Η ενημέρωση iOS 17.2 Beta 2 είναι διαθέσιμη! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά -SDN

Η ενημέρωση iOS 17.2 Beta 2 είναι διαθέσιμη! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά -SDN

10 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Apple είναι εδώ με την ενημέρωση προγραμματιστή iOS 17 Beta 2. Καθώς η ενημέρωση μόλις κυκλοφόρησε, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη νέα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό η Apple απλώς να διορθώνει τα σφάλματα που παρουσιάστηκαν μετά την ενημέρωση του iOS 17.2 Beta 1. Και πάλι, από τώρα, δεν έχουν εμφανιστεί νέες δυνατότητες στην ενημέρωση του iPadOS 17.2 Beta 2.

Κυκλοφόρησε το iOS 17.2 beta 2! Τι χαρακτηριστικά πρόσφερε λοιπόν η 17.2 Beta 1;

Οι beta προγραμματιστών της Apple δεν είναι σταθερές όπως οι κανονικές ενημερώσεις iOS. Επομένως, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλματα κατά τη λήψη και την εγκατάσταση αυτών των εκδόσεων. Η Apple συλλέγει όλα τα σφάλματα και τα σχόλια που αναφέρονται μέσω αυτού του προγράμματος προγραμματιστών. Για παράδειγμα, η ενημέρωση iOS 17.2 εμφανίζεται πιο σταθερή χάρη σε αυτές τις εκδόσεις beta.

Υπό αυτή την έννοια, είναι πιθανό οι λειτουργίες που συναντήσαμε στην Beta 1 να επανεμφανιστούν στο iOS 17.2 Beta 2. Όπως είπαμε, η Apple αναφέρεται στην εμπειρία χρήστη σε αυτές τις νέες λειτουργίες iOS χάρη σε αυτές τις εκδόσεις beta . Υπό αυτή την έννοια, είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε τις δυνατότητες που παρέχονται με το iOS 17.2 Beta 1.

ios 17.2 beta 2 χαρακτηριστικά, ios 17.2 beta, ios 17.2 beta 2 update, ios update

Εφαρμογή Apple Journal

Η πολυαναμενόμενη εφαρμογή Journal, η οποία εμφανίστηκε κατά την κυκλοφορία του iPhone 15, εμφανίστηκε τελικά στο iOS 17.2 Beta 1. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να βλέπετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρόμοιες ενέργειες μαζί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την περιοχή ως ημερολόγιο και να προσθέσετε σημειώσεις.

Νέα εποχή στην Apple: Προσοχή στο ευαίσθητο περιεχόμενο!

Νέα εποχή στην Apple: Προσοχή στο ευαίσθητο περιεχόμενο!

Τι είναι μια προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου και γιατί είναι σημαντική; Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την προειδοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό…

Συνεργατική εμπειρία playlist για το Apple Music

Με την ενημέρωση iOS 17.2 Beta 1, θα μπορείτε πλέον να δημιουργείτε κοινές λίστες αναπαραγωγής με άλλους χρήστες της Apple Music. Κάθε χρήστης με πρόσβαση σε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής θα έχει το δικαίωμα να προσθέσει ή να αφαιρέσει αγαπημένα κομμάτια. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής από τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Λειτουργία μετάφρασης για κουμπί δράσης

Η Apple έχει προσθέσει ένα κουμπί δράσης στα μοντέλα iPhone 15 Pro στο οποίο μπορούν να εκχωρηθούν διαφορετικές λειτουργίες. Προηγουμένως, μπορούσαν να εκχωρηθούν μόνο αθόρυβη λειτουργία, εστίαση, κάμερα, φακός, φωνητικό υπόμνημα, συντομεύσεις και ρυθμίσεις προσβασιμότητας. Είναι πλέον δυνατό να ξεκινήσετε μια νέα συνεδρία μετάφρασης με το κουμπί δράσης.

Νέα γραφικά στοιχεία για την εφαρμογή Καιρός και Ρολόι

Η Apple ετοίμασε δύο νέα γραφικά στοιχεία για την εφαρμογή Καιρός και Ρολόι με την ενημέρωση 17.2 Beta 1. Ένα από αυτά είναι ένα μικρό widget όπου μπορείτε να δείτε τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου. Το άλλο widget έχει μια δομή που σας επιτρέπει να βλέπετε την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Νέες δυνατότητες iMessage

Μια άλλη δυνατότητα που εισήγαγε η Apple με την έκδοση 17.2 Beta 1 είναι η επαλήθευση κλειδιού επαφής για το iMessage. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορεί κανείς να διασφαλίσει ότι το μήνυμα φθάνει απευθείας στον προοριζόμενο παραλήπτη. Και πάλι, για να στείλετε emoji μέσω iMessage, είναι πλέον δυνατή η αποστολή emoji πατώντας το πεδίο μηνύματος.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 17.2 Beta 2;

Αφού εγγραφείτε στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση του iOS 17.2 beta 2.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
 • Μεταβείτε στην ενότητα Γενικά.
 • Πατήστε Ενημέρωση λογισμικού.
 • Δώστε στη σελίδα μερικά δευτερόλεπτα για ανανέωση. Εάν η ενημέρωση δεν εμφανίζεται, βγείτε από την εφαρμογή Ρυθμίσεις και επαναλάβετε τα πρώτα 3 βήματα.
 • Όταν εμφανιστεί η ενημέρωση, πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.
 • Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η λήψη της ενημέρωσης.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, η προετοιμασία θα διαρκέσει μερικά λεπτά.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία, το τηλέφωνο θα εγκαταστήσει την ενημέρωση εάν το επίπεδο της μπαταρίας σας είναι αρκετό.
 • Φροντίστε να διατηρείτε το iPhone σας συνδεδεμένο σε μια πηγή ρεύματος ανά πάσα στιγμή μέχρι να εγκατασταθεί η ενημέρωση.
 • Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το iOS 17.2 beta 2 στο iPhone σας.