Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη δυνατότητα Direct to Cell του Starlink

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη δυνατότητα Direct to Cell του Starlink

12 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Το όνομα που έχει μπει στην ατζέντα τον τελευταίο καιρό Έλον Μασκ προετοιμασία για ένα νέο έργο. Ως γνωστόν, το Starlink είναι μια υπηρεσία που παρέχει Διαδίκτυο στον κόσμο από το διάστημα και ξεκίνησε το 2020. Καθημερινά αυξάνει ο αριθμός των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται. υπηρεσία προφανώς σύντομα βάση Θα περάσει κυριολεκτικά στο επόμενο επίπεδο με μια καινοτομία που θα γράψει την ιστορία των σταθμών της.

Μπορούμε να πούμε ότι το Direct to Cell είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει σε τηλέφωνα με δυνατότητα LTE σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση σε κείμενο, φωνή και δεδομένα χωρίς διακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η νέα λειτουργία θα σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, να καλείτε και πολλά άλλα, αρκεί να βλέπετε τον ουρανό σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη δυνατότητα Direct to Cell του Starlink

Κατευθείαν στο κελί Για να λειτουργήσει το χαρακτηριστικό, πρέπει να υπάρχει ένας χώρος εντός του χώρου. πύργος κινητής τηλεφωνίας Ένα προηγμένο eNodeB που λειτουργεί σαν τυπικό υλικό περιαγωγής και επιτρέπει την ενοποίηση δικτύου παρόμοια με το τυπικό υλικό περιαγωγής. στο μόντεμ σας ιδιοκτήτης Δορυφόροι Starlink θα χρησιμοποιηθεί. από αυτούς τους δορυφόρους Το SpaceX θα εκτοξευτεί στο διάστημα με πυραύλους Falcon 9 Ας το επισημάνουμε.

Άλλη μια αφρικανική χώρα πήρε το Starlink πριν από την Τουρκία!

Άλλη μια αφρικανική χώρα πήρε το Starlink πριν από την Τουρκία!

Η δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου της SpaceX έγινε διαθέσιμη στην 6η χώρα της στην Αφρική. Το Starlink μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί στη Ζάμπια.

Κατευθείαν στο κελί Σημειώστε ότι η λειτουργικότητα θα διατίθεται σταδιακά. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αναφέρεται ότι η ανταλλαγή μηνυμάτων θα είναι διαθέσιμη το 2024 και οι φωνητικές κλήσεις και το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) θα είναι διαθέσιμα το 2025. Εν ολίγοις, μετά την κυκλοφορία αυτής της δυνατότητας, τα προβλήματα όπως η μη λήψη του τηλεφώνου σήμα όταν το χρειάζεται περισσότερο θα εξαλειφθεί.

Το νέο σας χαρακτηριστικό ελάτε στη χώρα μας πολύ πιθανό. πρόσφατα SpaceX και τεχνολογία πληροφοριών Και Αρχή Επικοινωνιών (BTK) υπεύθυνος Starlink στην Τουρκία Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για την έναρξη της υπηρεσίας. Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση, στο άμεσο μέλλον αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.