Η αιωνόβια λειτουργία του Safari είναι επιτέλους διαθέσιμη στον Chrome!

Η αιωνόβια λειτουργία του Safari είναι επιτέλους διαθέσιμη στον Chrome!

1 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

iOS Τα τηλέφωνα που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα έχουν συνήθως το πρόγραμμα περιήγησης της Apple. Σαφάρι Παρόλο που χρησιμοποιείται, σημαντικός αριθμός ατόμων χρησιμοποιεί το Chrome. Επειδή χρώμιο Δίνει επίσης μεγάλη σημασία στους χρήστες σε αυτόν τον τομέα. Τόσο πολύ που τώρα, μια δυνατότητα που ήταν διαθέσιμη εδώ και καιρό στο Safari έφτασε επιτέλους στην έκδοση iOS της εφαρμογής Chrome.

Η δυνατότητα επέκτασης της γραμμής αναζήτησης είναι τελικά διαθέσιμη στο Chrome

Οπτικά, το Chrome σε iOS είναι από την έκδοση Android Είναι τελείως διαφορετικό. Αυτή η διαφορά συνεχίζει να αυξάνεται σήμερα, χάρη σε μια νέα δυνατότητα στο iPhone που σας επιτρέπει να μετακινήσετε τη γραμμή διευθύνσεων του Chrome στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

Το Chrome έχει ήδη σχεδίαση διαχωριστικής γραμμής στο iPhone. Ενώ η διεύθυνση URL εμφανίζεται στην κορυφή, η γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος προσφέρει επιλογές προς τα εμπρός/πίσω, νέα καρτέλα (μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα για διάφορες επιλογές αναζήτησης (σκοπός, ανώνυμη περιήγηση και ένταση), εναλλαγή καρτελών και μενού με τρεις κουκκίδες (αυτό το μενού ανοίγει ως πλήρης υποσελίδα, το Tab Grid λειτουργεί επίσης με Android) είναι αρκετά διαφορετικά σε σύγκριση.)

Για να το αλλάξετε, απλώς πατήστε παρατεταμένα τη διεύθυνση URL στην εφαρμογή Chrome και χρησιμοποιήστε τις επιλογές “Μετακίνηση γραμμής διευθύνσεων επάνω/κάτω”. Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε μεταβαίνοντας στην ενότητα της γραμμής διευθύνσεων στις ρυθμίσεις. Το πρόγραμμα περιήγησης iOS εισήγαγε επίσης πρόσφατα ένα γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης 1×1 που λειτουργεί ως συντόμευση στο Google Password Manager.

Προσοχή στους χρήστες: Η Huawei μπλοκάρει τις εφαρμογές της Google!

Προσοχή στους χρήστες: Η Huawei μπλοκάρει τις εφαρμογές της Google!

Η Huawei βρήκε έναν δούρειο ίππο στην εφαρμογή Google. Οι χρήστες που θέλουν να εγκαταστήσουν τις Υπηρεσίες Play λαμβάνουν ένα νέο σφάλμα.

Η Google λέει ότι αυτή είναι μια “ιδιαίτερη δυνατότητα” για το Chrome και ότι αναγνωρίζει ότι “οι άνθρωποι προτιμούν διαφορετικές τοποθεσίες γραμμής διευθύνσεων με βάση τα μεγέθη των χεριών και τις συσκευές τους”. Φυσικά, το ερώτημα τώρα θα είναι αν θα έρθει στο Android. Το 2016, η Google άρχισε να δοκιμάζει ένα σχέδιο που μετακινούσε τη γραμμή διευθύνσεων (μαζί με την εναλλαγή καρτελών και το μενού υπερχείλισης) στο κάτω μέρος της οθόνης.

Μπορούμε να εξηγήσουμε αυτήν την κάτω γραμμή αναζήτησης ως την απάντηση του Chrome στο Safari για iPhone. Τα σχόλια από τους κατόχους iOS θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτήν την αλλαγή στο Android, καθώς θα έκανε τη χρήση με το ένα χέρι και την προσβασιμότητα πολύ πιο εύκολη.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.