Διέρρευσαν χαρακτηριστικά της σειράς Huawei Nova 12!

Διέρρευσαν χαρακτηριστικά της σειράς Huawei Nova 12!

15 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Huawei Nova 12 Και Nova 12 Pro φτάνουν τα μοντέλα. Τα νέα μοντέλα της Huawei που απευθύνονται στη μεσαία κατηγορία θα είναι τα προτιμώμενα μοντέλα από άποψη σχέσης ποιότητας/τιμής. Νυφη Huawei Nova 12 Series Ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά του που διέρρευσαν.

Η οικογένεια Nova 12 προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz!

Huawei Σύντομα θα επανεμφανιστεί με τα νέα του μοντέλα να απευθύνονται στην ενδιάμεση κατηγορία. η εταιρία Νέο 12 Και Nova 12 Pro Σύμφωνα με διαρροές, τα νέα μοντέλα κατονομάστηκαν 120 Hz Έρχεται με οθόνες με ρυθμό ανανέωσης. Και στα δύο μοντέλα δυνατότητα εγγραφής βίντεο 60 megapixel Η Huawei, η οποία θα χρησιμοποιεί κάμερες selfie, προσφέρει μια πρόσθετη μπροστινή κάμερα για το Nova 12 Pro.

huawei-nova-12-series-coming-2

Nova 12 Pro για μοντέλο Kirin9000S Η εταιρεία που επιλέγει να χρησιμοποιήσει επεξεργαστές, Νέο 12 στο μοντέλο Kirin 830 Χρησιμοποιεί το chipset. Για άλλη μια φορά, η εταιρεία δημιουργεί τη διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών στην πλευρά της κάμερας και της μπαταρίας. Nova 12 Pro στο μοντέλο 100W υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση 4900 mAhΌταν χρησιμοποιείτε μπαταρία του 88W υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση 4800 mAhΧρησιμοποιεί ένα .

Ό,τι κι αν έκαναν, δεν πέτυχε: Η Huawei για άλλη μια φορά στην κορυφή!

Ό,τι κι αν έκαναν, δεν πέτυχε: Η Huawei για άλλη μια φορά στην κορυφή!

Τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύθηκαν σήμερα διαπίστωσαν ότι η Huawei και η Κίνα κατέχουν ηγετική θέση στον αγώνα ευρεσιτεχνίας 5G.

Όταν κοιτάτε τις πίσω κάμερες Νέο 12 στο μοντέλο 50 megapixel Βλέπουμε ότι χρησιμοποιείται μια κύρια κάμερα. Αν είναι για την κάμερα 8 Και 12 megapixel Συνοδεύεται από άλλες δύο κάμερες. Nova 12 Pro ενώ 50 megapixel + 50 megapixel + 12 megapixel Εμφανίζεται με τη διαμόρφωση της κάμεράς του.

Φαίνεται ότι θα προσφέρει πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά στο μοντέλο Pro. Huawei, επικεντρώθηκε στην πλευρά τιμής-απόδοσης του στάνταρ μοντέλου Nova 12. Αν και οι τιμές των συσκευών δεν είναι ακόμη γνωστές, μπορούμε να πούμε ότι οι γενικές γραμμές έχουν τραβηχτεί χάρη στα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν. Εσείς Huawei Nova 12 Series Τι πιστεύετε γι ‘αυτό; Είναι επαρκή τα χαρακτηριστικά; Μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας στα σχόλια.