Εκνευριστικά νέα από την Apple για το νέο iPad Pro OLED!

Εκνευριστικά νέα από την Apple για το νέο iPad Pro OLED!

21 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Οι ισχυρισμοί ότι η Apple έχει αναπτύξει τέσσερα μοντέλα iPad φέτος και ότι ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι το γιγάντιο iPad Air έχει ενθουσιαστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η Apple έχει κάψει βάρκες για τη δημοφιλή λειτουργία iPad Pro. Ως αποτέλεσμα, οι μέρες της OLED μπορεί να είναι πίσω μας για το iPad Pro.

Διαψεύστηκαν τα όνειρα για ένα νέο iPad Pro με οθόνη OLED;

Μάλιστα, είναι γνωστό ότι η Apple έχει ήδη συνάψει συμφωνία με τη Samsung και την LG για την παραγωγή πάνελ OLED. Υπό αυτή την έννοια, όλοι περίμεναν να συναντήσουν το μοντέλο iPad Pro με οθόνη OLED. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη αξιόπιστη αναφορά, η Apple διέκοψε το μοντέλο iPad Pro OLED.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η εταιρεία δεν επέλεξε το Micro-LED με αυτή την έννοια. Υπό αυτή την έννοια, η Apple επιστρέφει στην οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό. Εδώ αποδείχθηκε ότι η εταιρεία έκανε υπολογισμούς κόστους. Όπως γνωρίζετε, η OLED είναι μια ακριβή τεχνολογία και το κόστος της είναι πολύ υψηλό. Οι οθόνες Micro-LED, που είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της OLED από άποψη ποιότητας, εξακολουθούν να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα από πλευράς κόστους.

Υπό αυτή την έννοια, η Apple δεν θέλει να μετακυλίσει αυτό το υψηλό κόστος στο iPad Pro. Υπό αυτή την έννοια, η παραγωγή του iPad Pro έκτης γενιάς θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι τις αρχές του 2024. Φυσικά, αυτή η κατάσταση φαίνεται να μας κάνει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα της χρονιάς για το λανσάρισμα του νέου iPad.

Είναι το Apple Pencil με USB-C μια απογοήτευση;  Εδώ είναι ο οδηγός αγοράς του Apple Pencil!

Είναι το Apple Pencil με USB-C μια απογοήτευση; Εδώ είναι ο οδηγός αγοράς του Apple Pencil!

Apple Pencil 1ης γενιάς ή 2ης γενιάς μοντέλο ή USB-C; Ποιο Apple Pencil είναι κατάλληλο για εσάς; Ο οδηγός μας κάνει πρωτοσέλιδα…

Αλλά η Apple έχει εγκαταλείψει την ιδέα ενός iPad με οθόνη OLED; Στην πραγματικότητα, ο βασικός στόχος της εταιρείας δεν είναι να περάσει στα OLED πάνελ, αλλά να περάσει στα πάνελ Micro-LED. Ωστόσο, η Apple αναμένεται να ξεπεράσει τα όρια του μοντέλου iPad Pro έκτης γενιάς φέτος. Υπό αυτή την έννοια, 32 GB μνήμης RAM και 4 TB αποθηκευτικού χώρου αποτελούν παραδείγματα.

Ωστόσο, η Apple παράγει ήδη ζωντανές έγχρωμες οθόνες. Και πάλι, ενώ το OLED έχει πολύ πιο ζωντανά χρώματα, δεν είναι πολύ φιλικό στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Apple αναμένεται να συνεχίσει με οθόνες LED μέχρι να μειωθεί το κόστος των micro-LED. Υπό αυτή την έννοια, όταν η Apple αποφασίσει να χρησιμοποιήσει Micro-LED για το iPad Pro, θα προσφέρει φωτεινότητα παρόμοια με την OLED. Επιπλέον, οι οθόνες Micro-LED είναι πολύ οικονομικές από αυτή την άποψη.