Ενοχλητικό πρόβλημα στο iPhone 14: οι χρήστες κυμάτισαν τη σημαία της εξέγερσης!

Ενοχλητικό πρόβλημα στο iPhone 14: οι χρήστες κυμάτισαν τη σημαία της εξέγερσης!

29 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Μήλα Η σειρά iPhone 14, που κυκλοφόρησε πέρυσι, έχει προκαλέσει σάλο από την κυκλοφορία της. Η σειρά, που τράβηξε την προσοχή των περισσότερων ανθρώπων με τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητά της, ήταν στην ατζέντα αυτή τη φορά με παράπονα. Οι χρήστες του iPhone 14 παραπονιούνται πολύ για την κατάσταση της μπαταρίας! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Η υγεία της μπαταρίας του iPhone 14 είναι 90% σε λιγότερο από ένα χρόνο!

μήλολανσαρίστηκε πέρυσι με τη σειρά iPhone 14. Η σειρά iPhone 14, η οποία έχει κάνει έντονη εντύπωση στη βιομηχανία των έξυπνων ειδών, έχει τραβήξει την προσοχή τόσο για τη λειτουργικότητά της όσο και για τον σχεδιασμό της. Τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στην πολυαναμενόμενη σειρά iPhone 15. Ωστόσο, πριν τα νέα μοντέλα iPhone 14 Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει τους χρήστες του.

Ενοχλητικό σφάλμα στους χρήστες του iPhone 14 κυμάτισαν τη σημαία της εξέγερσης!

Ειδικά πρόσφατα, οι κάτοχοι iPhone 14 και iPhone 14 Pro κατάσταση μπαταρίας παραπονιέμαι πάρα πολύ. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν πρόκειται για πραγματικό πρόβλημα. Οι αναφορές για το πρόβλημα άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές Αυγούστου. Οι ισχυρισμοί είναι ότι η μπαταρία του iPhone 14 είναι μεγαλύτερη από όσο θα έπρεπε. πέφτουν πιο γρήγορα ήταν προς την κατεύθυνση.

Έγινε σαφές ποιο μοντέλο iPhone 15 θέλει να πουλήσει περισσότερο η Apple!

Έγινε σαφές ποιο μοντέλο iPhone 15 θέλει να πουλήσει περισσότερο η Apple!

Σύμφωνα με προβλέψεις του αναλυτή της Apple, Ming Chi Kuo, το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις θα είναι το iPhone 15 Pro Max. Ιδού οι λεπτομέρειες…

ΕΝΑ iPhone 14 Pro χρήστη, λιγότερο από ένα έτος μετά τη μέγιστη χωρητικότητα 90 τοις εκατό είπε οτι. Ομοίως, ένας άλλος χρήστης του iPhone 14 Pro Max Είπε επίσης ότι η χωρητικότητά του είχε πέσει στο 90 τοις εκατό. Τρία χρόνια λοιπόν iPhone 12 Pro χωρητικότητα τηλεφώνου του χρήστη 80 τοις εκατό λέει ότι.

Το πρόβλημα της μπαταρίας στα iPhone είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες γενικά. Ωστόσο, ακόμη και μετά από ένα χρόνο, η πτώση της κατάστασης της μπαταρίας στο 90% ή λιγότερο είναι συνήθως αρκετή για να εκνευρίσει τους χρήστες.

Ενοχλητικό σφάλμα στους χρήστες του iPhone 14 κυμάτισαν τη σημαία της εξέγερσης!

Πολλά παράπονα κυκλοφορούν σχετικά με την αιτία αυτού του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Σύμφωνα με ορισμένους, η υπερβολική ζέστη θα ήταν πολύ αποτελεσματική σε αυτή την περίπτωση. Σύμφωνα με ορισμένους, οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται δεν πληρούν τα πρότυπα του τηλεφώνου. Εκτός όμως από όλα αυτά, η μόνη αλήθεια είναι ότι η ανάγκη αντικατάστασης των μπαταριών είναι επικείμενη.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το πρόβλημα της μπαταρίας του iPhone 14; Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λόγος αυτής της ραγδαίας πτώσης; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την κριτική σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!