Δόθηκε ημερομηνία για το iOS 17.1!  Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά

Δόθηκε ημερομηνία για το iOS 17.1! Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά

15 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Ποιος θα αγοράσει το iPhone 12 εκτός σύνδεσης στη Γαλλία; iOS 17.1 έφτασε. Η Leaks ανακοίνωσε την ημερομηνία της ενημέρωσης iOS 17.1 σήμερα. Νυφη iOS 17.1Ας δούμε πότε θα έρθει και τι καινοτομίες θα φέρει. Φυσικά, θα σας πούμε επίσης ποια προβλήματα λύνει αυτό.

Έρχεται η διόρθωση τιμής SAR για το iPhone 12!

Πρόσφατα iPhone 12υψηλή εμφανίζεται σε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ θέμα αξίας μήλοΤον ενόχλησε. Στην ημερήσια διάταξη ήταν η απαγόρευση της πώλησης του iPhone 12 στη Γαλλία λόγω της υψηλής τιμής SAR του. Δηλώνοντας ότι θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα με μια ενημέρωση λογισμικού, η Apple τηρεί την υπόσχεσή της. Η ενημέρωση 17.1 διορθώνει το πρόβλημα της υψηλής τιμής SAR του iPhone 12. Τα μοντέλα iPhone 12 μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν εύκολα.

δεδομένη-ημερομηνία-για-ios-17-1-requested-innovations-2

Και επίσης Apple Music 17.1, το οποίο φέρνει το σύστημα αγαπημένων για μοντέλα iPhone, AirdropΕπιτρέπει ορισμένες καινοτομίες, όπως βελτιώσεις στην εφαρμογή Πορτοφόλι και μια ένδειξη φακού στο δυναμικό νησί.

Αντίστροφη μέτρηση για το τίποτα OS 14 με Android 2.5: πρέπει να φοβάται το iOS;

Αντίστροφη μέτρηση για το τίποτα OS 14 με Android 2.5: πρέπει να φοβάται το iOS;

Ανακοινώθηκε η beta έκδοση του πολυαναμενόμενου Nothing OS 2.5 που βασίζεται στο Android 14. Τι προτείνει λοιπόν; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Με αυτές τις καινοτομίες watchOS 10.1 Το ζήτημα της αυξημένης κατανάλωσης ενέργειας όταν σχετίζεται με συσκευές που το χρησιμοποιούν διορθώθηκε με την έκδοση 17.1. Το ζήτημα των διαδραστικών widget που εμφανίζονται κενά σε μη συμβατές εκδόσεις επιλύεται επίσης με τη νέα έκδοση του iOS 17. Τέλος iPhone 15 Pro Ορισμένες αλλαγές κουμπιών ενεργειών για πρότυπα θα εμφανιστούν επίσης με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Φαίνεται ότι το iOS 17.1 θα σώσει το iPhone 12, το οποίο έχει διαμορφώσει τις πρόσφατες εκδόσεις του iPhone. Το iPhone 12, η ​​απαγόρευση πωλήσεων του οποίου θα αρθεί στη Γαλλία με τη διόρθωση της τιμής DAS, θα είναι και πάλι διαθέσιμο προς αγορά. Φυσικά, ορισμένα προβλήματα του iOS 17 θα διορθωθούν με την έκδοση 17.1.

Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 17.1;

Η αναμενόμενη ενημέρωση iOS συμμορφώνεται με διαρροές από ισχυρές πηγές 24 ΟκτωβρίουΘα δημοσιευθεί στο. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να το δείτε μία ή δύο ημέρες πριν από αυτήν την ημερομηνία. Εσείς iOS 17.1 Πώς βρήκατε τις καινοτομίες που προέκυψαν; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.