

Έρχεται ένα shooter τρίτου προσώπου από το The Walking Dead, σύμφωνα με μια ολοκαίνουργια διαρροή. Ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομέρειες της διαρροής.

Ο Arion Kurtaj φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ένα ελάττωμα στους διακομιστές cloud με τη βοήθεια του Fire TV. Χάρη σε αυτή την ευπάθεια, διείσδυσε στο δίκτυο της Rockstar και απέκτησε εμπιστευτικές πληροφορίες στα μηνύματα που έστελναν οι υπάλληλοί του από το Slack.

Όπως ίσως θυμάστε, πάνω από 90 βίντεο είχαν κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του περασμένου έτους που έδειχναν τη φάση δοκιμών του GTA 6. Ο 18χρονος είπε μάλιστα ότι θα έβγαζε περισσότερα βίντεο αν η Rockstar δεν επικοινωνούσε μαζί του.

Στις τελευταίες έρευνες της βρετανικής αστυνομίας, αναφέρθηκε ότι ο Kurtaj είχε μια Fire TV στην τηλεόρασή του και εκατοντάδες βίντεο GTA 6 συμπεριλήφθηκαν στη συσκευή. Να σημειωθεί ότι η υπόθεση κυβερνοεπίθεσης σε βάρος του 18χρονου και άλλων μελών του Lapsus$ συνεχίζεται.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.