Εδώ είναι τα φθηνότερα νέα αυτοκίνητα!  SDN

Εδώ είναι τα φθηνότερα νέα αυτοκίνητα! SDN

20 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Λόγω της αύξησης της συναλλαγματικής ισοτιμίας και των φορολογικών συντελεστών, οι τιμές των νέων αυτοκινήτων στην Τουρκία έχουν επίσης αυξηθεί σημαντικά. Οι χρήστες ήθελαν να στραφούν στα πιο προσιτά νέα αυτοκίνητα. Λοιπόν, ποια είναι τα φθηνότερα αυτοκίνητα μηδενικών χιλιομέτρων που πωλούνται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία; Εδώ είναι η λίστα μας με λεπτομέρειες…

Τα φθηνότερα χάτσμπακ και χάτσμπακ μηδενικών χιλιομέτρων που πωλούνται στην Τουρκία!

1-Hyundai i10

Το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης της κορεατικής μάρκας, το i10, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας. Αυτή τη στιγμή κατέχει τον τίτλο του φθηνότερου αυτοκινήτου μηδενικών χιλιομέτρων που πωλείται στην Τουρκία. Hyundai i10 Ο 1.0 MPI διατίθεται προς πώληση για 725 χιλιάδες TL με το σύστημα μετάδοσης κίνησης 67 HP και την επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

2- Fiat Egea Sedan

Παράγεται στην Τουρκία από την ιταλική μάρκα και έχει τον τίτλο της εθνικής παραγωγής. Fiat Aegean Κατατάσσεται στη 2η θέση στη λίστα μας. Το Fiat Egea Sedan, ιδιαίτερα σε ζήτηση μεταξύ στόλου και οδηγών ταξί, έχει τον τίτλο του δεύτερου φθηνότερου νέου αυτοκινήτου που πωλείται στην Τουρκία με τιμή 752.000.900 TL.

καινούριο αυτοκίνητο

3- Kia Picanto

Την 3η θέση στη λίστα μας κατέλαβε μια Κορεάτισσα της πόλης, η οποία κατέλαβε και την 1η θέση. Το μοντέλο της μάρκας Kia που έχει ανανεωθεί τους τελευταίους μήνες και είναι γνωστό ως το μικρό σπορ αυτοκίνητο πόλης ΠικάντοΚατέλαβε την 3η θέση στη λίστα με τα φθηνότερα νέα αυτοκίνητα που πωλήθηκαν στην Τουρκία με τιμή 780.000 TL.

καινούριο αυτοκίνητο

4- Fiat Panda

Στην 4η θέση της λίστας μας βρίσκεται ένα αυτοκίνητο που θα ενθουσιάσει όσους αγαπούν τα αυτοκίνητα τύπου SUV. Μοντέλο που παράγεται και εκτιμάται από τη Fiat εδώ και πολλά χρόνια Αρκτοειδές ζώο της ασίας Κατέλαβε την 4η θέση στη λίστα μας με τιμή 792 χιλιάδες 900 TL. Η Panda έχει προσφέρει επίσης μια ειδική επιλογή υλικού τους τελευταίους μήνες.

καινούριο αυτοκίνητο

5- Citroën C3

Η τελευταία γραμμή του top 5 της λίστας μας είναι Citroën C3 πρίζα. Το μοντέλο Citroën C3, το οποίο κυκλοφορεί με πολλές διαφορετικές παραλλαγές, έχει τιμή 809 χιλιάδες 900 TL με όγκο 1,2 λίτρων, τεχνολογία PureTech, έκδοση ισχύος 83 HP και επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

καινούριο αυτοκίνητο

Η υπόλοιπη λίστα έχει ως εξής:

6- Renault Clio: 826 χιλιάδες 900 TL

7- Έδρα της Ίμπιζα: 795 χιλιάδες TL (η ειδική τιμή Οκτωβρίου είναι 850 χιλιάδες TL υπό κανονικές συνθήκες)

8- Dacia Sandero Stepway: 874 χιλιάδες TL

9-Volkswagen Polo: 887 χιλιάδες 500 TL

10-Dacia Duster: 985 χιλιάδες TL