Δοκιμή χρήσης μπαταρίας Apple A17 Pro εναντίον Snapdragon 8 Gen 3

Δοκιμή χρήσης μπαταρίας Apple A17 Pro εναντίον Snapdragon 8 Gen 3

13 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Σύντομα ένας τεχνολογικός γίγαντας μήλο, A17 Pro Ανακοινώνοντας το τηλέφωνο επεξεργαστή της, η εταιρεία ημιαγωγών Qualcomm ενώ Snapdragon 8 γενιά 3 παρουσίασε το μοντέλο. Αυτοί οι δύο ισχυροί επεξεργαστές ανταγωνίζονται σε επιδόσεις. Οι χρήστες ήταν ιδιαίτερα περίεργοι για τις διαφορές στην απόδοση της μπαταρίας. Μια πρόσφατη δοκιμή ικανοποίησε αυτή την περιέργεια. Στη δουλειά Apple A17 Pro Και Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Αποτελέσματα δοκιμής απόδοσης μπαταρίας CPU…

Apple A17 Pro εναντίον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3: Δοκιμή απόδοσης μπαταρίας

Αρκετά κορυφαία smartphones συμμετείχαν στις δοκιμές που διεξήγαγε ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται TechDroider. Αλλά ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα Android για το πλάι Xiaomi 14 υπέραπό την πλευρά της Apple iPhone 15 Pro επικεντρώθηκε στο μοντέλο. Αυτά τα δύο smartphones αντίστοιχα Qualcomm Snapragon 8 γενιά 3 Και Apple A17 Pro Τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή του.

Apple A17 Pro εναντίον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3: δοκιμή μπαταρίας

Πριν προχωρήσετε στα αποτελέσματα των δοκιμών, είναι χρήσιμο να έχετε πληροφορίες σχετικά με τις μπαταρίες smartphone. Xiaomi 14 Pro‘Σε 4.880 mAh, iPhone 15 Pro Στο μοντέλο 4.441 mAh Έχει χωρητικότητα μπαταρίας. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε ότι η πρόσοψη Android έχει μεγαλύτερη μπαταρία από άποψη χωρητικότητας. Λοιπόν, αυτό το μεγαλείο θα φανεί στις δοκιμές; Αυτό είναι το πραγματικά περίεργο μέρος.

Ανακοινώθηκαν οι ταχύτεροι επεξεργαστές της Apple!  Το M3 Max δεν είναι το καλύτερο!

Ανακοινώθηκαν οι ταχύτεροι επεξεργαστές της Apple! Το M3 Max δεν είναι το καλύτερο!

Σύμφωνα με τις δοκιμές του Geekbench 6, ανακοινώθηκαν οι επεξεργαστές της Apple με τις καλύτερες επιδόσεις. Το M3 Max έχει τραβήξει την προσοχή. Ακολουθεί η κατάταξη σύμφωνα με τη βαθμολογία απόδοσης…

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, και τα δύο smartphone Ρυθμός ανανέωσης οθόνης 120 Hz επιλέχθηκε ως. Ο στόχος ήταν να γίνει μια δίκαιη σύγκριση. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ορισμένες ρυθμίσεις δεν μπορούν να αλλάξουν από τον χρήστη. Ωστόσο, οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με την εκτέλεση πολλών διαφορετικών λειτουργιών, που κυμαίνονται από το παιχνίδι έως τη χρήση κοινωνικών δικτύων έως την παρακολούθηση βίντεο στο YouTube. Ας προχωρήσουμε λοιπόν στα αποτελέσματα των δοκιμών.

Διάρκεια του τεστ Xiaomi 14 Pro (Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3) – Αλλαγή επιπέδου μπαταρίας iPhone 15 Pro (Apple A17 Pro) – Αλλαγή επιπέδου μπαταρίας
Παιχνίδι (PUBG Mobile)

2 ώρες 27 λεπτά

έπεσε στο 70%. έπεσε στο 75%.
Παρακολουθήστε βίντεο YouTube (1080p στα 60 fps)

3 ώρες

έπεσε στο 50 τοις εκατό έπεσε στο 58%.
Πρόγραμμα περιήγησης (Google Chrome / Safari)

1,5 ώρα

έπεσε στο 39%. έπεσε στο 50 τοις εκατό
Κοινωνικά δίκτυα (Instagram)

1,5 ώρα

έπεσε στο 26%. έπεσε στο 42 τοις εκατό
εγγραφή βίντεο Μειώθηκε στο 0 τοις εκατό – 55 λεπτά Μειώθηκε στο 0 τοις εκατό – 2 ώρες 12 λεπτά
Συνολική διάρκεια χρήσης 10 ώρες 24 λεπτά 11 ώρες 45 λεπτά
Ο συνολικός χρόνος χρήσης μπορεί να διαφέρει λόγω του χρόνου μεταξύ των δοκιμών.

Μετά από δοκιμή παιχνιδιών, παρακολούθηση βίντεο YouTube, περιήγηση στο πρόγραμμα περιήγησης και χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης Xiaomi 14 Pro συνολικό μοντέλο 10 ώρες 24 λεπτά αντέχοντας αυτή την περίοδο iPhone 15 Proαν μέσα 11 ώρες 45 λεπτά μετρήθηκε ως . μεταξύ 1 ώρα 21 λεπτάΥπάρχει διαφορά του . Μπορείτε να δείτε αναλυτικά δεδομένα στον παραπάνω πίνακα.

Το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής είναι Apple A17 ProΣτην καρδιά του smartphone που τροφοδοτείται από Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Αυτό δείχνει ότι η χρήση της μπαταρίας είναι πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με την τρέχουσα συσκευή. Συμπερασματικά μήλοβγαίνει νικητής από αυτή τη σύγκριση.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.