Διαφωνία για τον τερματισμό του chatbot AI Clyde

Διαφωνία για τον τερματισμό του chatbot AI Clyde

17 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει αρχίσει να καθιερώνεται στην καρδιά πολλών δημοφιλών εφαρμογών. Φυσικά δεν μένει έξω και το Discord. Ωστόσο, οι χρήστες του Discord δεν θα μπορούν πλέον να συνομιλούν με τον Clyde από την 1η Δεκεμβρίου. Επειδή η δημοφιλής εφαρμογή Discord αποφάσισε να κλείσει το πειραματικό chatbot τεχνητής νοημοσύνης Clyde. Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί η εταιρεία πήρε μια τέτοια απόφαση. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Discord θα κλείσει το chatbot τεχνητής νοημοσύνης Clyde!

Το Discord άρχισε να δοκιμάζει τα χαρακτηριστικά AI του Clyde νωρίτερα φέτος. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μοντέλα OpenAI που επιτρέπουν στο chatbot να συνομιλεί με τους χρήστες του Discord και να απαντά σε ερωτήσεις. Έκανε πολλές δοκιμές. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδίαζε να κάνει αυτό το bot βασικό μέρος της εφαρμογής συνομιλίας και κοινοτήτων της.

Το Discord κοινοποίησε ένα σημείωμα υποστήριξης. Στην ανάρτησή του ανακοινώνει ότι το chatbot θα απενεργοποιηθεί στο τέλος του μήνα. Η εταιρεία είπε ότι οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να καλούν τον Clyde σε συνομιλίες διακομιστή από την 1η Δεκεμβρίου.

Ευκολία για μεγάλες ομάδες: Λειτουργικότητα τύπου Discord έρχεται στο WhatsApp!

Ευκολία για μεγάλες ομάδες: Λειτουργικότητα τύπου Discord έρχεται στο WhatsApp!

Η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp προσφέρει τη δυνατότητα φωνητικής συνομιλίας που θα διευκολύνει τις μεγάλες ομάδες.

Δεν είναι σαφές γιατί το chatbot Clyde έκλεισε ξαφνικά. Ίσως θα επιστρέψει στο μέλλον ως αποκλειστική λειτουργία Nitro επί πληρωμή. Ή το Discord έχει μάθει αρκετά από την περίοδο δοκιμών. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να έχει παραιτηθεί από τη χρήση ενός chatbot τεχνητής νοημοσύνης. Αλλά αυτό είναι μια μικρή πιθανότητα.

Το Discord δοκιμάζει διάφορες λειτουργίες AI, συμπεριλαμβανομένων των περιλήψεων συνομιλιών που δημιουργούνται από AI. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες του Discord να ενημερωθούν για συνομιλίες που μπορεί να είχαν χάσει. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη για διακομιστές που εκτείνονται σε πολλές ζώνες ώρας.

Η εταιρεία θέλει επίσης να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές AI για το Discord. Για να το πετύχει αυτό, η εφαρμογή προσπαθεί να τοποθετήσει την πλατφόρμα της ως το σπίτι για προγραμματιστές τεχνητής νοημοσύνης με κεφάλαια και πόρους. Στην πραγματικότητα, είναι μια ένδειξη. Μπορεί να πιστεύουμε ότι είναι απίθανο το Discord να είχε εγκαταλείψει το chatbot σε μια εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη έχει γίνει τόσο διαδεδομένη.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στα σχόλια.