Διέρρευσε πραγματική εικόνα του Honor Magic 6 Pro!

Διέρρευσε πραγματική εικόνα του Honor Magic 6 Pro!

22 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Honor αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά Magic 6 στις αρχές του επόμενου έτους. Στις εικόνες που διέρρευσαν εμφανίστηκε το κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας, το Magic 6 Pro. Η συσκευή, η οποία προσελκύει την προσοχή με την καμπύλη οθόνη σχεδόν χωρίς πλαίσιο, θαμπώνει και με τη λειτουργικότητά της.

Το Honor Magic 6 Pro έρχεται το 2024

από την Κινα Magic Pictures 6 Pro, διαγράφηκε κατόπιν αιτήματος της Honor. Αυτό σημαίνει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το πραγματικό πρωτότυπο της συσκευής. Η συσκευή στις εικόνες φαίνεται σε θήκη, αλλά αποκαλύπτει ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη σχεδίαση σε σύγκριση με το Magic 5 Pro.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη σχεδίαση είναι ότι η εγκοπή σε σχήμα χαπιού έχει μετακινηθεί από την αριστερή πλευρά της οθόνης στη μέση. Αυτή η εγκοπή αναμένεται να φιλοξενήσει μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα selfie 12 megapixel και 3D αισθητήρες βάθους, παρόμοια με το προηγούμενο μοντέλο.

Έκανε πλάκα με το iPhone 15: Εκνευριστικό πρόβλημα στα Pixel 8 και 8 Pro

Έκανε πλάκα με το iPhone 15: Εκνευριστικό πρόβλημα στα Pixel 8 και 8 Pro

Η Google, που κοροϊδεύει το iPhone 15, αντιμετωπίζει ένα περίεργο πρόβλημα. Η σειρά Google Pixel 8 συνοδεύεται από ξεκλείδωτο bootloader.

Ο φακός της κάμερας και το φλας στο πίσω μέρος είναι ελαφρώς ορατά από το πλάι της θήκης. Προηγούμενες φήμες για το Magic 6 Pro Αισθητήρας ToF Εξοπλισμένο με τρεις κάμερες συμπεριλαμβανομένων στρογγυλή μονάδα κάμερας Αυτό δείχνει ότι θα σας προστατεύσει.

Η αναμενόμενη πρώιμη αποκάλυψη του Magic 6 Pro σημαίνει ότι η Honor θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η σειρά θα περιλαμβάνει τα Magic 6, 6 Pro και 6 Ultimate και όλα θα είναι Snapdragon 8 γενιά 3 Θα πρέπει να τροφοδοτείται από το chipset.

Λέγεται ότι η Honor θα παρουσιάσει τα μοντέλα Magic 6 τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν παρέχουν μια πρώτη ματιά στο πώς θα μοιάζει το Magic 6 Pro, αλλά να θυμάστε ότι δεν αντικατοπτρίζουν το τελικό προϊόν.