Ζωντανή ροή της εκδήλωσης Apple Scary Fast!  Εμφανίζονται νέα MacBook με επεξεργαστές M3!

Ζωντανή ροή της εκδήλωσης Apple Scary Fast! Εμφανίζονται νέα MacBook με επεξεργαστές M3!

30 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Apple εργάζεται για τα νέα μοντέλα iMac και MacBook Pro εδώ και αρκετό καιρό και έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση “Scary Fast” στις 30 Οκτωβρίου για να παρουσιάσει αυτά τα νέα προϊόντα. Η ζωντανή ροή ShiftDelete.Net θα είναι επίσης μαζί σας.

Ζωντανή ροή της εκδήλωσης Apple Scary Fast!

SDNshiftdelete.net

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 03:00 ώρα Τουρκίας και θα επικεντρωθεί σε υπολογιστές Mac. Η πρόσκληση περιλαμβάνει ένα λογότυπο της Apple που αλλάζει σε εικονίδιο Mac Finder, σηματοδοτώντας αυτόν τον προσανατολισμό.

Το συμβάν θα προηχογραφηθεί και θα μεταδοθεί σε ροή, όπως και τα προηγούμενα συμβάντα της Apple. Σε αυτή την εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστούν νέο υλικό και μοντέλα Mac.

Φαίνεται πιθανό ότι θα παρουσιαστούν ένα iMac και ένα MacBook Pro 13 ιντσών με τσιπ M3, ειδικά επειδή το MacBook Pro 13 ιντσών δεν έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό και το iMac 24 ιντσών δεν έχει λάβει καμία καινοτομία Από. η κυκλοφορία του με το τσιπ M1.

Φήμες λένε ότι η Apple θα επικεντρωθεί στην απόδοση και δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό. Το όνομα της εκδήλωσης «Scary Fast» φαίνεται να θέλει να αναδείξει αυτή την παράσταση.