Επίδειξη δύναμης από την THY: Ρεκόρ παραγγελιών αεροσκαφών!

Επίδειξη δύναμης από την THY: Ρεκόρ παραγγελιών αεροσκαφών!

12 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Turkish Airlines, η εθνική αεροπορική εταιρεία της χώρας μας, πάτησε το κουμπί για το πρώτο μέρος της νέας παραγγελίας αεροσκαφών 600 μονάδων, που ήταν στην ημερήσια διάταξη τους καλοκαιρινούς μήνες. Η διοίκηση της THY συναντήθηκε με στελέχη του ευρωπαϊκού κατασκευαστή αεροσκαφών Airbus στην Κωνσταντινούπολη, στο δρόμο για την αγορά του μεγαλύτερου αριθμού αεροσκαφών στην ιστορία της εταιρείας σε ένα μόνο αντικείμενο. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες του αριθμού ρεκόρ παραγγελιών αεροσκαφών…

THY Show πριν από το Dubai Air Show!

Η εθνική μας αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines, η οποία είναι αυτή τη στιγμή η αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί τους περισσότερους προορισμούς στον κόσμο, τράβηξε την προσοχή όλων στην Κωνσταντινούπολη με την κίνησή της εν όψει του Dubai Airshow, μιας από τις πιο διάσημες αεροπορικές εκθέσεις.

Η εταιρεία, η οποία έχει πολιτική αύξησης του αριθμού των αεροσκαφών του στόλου της, ήρθε στο προσκήνιο με την ανακοίνωση μιας τεράστιας παραγγελίας 600 αεροσκαφών τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, για διάφορους λόγους, δεν έχει γίνει ακόμη η αναμενόμενη τεράστια παραγγελία.

Σε συνάντηση με αξιωματούχους της ευρωπαϊκής κατασκευαστής αεροσκαφών Airbus, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες που κυριαρχούν στη βιομηχανία παραγωγής αεροσκαφών, τα στελέχη της THY έκαναν ένα μεγάλο βήμα προς το πρώτο μέρος της αναμενόμενης γιγάντιας παραγγελίας. Σύμφωνα με τη συμφωνία, τα μέρη κατέληξαν σε συμφωνία να παραγγείλουν συνολικά 355 αεροσκάφη διαφόρων τύπων, συμπεριλαμβανομένων των 10 αεροσκαφών που είχε παραγγείλει προηγουμένως η εταιρεία. Τόσο που με τη συμφωνία αυτή έγινε η μεγαλύτερη παραγγελία αεροσκαφών στην ιστορία της THY.

Τι υπάρχει στη μύτη των αεροπλάνων;

Τι υπάρχει στη μύτη των αεροπλάνων;

Ένα από τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας του αεροσκάφους βρίσκεται στη μύτη. Τι υπάρχει λοιπόν στις μύτες των αεροπλάνων;

Εδώ είναι οι λεπτομέρειες της γιγαντιαίας παραγγελίας!

Οι τύποι και οι αριθμοί των αεροσκαφών στο πακέτο παραγγελιών μέχρι σήμερα, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 355 αεροσκάφη, που δώρισε η THY επιπλέον του υπάρχοντος στόλου των 435 αεροσκαφών και αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα στο Dubai Airshow, είναι οι εξής:

  • 250 Α321 ΝΕΟ
  • 75 A350-900
  • 15 A350-1000
  • 5 αεροπλάνα φορτίου A350F
  • 10 A350-900 (προπαραγγελία)

Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της παραγγελίας, η οποία περιλαμβάνει αεροσκάφη μεγάλης και μικρής εμβέλειας, είναι η παραγγελία για 15 A350-1000, τα οποία επί του παρόντος δεν βρίσκονται στον στόλο. Το A350-1000 ξεχωρίζει για την υψηλή χωρητικότητα επιβατών, την άνεση, τη μεγάλη αυτονομία και τα χαρακτηριστικά απόδοσης χάρη στη μεγάλη άτρακτό του.

Παράλληλα με αυτή τη σειρά ρεκόρ, είναι δυνατό να έχουμε μια ιδέα για τις μελλοντικές πολιτικές της εθνικής μας εταιρείας. Όταν τα αεροσκάφη κατά παραγγελία προστεθούν στον στόλο, μπορεί κανείς να προβλέψει, εξετάζοντας αυτήν την παραγγελία, ότι θα υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών μεγάλης εμβέλειας και μικρής εμβέλειας και ότι η εταιρεία θα έχει μεγαλύτερη λαβή στην ικανότητά του να πετάει. στους περισσότερους πόντους στον κόσμο, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του.

Επιπλέον, η διεξαγωγή περισσότερων επιχειρήσεων με περισσότερα αεροσκάφη δείχνει ότι ο αριθμός των θέσεων εργασίας στις διάφορες μονάδες της εταιρείας θα αυξηθεί σταδιακά. Ένα άλλο σημείο μεγάλης σημασίας στο πλαίσιο αυτό είναι η υποδομή που θα διασφαλίζει την πλήρη συντήρηση των αεροσκαφών του στόλου ώστε να είναι διαρκώς αξιόπλοα, γεγονός που υποδηλώνει μεγάλη πρόοδο ως προς την απασχόληση και την ικανότητα της εταιρείας στην Turkish Technic, τη θυγατρική της THY που μεταφέρει συντήρηση αεροσκαφών.

Τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.