Διέρρευσαν ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του Redmi K70!  Εδώ είναι περισσότερα

Διέρρευσαν ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του Redmi K70! Εδώ είναι περισσότερα

17 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Redmiτο νέο μοντέλο με υψηλή λειτουργικότητα Redmi K70Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα γίνονται σαφείς. Το K70, το οποίο εμφανίστηκε σε διαρροές σήμερα, θα είναι προφανώς παρόμοιο με το Xiaomi 13T. Εδώ είναι όλες οι γνωστές λεπτομέρειες του Redmi K70.

Έρχεται το Redmi K70 με Snapdragon 8 Gen 3!

Η Redmi θα παρουσιάσει το νέο της μοντέλο K70 φέτος. Η εταιρεία, η οποία απέκτησε τις αναμενόμενες επιδόσεις με το Redmi K60, λανσάρει τώρα ξανά την αγορά με το μοντέλο K70. K70, τον σχεδιασμό και τις προδιαγραφές του οποίου λάβαμε από τις διαρροές που λάβαμε σήμερα, προφανώς Xiaomi 13TΘα έχει το σχέδιο του . Το Xiaomi 13T, με τετράγωνο σύμπλεγμα κάμερας, είναι ήδη μια κομψή συσκευή. Ωστόσο Κ70 Μια νέα σχεδίαση του μοντέλου θα ευχαριστούσε περισσότερο τους χρήστες.

redmi-k70-design-leak-2

Όταν εξετάζουμε τις άλλες πληροφορίες που παρέχονται με τις διαρροές, RedmiΒλέπουμε ότι μετά το μοντέλο K60, χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή που αναπτύχθηκε από την Qualcomm για το K70. Qualcommο νέος επεξεργαστής Snapdragon 8 γενιά 3Το Redmi K70, το οποίο θα τροφοδοτείται από , θα υπόσχεται υψηλές επιδόσεις χάρη στη διαμόρφωση πυρήνων 1 + 2 + 5.

Το Redmi Note 13 Pro, που μετράει αντίστροφα τις μέρες που έρχονται παγκοσμίως, είδε το φως της δημοσιότητας!

Το Redmi Note 13 Pro, που μετράει αντίστροφα τις μέρες που έρχονται παγκοσμίως, είδε το φως της δημοσιότητας!

Το Redmi Note 13 Pro εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων NRRA με αριθμό μοντέλου 2312RA50G. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες στο τηλέφωνο!

Το Redmi προσφέρει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 67 W στην πλευρά της μπαταρίας του K60, σύμφωνα με διαρροές στο μοντέλο K70. Γρήγορη φόρτιση 90W θα χρησιμοποιήσω. Στο μοντέλο Pro, αυτή η τιμή είναι 120 wattΑναμένεται να ανέλθει σε . Αν αυτή η μπαταρία 5000 mAh θα είναι σε πλήρη δυναμικότητα.

Σε γενικές γραμμές, το K70 έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τους ανταγωνιστές του. Φυσικά, η χρήση του chipset Snapdragon 8 Gen 3 θα ανοίξει τη διαφορά με άλλα μοντέλα όσον αφορά την απόδοση. Ποια είναι η γνώμη σας για τη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά του Redmi K70; Πιστεύετε ότι αυτό είναι αρκετό; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.