Δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus από τον Νοέμβριο του 2023!

Δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus από τον Νοέμβριο του 2023!

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Sony, αυτόν τον μήνα PlayStation Plus σύνολο για συνδρομητές 1400 TL Προσφέρει τρία δωρεάν παιχνίδια. Εδώ είναι οι συνδρομητές του PlayStation Plus Νοέμβριος 2023Δωρεάν παιχνίδια, ιδέα και τιμές παιχνιδιών.

Το Mafia 2 είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus αυτόν τον Νοέμβριο!

Sonyσυνεχίζει να προσφέρει δωρεάν παιχνίδια στους χρήστες του στο πλαίσιο του συνδρομητικού συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο PlayStation Plus οι συνδρομητές λαμβάνουν τρία νέα παιχνίδια αυτόν τον μήνα. Προφανώς το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι το Mafia II Definitive Edition.

playstation-plus-november-2023-free-games-2

Παιχνίδια που θα διανείμει η Sony αυτόν τον μήνα Mafia II Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers Και Aliens Fireteam Elite Ανακοινώθηκε ως. Συνολικές τιμές 1400 TL αυτά τα τρία παιχνίδια Νοέμβριος Κατά τη διάρκεια του μήνα Συνδρομητές PlayStation Plus θα είναι προσβάσιμο σε. 7 ΝοεμβρίουΗ Sony, η οποία θα διανείμει τα παιχνίδια στο , φαίνεται επίσης να ικανοποιεί τους χρήστες PS4 και PS5 αυτόν τον μήνα.

Οι ιδιοκτήτες του Playstation 5 αναστέναξαν: η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pulse Explore και το Elite επιτέλους αποκαλύφθηκε!

Οι ιδιοκτήτες του Playstation 5 αναστέναξαν: η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pulse Explore και το Elite επιτέλους αποκαλύφθηκε!

Η Sony έδωσε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας για τα μοντέλα Pulse Elite και Explore. Πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα ακουστικών Playstation 5;

Θεωρητικά, ζείτε στη χρυσή εποχή του οργανωμένου εγκλήματος. Μαφία IIΣτο , ζεις τη ζωή ενός γκάνγκστερ. Ο Βίτο Σκαλέτα, ο οποίος έμπλεξε με τη μαφία με την ελπίδα να ξεπληρώσει τα χρέη του πατέρα του, ξεκινά έναν δρόμο γεμάτο εγκλήματα προσπαθώντας να αποδείξει τον εαυτό του.

Dragon Ball: The Breakers Στο παιχνίδι δράσης που ονομάζεται προσπαθείτε να επιβιώσετε με μια ομάδα 7 ατόμων. Στο παιχνίδι όπου πρέπει να συνεργαστείς με άλλους, πετυχαίνεις τη νίκη επιλέγοντας την πορεία και τη στρατηγική σου.

Aliens Fireteam Elite είναι ένας σκοπευτής επιβίωσης τρίτου προσώπου. Μέσα σε ερείπια και σπηλιές, παλεύετε για να αποκαλύψετε το μυστήριο ενός νέου πλανήτη, του LV-895. Μπορείτε επίσης να παίξετε διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού με τους φίλους σας.