Εδώ είναι το προσιτό iPhone SE 4!

Εδώ είναι το προσιτό iPhone SE 4!

29 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Καθώς οι τιμές του iPhone αυξάνονται μέρα με τη μέρα σε όλο τον κόσμο, οι χρήστες ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για προσιτά μοντέλα. Ωστόσο, μια από τις πιο περίεργες συσκευές ήταν το iPhone SE 4. Τι θα μας προσφέρει λοιπόν το νέο iPhone SE 4; Αλήθεια θα έρθει το δυναμικό νησί; Ιδού οι λεπτομέρειες…

Είναι το νέο iPhone SE 4 μια επανάσταση ή απλώς μια ξεπερασμένη συσκευή;

Το iPhone SE είναι μια σειρά συσκευών που όλοι ακολουθούν με περιέργεια από την πρώτη του κυκλοφορία. Όταν οι χρήστες ήθελαν να αγοράσουν μια ικανή συσκευή σε προσιτή τιμή, η SE, ένα από τα πρώτα μοντέλα iPhone που συνάντησαν, συνέχισε να αποτελεί αντικείμενο περιέργειας με τη νέα της σειρά. Ειδικά μετά το μοντέλο SE 3, που ήταν «απογοήτευση».

iPhone SE4

Το πρώτο μοντέλο iPhone SE παρουσιάστηκε την 1η Απριλίου 2016, λίγο πριν από τη σειρά iPhone 7. Η SE, που τράβηξε την προσοχή εκείνη την εποχή με την θήκη του iPhone 5 και τον επεξεργαστή iPhone 6, εμφανίστηκε πολλές φορές ειλικρινής. πολλοί χρήστες με το μότο της ” φθηνό iPhone». Αν και δεν ήταν τάση όταν κυκλοφόρησε, ήταν μια συσκευή που όλοι γνώριζαν και πολλοί χρήστες την έβλεπαν με περιέργεια.

Τελευταία κατάσταση στο αδιέξοδο με διπλώματα ευρεσιτεχνίας μεταξύ Apple και Masimo!  Πωλήσεις στις ΗΠΑ…

Τελευταία κατάσταση στο αδιέξοδο με διπλώματα ευρεσιτεχνίας μεταξύ Apple και Masimo! Πωλήσεις στις ΗΠΑ…

Τελευταία κατάσταση στο αδιέξοδο της πατέντας του Apple Watch! Τελείωσε η σύγκρουση με τον Masimo; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το θέμα…

Αργότερα, το 2020, κυκλοφόρησε η δεύτερη συσκευή της σειράς, η SE 2. αυτή η συσκευή Τράβηξε την προσοχή με τη χρήση του επεξεργαστή του iPhone 11 ενώ είχε το κέλυφος του iPhone 8. Ωστόσο, η παλαιότερη γενιά του Touch ID, το μεσαίο κουμπί, η μικρή οθόνη και μια πραγματικά προβληματική μπαταρία ώθησαν τους χρήστες, που στην αρχή ήταν ευχαριστημένοι, να θυμώστε και αλλάξτε συσκευές νωρίτερα. Το SE 3, που κυκλοφόρησε 2 χρόνια αργότερα, δεν ήταν παρά μια απογοήτευση γιατί σχεδόν όλα ήταν ίδια.

Όσο για το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει τώρα, οι χρήστες είναι αισιόδοξοι καθώς οι τιμές έχουν αυξηθεί τόσο πολύ. Γιατί το νέο μοντέλο SE έχει λίγο Λίγα λόγια για τη σειρά iPhone 14 Αναμένονται χαρακτηριστικά από τη σειρά iPhone 15. Τις προδιαγραφές του νέου μοντέλου μοιράστηκε ένας λογαριασμός με το όνομα Anthony στο Twitter. Σύμφωνα με την ανάρτηση, νέο iPhone SE4 Οι λειτουργίες θα είναι οι εξής:

Το πιο περίεργο ερώτημα είναι αν θα έρθει ή όχι η δυνατότητα Dynamic Island. Οι αναφορές σχετικά με το θέμα δείχνουν ότι το iPhone SE 4 θα έχει σχεδίαση πιο παρόμοιο με το μοντέλο X ή XR. Επιπλέον, η λειτουργία Dynamic Island δεν αναμένεται να συμβεί καθώς αυξάνει το κόστος των νέων πινακίδων. Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες θα αρχίσουν να φτάνουν τις επόμενες ημέρες.