Ειδικές παραγωγές D-Smart GO για την Ημέρα της Νίκης!

Ειδικές παραγωγές D-Smart GO για την Ημέρα της Νίκης!

30 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Τουρκία η πρωτοποριακή πλατφόρμα ψηφιακών εκπομπών D-Smart GO ετοίμασε μια ειδική επιλογή για την Ημέρα της Νίκης στις 30 Αυγούστου. Για την Ημέρα της Νίκης, 10 ειδικές παραγωγές και ένα άλμπουμ συλλογής λαϊκής μουσικής από αυτές τις παραγωγές περιλαμβάνονται επίσης στην επιλογή.

D-SmartGO; Προσφέρει στο κοινό του τη χαρά να παρακολουθεί με παραγωγές γεμάτες νίκες, ειδικές για την Ημέρα της Νίκης. Ειδικό για την Ημέρα της Νίκης στις 30 Αυγούστου, περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με τις νίκες της Δημοκρατίας και της Ανεξαρτησίας περιμένει το κοινό του D-Smart GO.

Μια 30η Αυγούστου, γεμάτη ταινίες νίκης και γιορτινής χαράς, είναι στο D-Smart GO!

Θεατές D-Smart GO. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες όπως Farewell, Taş Mektep, Çanakkale Road’s End, 120, Vatanım Sensin, Hedef Kızılelma, Dersimiz Atatürk, Çanakkale 1915, Sarıkamış Children και Last Hope από μια μοναδική ειδική επιλογή Victory της 30 Αυγούστου. Ημέρα.

Επιπλέον, η δημοφιλής μουσική από τις ταινίες των παραγωγών θα συναντήσει τους χρήστες και με ένα άλμπουμ συλλογής της ίδιας επιλογής. Οι παραγωγές που κόβουν την ανάσα που αφηγούνται επικές ιστορίες νικών στο δρόμο προς τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία συναντούν το κοινό τους στο D-Smart GO.

Τι πιστεύετε για αυτό το θέμα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στα σχόλια!