Η γρήγορη φόρτιση είναι εκτός ελέγχου: Αποκαλύφθηκαν η ταχύτητα φόρτισης και η μπαταρία του Realme GT5 Pro!

Η γρήγορη φόρτιση είναι εκτός ελέγχου: Αποκαλύφθηκαν η ταχύτητα φόρτισης και η μπαταρία του Realme GT5 Pro!

8 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Realme, η οποία ήταν σχετικά στάσιμη τελευταία στον αναπτυσσόμενο κόσμο των smartphone, ετοιμάζεται να προσφέρει μια συσκευή που αναδεικνύει τα ταλέντα της. Η εταιρεία κυκλοφόρησε διαφημιστικές αφίσες για το νέο της smartphone με premium υλικό.

Το Realme GT5 Pro θα έχει μπαταρία 5.400 mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 240 W

Η Realme παρουσίασε το μοντέλο Realme GT5 στα τέλη Αυγούστου. Η συσκευή έσπασε ρεκόρ πωλήσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία σήκωσε τα μανίκια για να πολλαπλασιάσει αυτή την επιτυχία. Ολοκληρώνονται οι τελικές προετοιμασίες για την προσθήκη ενός ισχυρότερου παίκτη στη σειρά. Κυκλοφόρησαν οι πρώτες αφίσες του μοντέλου Realme GT5 Pro.

Όταν κοιτάμε την διαφημιστική αφίσα που δημοσιεύτηκε, βλέπουμε βελτιώσεις στην πλευρά της μπαταρίας σε σύγκριση με τον προκάτοχό της. Η μπαταρία του μοντέλου που παρουσιάστηκε τον Αύγουστο ήταν 5.240 mAh. Το Realme GT5 Pro θα έρθει με 5.400 mAh. Επιπλέον, το μοντέλο θα περιλαμβάνει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 240 W.

Ένα χαρακτηριστικό του Realme GT 5 Pro με Snapdragon 8 Gen 3 επιβεβαιώθηκε επίσημα!

Ένα χαρακτηριστικό του Realme GT 5 Pro με Snapdragon 8 Gen 3 επιβεβαιώθηκε επίσημα!

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της Realme China, Xu Qi Chase, μοιράστηκε μια αφίσα του επερχόμενου Realme GT 5 Pro στον λογαριασμό του στο Weibo.

Έχουν ήδη δημοσιευτεί επίσημα μηνύματα. Όταν τα δούμε, ανακοινώθηκε ότι το Snapdragon 8 Gen 3, ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στον κόσμο του Android, θα ήταν στη θέση του επεξεργαστή και το μοντέλο Realme θα είχε μέγιστη φωτεινότητα 3000 nits.

Αν κοιτάξουμε τις πληροφορίες που διέρρευσαν, θα δούμε ότι θα έχει καμπύλη οθόνη AMOLED 6,78 ιντσών (2780 x 1264 pixels) 1,5K. Το στρογγυλό νησί της κάμερας στο πίσω μέρος αναμένεται να περιλαμβάνει έναν κύριο τηλεφακό περισκοπίου 50 megapixel, έναν υπερευρυγώνιο φακό 8 megapixel και ένα περισκόπιο 50 megapixel. Θα διαθέτει έναν αισθητήρα Sony Lytia LYT808, έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα Omnivision OV08D10 και έναν τηλεφακό IMX890 με οπτικό ζουμ 2,7X.